|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) Iskrivila se grafička
Idem ispuhati prašinu i skužim da se grafička iskrivila i to jako. Ako tako ostane mislim da joj prijeti ono najgore, a to je umiranje. Mene zanima kako riješiti taj problem!? Kontao sam staviti riser pa u njega grafičku, a pojma nemam koji su dobri a koji ne. Ako imate ideju kako riješiti problem slobodno pišite, stavljam i sličicu da vidite na što to liči. Hvala
|
|
|
#2 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kabel od napajanja graficke stavi u gornji polozaj pa ce se izravnat. Zakaci ga negdje da ju podigne.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Još je to "lagana" single slot, šta bi bilo da je teška dual slot ![]() Ovo šta kaže kolega + iskemijati sa konopčićem ili nečim sl. pa "zakačiti" na case gore, sve kako bi "visila" na nečemu a ne da se krivi put dole. Nekada su neka kućišta imala dodatak kojim bi se grafa poduprla kako se ovo nebi desilo. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Čini mi se da je ova Dual. ![]() |
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
A je, bolje pogledao pikčr ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Ja sam te skužio ali mislim da ćeš trebati prevesti ... 😀 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Da malo stavim stvari u perspektivu, kućišta poput npr. Zalman Z3 Plus imaju šipku koja može služiti kao holder za kartice. Za one koji ne žele improvizirati na aliju ima za 60-ak kn card hoder/support stand. Imam Accelero Extreme IV na grafi pa iz nužnosti znam te stvarčice, reko prigodno za podijelit... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Forhaltaj karticu nečime odozdola, najbolje ... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12 |
|
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
|
|
|
#13 |
|
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Hahaha, samo pazi da dok se naljutis ne lupis nogom u kuciste pa ta kajla ili kaj vec je ne uleti u ventilator, jer onda 100% pucaju krilca, nisu ti ventilatori tak jaki.
|
|
|
#14 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam to rijesio ovakvom podesivom nogicom za namjestaj, oko 2kn komad http://www.tehceg.hr/wp-2/blog/2018/...staj-pvc-h-15/ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bio zavezao heat pipe grafe za vrh kućišta sa plastičnom vezicom (crnom, da prati boju kućišta. )Zato će mi sljedeće kućište biti nekakav cube sa horizontalnom orijentacijom ploče...ako ikada nađem neko koje mi se dopada |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Forhaltanja s kajlama su ok samo dugoročno treba paziti... Stvara se sila na shroud ili radijator, pomnoži s par godina, ne znam, spigaju se onda oni. Da ne dođe do struganja ventova ili pukne nosač shrouda. To pretpostavljam samo. Najbolje podložit pcb ako ima backplate. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ili ovako nesto https://www.iqcentar.hr/product&product_id=66644 https://bitsandbytes.hr/proizvod/gpu...eepcool-gh-01/ Ali za te male grafe je sasvim dosta da kabel drzi grafu. Na velikima i teskima svakako staviti neki držač |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Semper Fi
|
Citiraj:
Hvala svima na pomoći i odgovorima.
|
|
|
|
#21 |
|
Moderator
|
Definitivno, gornji poklopac na dva botuna bočno 😁 Koliko ih je takvih bačeno. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Semper Fi
|
Mislim da će ovo biti trajno riješenje. Upotrijebio sam sajlicu koja se koristi za pecanje. Grafička ima gomilu kojekakvih rupa neiskorištenih, valjda za aftermarket hladnjak. Jedan kraj sajle u neiskorištenu rupu na rubu pcb-a grafičke, drugi kraj za vrh kućišta i super. Problem riješen trošak nikakav.
|
|
|
#28 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Puno bolje nego kajla ![]() Ali fora je da to napraviš odmah kad ugradiš novu grafu, da se uopće ne savije. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|