|
![]() |
#10891 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jesam. Kaže da kad oni dobiju nalog od A1, kao potvrđen od korisnika, oni tu više ne mogu ništa. Ali isto tako je pogledala u sustav i rekla da vidi nalog za prebacivanje i da je storniran, tako da je ok valjda. Jebem ti kurvinjska posla. Otvoriš ponudu i automatizmom si ju prihvatio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10892 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Danas idem kod starijih rođaka konfigurirati njihov Technicolor 7200 router jer su imali nekih problema, žena iz podrške je rekla da ga resetiraju i sad im se izgubila cijela wireless konfiguracija. Na naljepnici im piše TC7200.20 Molim vas za informaciju koji je defaultni username i password za A1 technicolor router? Vele da ne mogu naći knjićicu s uputstvima, a ne da mi se nakon posla još visiti na telefonu dok ne dobijem tehničku podršku, pa ćete mi biti od velike pomoći ako znate.
![]() |
#10894 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hvala care :-)
![]() |
#10896 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10899 |
Registered User
|
130 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10905 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije nužno koristiti "poseban" splitter, raditi će i sa standardnim (poželjno kvalitetnijim sa manje gušenja). Kako misliš da ćeš ti spajati ? To odradi tehničar, jedino ako si sam premještao po kući / stanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10906 |
Premium
|
Yup, that's the case ![]() Rekli su da mogu poslati tehničara, al da je to onda nekih 180kn po satu ![]() Znači, problema ne bi trebalo biti ako na taj obični splitter (5-1000MHz, 4,5dB) spojim i STB i Modem? Vidio sam na jednome Data/TV/FM da je jedina razlika u tome da odreže FM frekve za TV izlaz, nešto sam još čitao i o prigušnicama, al onda sam se pogubio ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 21.09.2020. u 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10907 |
Moderator
|
Samo nađi kvalitetan razdjelnik (ne po cijeni nego po specs / najmanje gušenje) i ne bi trebalo biti problema. Kao info / usporedba, slikaj / zabilježi stranicu gdje prikazuje nivo signala u routeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10908 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10911 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zvalo me sinoć, kaže jesam li zainteresiran za produljenje ugovorne obveze i dobijem: 200/15 Mbps 70 programa osnovni paket + obiteljski ili sporcki paket gratis (koji se mogu mjenjati na mjesečnoj bazi) 199,00 kn / mj Sad imam Turbo 2D+: 150/15 Mbps + osnovni TV paket za 179 kn / mj. TV peket mi toliko nije bitan jer se ne sjećam kad sam na STBu otišao dalje od programa 20, a sport koji pratim je na IPTVu ![]() Koliko sam shvatio momka, mogu produljiti ili sada ili uskoro prije isteka, ali kako god bilo, ovo moje sada za 179 kn, više nema u ponudi i ne može se produljiti ta opcija. Pitanje za vas glasi, ima li vajde pregovarati ili je ta ponuda od 199 kn sa novom UO na 24 mjeseca leđit i nema niš povoljnije. Ono, nije mi do 20 kn mjesečno ali baš da se ne zaletavam ako baš ne moram jelte ![]() Rozi klošari su sa optikom došli u susjednu zgradu koja je od mene 50 metara, dok za moju već 4 godine govore "iduća 2 tjedna su ključna" tako da od njih nikakve koristi ili pomoći glede pregovora, jer mi je njihova alternativa usrani VDSL preko parice za 209 kn što bi bio krajnji idiotizam ![]() Unda, 199 kn za 200Mbps + 70 kanala + neki paket po izboru - yes or no? Fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10912 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Čisto za usporedbu, 150/15 + osnovni paket TV, tj Turbo2D, 244kn. Teško da ćeš jeftinije ispregovarat.
