|
![]() |
#51001 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51003 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Sad sam isao provjeriti svoj auto i izgleda da imaju zapis o maloj steti koju sam imao lrije 2 mjeseca... Ne da mi se placat 90kn da to provjerim, ali svaka cast ako je tako. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51004 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51005 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51006 |
Premium
|
Ekipa koja imate Golfice, pogotovo 7-icu... Kakav vam je body lean? Neki dan sam ga prvi put vozio na potezu Zuta Lokva - Stinica i po Rabu. I mogu rec da putnici lete ko krumpiri. Moj jos ima spusteni i tvrdji ovjes i trebao bi biti malo crvsci u zavoju, ali nije. Drugo pitanje je vezano uz LED svjetla. Sve na netu koje vidim, njima svijetle oba ona L svijetla (dnevna) kad su upaljena (znaci oba mislim po jednom faru). Primjetio samni jednog GTI-a uzivo da mu svijetle oba L, tad sam to tek prvi put i zamjetio. Meni svijetli samo jedan L, vanjski... Guglam, ali dzabe.. sta god napisem za Golfa u Google izbacuje mi skroz krivo, prepopularan je Golf, a nitko ne spominje body lean / roll niti razna LED svijetla. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51009 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51010 | |||
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Gleda brat dalje u meduvremenu, sad ovoga: https://www.njuskalo.hr/auti/ford-c-...oglas-32033380 ali i ovaj pari ko uvoz + dio starijih slika di je zamucena cijela tablica (pretpostavljam de) i dio novijih di je ZG tablica. Ali barem ima izlistane servise u opisu, za razliku od onog prije. Sta vi mislite? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#51011 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Btw za moj auto (kupljen u hr) na onom sajtu bacilo samo jedan ispis kilometraze i to onda kad je imao zabiljezenu stetu u osiguranju. U pocetku je servisiran u ovlastenom, kasnije privatno. Ocekivao sam makar neke upise od servisa, ali ocito to ne ulazi u ove baze.
![]() |
![]() |
![]() |
#51012 | |
Premium
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
ja sam bio glup i platio 150kn na carvertical osim šta piše da nije ukraden i da nema tereta bla bla osim opreme ništa nisam dobio, ni kilometražu ni ništa ![]() znam da nikad više neću dat pare za to, ne znam zašto sam uopće išao isprobavati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51015 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Da gospođa dođe u tvoju/moju kuću, vjerojatno bi na toj lokaciji imala prvi put spolni odnos. Jel to znači da je djevica? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#51017 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ekipa, gdje najbolje traziti lambda sondu (rabljenu, novu, bitno da je ispravna) za hyundai grandeur 2008.god? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51018 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51019 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Jesi narucivao odatle vec ili? Trazim neke gdje su ljudi kupovali i to s dobrim iskustvom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51020 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Provjeren je taj ducan, a kod autokreše je 40 tak kn skuplje. No, impex vrši samo dostavu, a u autokrešu možeš doći pokupiti ako ne želiš platiti dostavu. https://www.autokreso.hr/hyundai--gr...mbda-senzor-1/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#51021 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Zanimljivo kad ih gledaš po njuškalu skoro svi 2008/2009 1.6 imaju 150 000km +/- 15 000km ![]() Kako to da baš taj Ford mora biti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51022 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
mislin da ne mora, samo mu je zapeo za oko jer mu se svida, jer bi nesto "jaci" motor i tako đira monovolumen ili karavan. Ima ih i od 250k km i to jeftinijih i novije godiste ali kaze da bi "sta manje km". Toliko je nekih "auto kuca" koji preprodaju uvoz da je to drama. Borba ![]() Definitivno nisi corav, stvarno izgleda ko druga nijansa. Toliko sitnica za popratit kad nisi u tome... ovaj otpada 100% Zadnje izmijenjeno od: prileee. 10.08.2020. u 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51023 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Meni je dna bila od velike koristi, auto u salonu kod nas ispao uvoz italija, provjera kostala nekih 7-8 eur, dobio natrag slike tog auta nakon pozara koji je imao, sto je ispao veci problem od krive kilometraze... ![]()
![]() |
#51024 | |
Premium
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51026 |