|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
S-ATA 120 Gb Barracuda-kako popraviti
Dakle rijec je o disku iz naslova topica. Da pojasnim o cemu je problem. Disk radi samo sto kod jednog seljenja u drugo kuciste kad sam izvukao S-ATA kabel zajedno sa njim je izasla i mala plastika pa su ostali samo pinovi virit...Da stvar bude gora ta je plastika ostala unutra u kabelu.. Probao sam to nekako namjestit i spojit natrag i u pocetku je radilo ali sada vse ne ocitava disko u windowsima u my computerau dok npr part magic ga ocitava ali ako zelim nesto sa njime raditi pocne i zablokira se..Pretpostavljam da je problem zbog prikljucka.. Kada se boota kompjuter i u Biosu je isto disk ocitan.. Kako na njemu iam jako puno vaznih podataka zanima me ako se to moze nekako popravit i gdje.. Hvala P.S.-trenutno nisam u hrv pa ne mogu slikat da to pokazem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ček malo....kada si prvo to sve spojio natrag, disk je radio ali NISI backupirao podatke:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ugasio sam komp i lagano namjestio da pinovi udju unutra i sve bilo ok...nisam mogao backuput jer nisam imao kod sebe dvd przu (posudio frendu), a drugi disk je bio krcat...problrm je sto je sve to bilo vrlo labavo pa se lako izvuklo..i tako da kad sam ugasio komp i ponovo namjestio vise nije htjelo stajat fixno pa isto tako ni ocitavat disk u winsima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
LOL ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ima li ko kavih ideja? makar da mi kazete di cu nosit disk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
isto mi se dogodilo na hitachiju, radi dobro samo moras cuvat da ti pinovi ljepo udju i to je to. mozes to rijesit da nabvis elektroniku za taj disk i stavis je umjesto ove.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|