|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Mene najviše zanimaju jeftinije 3060 i to recimo neka super verzija za nekih godinu dana sa više od 8 gb Vrama ako bude nešto takvog tipa. Uzeo prije mjesec dana rx 5700xt da mogu odigrat Horizon i Mafiu kada izađe, jedino će mi biti bed ako ta prva rtx 3060 bude duplo jača od ove što sam uzeo za istu cijenu iako nekako sumnjam u to, taman mi superica bude osjetan upgrade kada izađe ![]() Ovo što su prikazali zvuči primamljivo, ali vidjet ćemo sve kada dođu na tržište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Nije nVidia jednom zajebala kupce, pa netom nakon nove serije izbacila osvježene modele i onda je bilo drvlje, kamenje, šok i vjeverica. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Te high end graficke imaju gori price drop od novog auta. Cim je izneses iz trgovine 20% si ispusio,a nakon 2 godine vrijede 20% od pocetne cijene, ako ih uopce netko i hoce kupiti. Znaci godisnje gube 600€, a trecu godinu si u minusu. A u te dvije, tri godine igras igre iz 2015. Anyway, izgleda da nece biti TI serije nego super. https://www.overclock3d.net/news/sof...KGTQIjZs-g-6KU Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 02.09.2020. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
|
Agreed, ali ljudi i dalje kupuju skupe aute, i high end graficke. Tako da, ako si proizvodjac, nemas problema. ![]()
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Meni je super kako smo sa "tko je lud kupiti grafičku po ovim cijenama" došli do "3070 ima odličnu cijenu i biti će najbolja kupovina ikada" Ja bi rekao da je kožnati ima vrhunski marketing ![]() Nego jel meni netko može reći kako da napravim preorder za 3090... i treba mi za posao, ne zajebanciju... dakle kupujem na firmu odnosno trebam račun sa iskazanim PDV-om
![]() |
#667 |
Premium
|
Trebas naci trgovinu koja ti je spremna izdat onda takav "neto racun" s tvojim podacima. U tom slucaju neces platit (ako kupujes u njemackoj) njemacki PDV, a svoj u HR mozes "odbiti". Bitno je samo da ti grafa bude dostavljena u HR. Ja sam to od vecine trgovina vanka dobio kad sam kupovao neke laptope - alternate, pc-king, proshop, itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa ako se za cca 4k kn dobiju performanse od 2080Ti, to je stvarno dobra cijena, trenutno. Ako gledamo uspredbu između 3070 i 3080, onda mi se čini da je 3070 par stotica preskupa. Ostavili su veliku rupu između njih koju će popuniti sa Super modelima kasnije. A ovo poskupljenje općenito, nije to samo kod Nvidije i grafičkih. Sve je poskupjelo. Jbg ja, kad sam imao 8800 GT, mogao sam si i sendvič u pekari za 5kn kupiti. Sad za to dobijem krišku salame i šamar ![]() A ljudi su si sami krivi što kupuju stvari koje im ne trebaju. 3090 ne treba ni jednom gameru, ali će kupovati. Isto i ekipa koja će za 1080p uzimati 3070. Ali da se Nvidia jučer posrala na 20xx seriju, jest, i te kako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
kad smo već kod cijena zanima me zašto je nvidia spustila cifru toliko, sa 1200 baksa na 700 baksa za high end ( bfgpu ne računam jer to nije za nas obične smrtnike ![]() Da li pokušavaju uzet konzolama što više korisnika dajući odlične rezultate za "malo" love ili amd zapravo ima nešta u rukavu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#671 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Znači prodam svoju 1080ti s još 6 mjeseci garancije za kojih 900 kn i uzmem 3080... GG.. VGG.. Ili pak posuđujem s posla po potrebi 2080ti blower edition još neko vrijeme kad mi baš zatreba... taman ne moram uključiti zvuk u novom MS Flight Simulatoru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kad malo razmislim šta sam sve igra u evo uskoro dvije godine od kad imam ovaj novi komp ova 2080ka mi se nije ni pošteno uznojila... a vrijednost joj uskoro pada na skoro trećinu orginalne cijene. Bezveze bacanje para za ove neoptimizirane poluproizvode i konzolaške portove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma nece bit 144Hz ni za ozbiljnije igre stare dvije tri godine u 1440p i 21:9 rezoluciji/monitoru (moj slučaj). Mislim da u Witcheru 3 na max postavke nebi ima 100FPS-a moram testirat ili pronać neki benchmark... A Witchera 3 sam igra na 30ak FPS-a na staroj konfi i bilo mi je dobro hahaha... Evo dobro sam reka cca 90-100FPS-a igra stara 5 godina: https://www.youtube.com/watch?v=_9FXLgA9vVQ Pogotovo ovi neki noviji naslovi koje prvo portaju sa konzola za koje ih primarno razvijaju, onda nakelje neki prototip ray tracing i DLSS i na kraju te igre ne izgledaju ništa posebno wow bolje a vrte se lošije u usporedbi sa recimo ovim Witcherom 3 starim 5 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#678 | |
Premium
|
Citiraj:
Jebiga, to je sad, dok još ekipa ne skuži... bit će zanimljivo vidjeti situaciju kroz 2, 3 mjeseca. Vuče me 3080, ali bokte, ne mogu si racionalizirati to s financijske strane nikako... Da je to barem jedini hobi - di je bajk, di je fotografija... čudim se kako me žena već nije napucala... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
![]() |
#681 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
Citiraj:
Edit: samo pitanje je sta ce sljedece unutra oko Bozica. Ampere ili rdna 2 iciji proizvodac. Asus je postao onak
![]() |
![]() |
#684 | ||
Premium
|
Citiraj:
Kad mi je dolazila zadnja RTX2080Ti je cak skuzila da pratim tracking pa sam mora priznat. ![]() Citiraj:
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Ma samo kazes da si prodao staru za iste novce i kupio drugu. Ja idem po 3080 kud puklo da puklo, samo da ne kosta iznad 6000kn. Treba gurat 1440p 144hz iako je 1080 jos uvijek odlicna i stvarno se ne zalim al eto vrag neda mira. Dat 1080 i r5 1600 dat na trziste pa barem malo probat ublazit bol. Iako treba cekat recenziju jer sa njima nikad ne znas. Morat cemo se strpit do 17tog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ima Palit za još jeftinije Ł639.00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|