![]() |
![]() |
![]() |
#10913 |
Registered User
|
Po meni ok ponuda. Ako ti tv i nije napet, dobivaš 200 Mbit/s net. To je u skladu sa onom njihovom posebnom ponudom u kojoj piše da za 2D paket uz ugovor popust može ići do 70 kn. Cijena bez ugovora je 269 kn. Ne vjerujem da se može niže. Ja imam 2D,150 net i prošireni za 192 kn, ali to je bilo po starome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10914 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10916 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Port forward TC7200.20
Pozdrav I ja imam problem s port forwardingom na TC7200, nikako ne mogu dobiti otvoren (provjeravam na https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ što mi je uvijek dosad OK radilo) Zvao sam A1, nisam iza CGNAT-a, imam public IP, ovo i dalje ne radi ni nakon reboota... Ima tko rješenje? Hvala! SS konfe: https://ibb.co/sjqw7F0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10917 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ok, sad je prošlo dovoljno vremena i pitanje za korisnike novih cam modula, prvo raspada li vam se slika i drugo zaključa li vam programe koji bi trebali biti otključani? Meni se sad recimo RTL raspada do bola i sad imam ono štekanje slike o kojem su neki pričali prije par tjedana, prije toga nisam imao. Onda sam za probu vratio stari cam modul s bnet karticom i sa njime nema ni raspadanja ni štekanja ni ikakvih problema, pa pitam ima li još netko probleme prije nego reklamiram cam module. Jučer poslijepodne je recimo novi cam modul u Philipsu otključao samo četiri programa (HTV1 i 2, RTL i Novu) sve drugo je bilo blokirano, dok je drugi (novi) modul na LG TV-u u isto vrijeme otključao sve programe (ali su opet bile prisutne anomalije u kvaliteti slike), navečer sam onda vratio stari modul u LG-a i anomalije nestale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10918 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni Philips tv svakih 10ak minuta pokaže na 1sek CAM modul umetnut. Ili prebacim na kanal tipa Fox. Piše nepristupačan kanal, ugasim, upalim opet taj philips tv, i radi fox. I da, svakih par minuta mi na HD kanalima slika ima smetnju sekundu, češće kada je kiša i vlaga vani. Tehničar je bio kada sam tek dobio modul, ovako je popravio ![]() Tako da je to meni isto valjda od lošeg modula
![]() |
#10919 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Kod mene ne može biti problem u instalaciji jer sam odmah kod vrata gdje ulazi njihova instalacija presjekao dolazni koaksijalac i dalje podžbukno razvukao po stanu svoju instalaciju koja je radila super do dolaska novih cam modula, odnosno radi i dalje super ako uštekam stari cam modul sa bnet karticom. Nisam još stigao staviti stari modul u Philipsa, no nekako očekujem da će i tamo raditi ok i da je problem u ne kvaliteti novih cam modula ili su nešto softverski shebali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10920 |
Registered User
|
Ja sam se namučio sa novim CAM-om i starijim LG-om. Isti problem. Slika se povremeno kocka, ne cijeli ekran, nego jedna traka. Problem je i kad ga upalim nikad ne znam hoče li učitati CAM ili će dati poruku kodiran program. Onda ga terba ugasiti i ponovo upaliti. Problem je i što ponekad zna smrznuti cijelu sliku i onda se televizor sam ugasi i upali. Tu je i problem sa onim titlovima na BBC First, što nikome nije jasno. Pisao sam LG-u i proizvođaču CAM-a. Svi spojevi su novi kao i kabel. Moja sumnja sada ide na softwersku verziju CI slota. Ima tu dosta toga, ali u osnovi ovaj novi CAM, u koji se ne ubacuje kartica, preporučuje barem verziji CI+1.3. Meni je u TV CI+1. Nikakva softwerska nadogradnja ( frimware,service mode, usb) nije moguča. Meni jedino kad proradi, onda otvara sve kanale. I ja sam imao stari CAM sa karticom 3 g. i nikad problema sa LG TV-om koji nije ni bio smart TV. Interesanno je da kod matere na Vivaxu sve radi OK. Imam i novi LG koji ima CI+1.4 ( zadnja verzija) i kod njega sve radi, ali nisam ga toliko koristo. Zapeo sam riješiti ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|