|
![]() |
#2101 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo MediaMarkt navodno ima TUFice: https://www.mediamarkt.at/de/product...te-nat_3222%7C https://www.mediamarkt.at/de/product...te-nat_3222%7C
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Da, odmah nakon 5 min su izbacili "Online leider nicht mehr verfügbar" ilitiga, ne mos kupit online vise. Šta je ovo, ko da je bubreg ljudima i da treba za prezivjet, odmah se rasproda.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Ovo vam je realno stanje stvari. nVidia je na globalnoj razini pripremila kakvih 20.000 Ampere kartica, tak da ne da ih nema - nego ih nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
McG
|
OK, ali ako puno veći dućani od Linksa dobivaju po par desetaka komada i to na kapaljku, a njihovo tržište je ogromno prema našem - cijela Hrvatska valjda ima svega šačicu Ampere kartica. Evo, nek se u temu javi netko tko ima Ampere ili pozna nekoga s ovih prostora, a da su kupili RTX 3000 model kod nas. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 07.10.2020. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Uvezi mediamartka i RTX 3080 TUF, meni pise da je moguce kupiti online, da je dostava jos ovaj tjedan ako se danas kupi, svrbe me ruke tbh ![]() edit. zelena tockica koja kaze da se moze nista ne znaci, na checkoutu takoder kaze da si ga metnem u chmar
7800X3D @ Scythe Fuma 2 ASRock B650I Lightning WiFi 32 GB Corsair Vengeance DDR5-6000 RTX 4070 ti Gamerock Corsair SF750 Cooler Master NR200P Zadnje izmijenjeno od: thesaint255. 07.10.2020. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Banned
Datum registracije: May 2019
|
Citiraj:
![]() https://www.ign.com/articles/50-games-with-rtx-and-dlss S obzirom da je najavljen za dosta popularnih naslove, ali i vise zbog razloga sto su se starije igre odlucile implementirati DLSS osobno mi se cini da nas ceka svijetla buducnost besplatnih performansi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
15 igara, koliko trube o dlss-u trebalo ih je već sad biti bar 50 ![]() Ionak vecina igara kaj izadje, izadje sfušano i prakticki su beta verzije gdje se u prvih 6 mjeseci samo patchiraju bugovi, devsi tesko da ce sami od sebe provuci igru za dlss, u vecini slucajeva jedino ak ih se pogurne financijski
![]() |
#2112 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
ne znam, vidim na listi nadolezećih igara da ciberpunk, novi cod ( warzone), i atomic heart podrzavaju dlss, meni su te 3 igre dovoljne da uzmem novu nvidiu prije nego ATi ukoliko ne budu imali nekakvu svoju verziju te tehnologije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krešo objavio recenziju Palitki. Perfomanse 3090 su u skladu sa postojećim testovima - <10% bolji od 3080. http://www.pcekspert.com/clanak/pali...pro-recenzija/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 08.10.2020. u 08:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 | ||
Banned
Datum registracije: May 2019
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: guerra. 08.10.2020. u 08:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#2118 |
McG
|
Nema tu više pomoći, prošla baka s kolačima i pederluk je sad potpun. Frajer je službeno izjavil da nema zalihe do (početka) sljedeće godine i dobro bude, ako se ne oduži. Sad dodatno trlja sol u ranu s modelima za koje smo svi znali da su spremni i samo čekaju, dok se istovremeno prezentiraju RTX 3080 10GB i odgađaju RTX 3070 8GB varijante. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2122 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
McG
|
Daleko od toga da je recenzent ikakve tehnike, ali DžejsTuSenC treba bar još paletu, tako da dalje može širiti tzv. nVidia brand awareness, mindset i mind share. Ostalo nije bitno. Licemjer kakvog se dugo nije vidjelo, a frajer opet i po ko zna koji put čita sve s mobitela, a ništa od toga kaj prenosi nije njegova zasluga. Par dana prije je bilo kurčenje s MSI SLi mašinom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Dok su stevani vrhunski recenzenti...više-manje bez dlake na jeziku. Level1Tech mi je isto OK, on je nekako između, ako sam dobro skužio on je više za Linux i Workstation nego za nas obične korisnike. A TechYesCity mi je posebna kategorija, gušt mi ga je gledat jer izvodi neke nebuloze kombinirajući stari i novi HW, a opet zna imat neke jako jako čudne rezultate... ono, nije baš vjerodostojan, ali je dobar sa starim HW-om kojeg uvijek okupa u brake cleaneru. ![]() ![]() Kaže, ljudi ga zezaju zbog toga, ali kaže ''probajte, funkcionira'' (ja bi rekao da je to sredstvo preagresivno jer prljavština na kočniciama bude baš kvalitetno zapečena). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Zanimljiva je 1440p rezolucija - u nekim igrama na 1440p kombinacija intela (i7-8700K) + RTX 3080 daje bolje rezultate od kombinacije AMD (Ryzen 9 3900X) + RTX 3090. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#2127 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010