|
![]() |
#1 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
buffer i nero
zna li netko možda što je razlog stalnog padanja i dizanja buffera kad recimo kopiram on the fly devedeje? read je uvijek na maximum(16x) a write je uvijek na 8x. prije sam na starom kompu mislio da je do slabe konfiguracije ali očito nije. eh da, i još jedan tako reći problemćić kod ovakvih stvari. događa mi se da nero krivo procijeni vrijeme završetka snimanja pa u pola snimanja preračunava vrijeme i onda prikaže točno kad će završit...
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nisam skužio, ali koliko sam skontao...naime kad kopiraš DVD on the fly pri većim brzinama snimanja 4X, 8X računaj da ti DVD-rom ne može tako brzo poslati podatke jer uglavnom početak diska čitaju sa 3500kb/s, a snimaš puno brže, pa snimač "stane" i "čeka" podatke...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Samo je nekoliko DVD čitača dovoljno brzo za 8x on-the-fly kopiranje, a pritom izvorišni medij mora biti kvalitetno snimljen i neizgreban. A ako kojim slučajem imaš LG-4163B snimač, skoro nijedan čitač ga ne može pratiti, jer već na 6-7% diska skače na 8x. AOpen 1648AAP (Pro) ubrzan DVD speed-om, LiteOn s patchanim firmware-om i eventualno Asus E616. Ako imaš neki sporiji snimač (NEC, Pioneer i još neki), onda još neki čitači dolaze u obzir.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|