|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
6600gt i agp4x
Imam kod kuce jednu staru kantu sa maticnom koja ima agp4x.e sad imal sanse da ja na nju stavim 6600gt 128 mb?imam dovoljno napajanje al me muci bil se ona mogla stavit i bil bilo problema.maticna je asus p4pe2x. imal kakvi sansi? poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
A sta ce ti takva grafa na staroj kanti ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: 6600gt i agp4x
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
nije kanta za kuce nego za vani.organizujemo turnire i treba mi dobra kanta za prenos bez obzira na starost.e sad ti nist ne rece.jel znas jel se moze stavit ova grafulja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj sto ti pise na kutiji od grafe makar ja mislim da mora biti kompatibilna sa AGP4x... Sto se tice performansi razliku neces osjetiti, tj. nebude "skoro" nista sporije od AGP8x... Sve ti bude ovisilo o brzini procesora jer bude on limitirajuci faktor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma radit će 100%, ja sam se igro s AGP4x i AGP8x i razlika je oko 2-3%....znači nikakva....sam ti nju metni bez straha nutra... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
moja grafa je prije radila na 4X matičnoj,bez problema
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
stara kanta. Obzirom da ti treba za nosenje okolo bit ce dobro. Mozda neces moci do kraja iskoristiti sve mogucnosti grafe ali radit ce, to je sigurno -->
![]() Nisam spomenuo da nece radit nego nova grafa-->stara kanta. Obzirom da ti treba za nosenje okolo bit ce dobro. Mozda neces moci do kraja iskoristiti sve mogucnosti grafe ali radit ce, to je sigurno
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|