|
![]() |
#121 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Obje imaš 30 dana besplatan period ako si sam otvoriš account. To ti je najbolja opcija za isprobati, možeš na svoje uši vidjeti ima li razlike u audio kvaliteti i ostalim stvarima... Tako sam ja napravio. Ova zadnja je francuski servis, Qobuz - jedini od svih koji nudi punokrvni high rez HiFi (iznad kvalitete CD zapisa). No nemam iskustva s njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Imam Deezer godinu dana pretplata s Alija... Dal' postoji način da nakon godinu dana svoju playlistu omiljenih kopiram nekako ? Pošto ću i onda uzet novi pretplatu na novi mail |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Moze i Soundiiz, ali to nisam nikad probao, samo syncanje medju servisima sto radi odlicno: https://soundiiz.com/tutorial/export-soundiiz-to-text https://soundiiz.com/tutorial/import-text-to-deezer
![]() |
![]() |
#126 |
Fresh Juice
|
Ima netko mjesta na Spotify family account? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Imam ja, javi na pm Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#129 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
49%winner
|
Deezer je neki dan omogucio koristenje vlastitih accounta u family planu (kao sto radi Spotify). Puno lakse i sigurnije za sve clanove family plana... https://en.deezercommunity.com/get-s...h-easier-65246 Ako se netko zeli pridruziti Family planu i podijeliti troskove imam 3 slobodna mjesta. Bilo bi idealno da ste zainteresirani na duze vrijeme, plz no hit'n'run. Trenutno nas je troje stalnih. Vise info na PM EDIT: Popunjeno
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 30.06.2020. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
The mighty pirate
|
Jesi bar pročitao do kraja to što linkaš? We only check your address at the moment you join Premium Family or re-verify your address. We don’t track your location. Ono zanimljivo je jedino kako oni to provjeravaju na samom početku. Dođeš do kuće onog u čijem si subscriptionu? Onda se ne treba zvati Spotify family nego Spotify household. Obitelj može živjeti odvojeno na više lokacija ![]() Sad kad su izbacili Spotify Duo, family bi trebao omogućiti korisnike na različitim adresama po nekoj logici... https://techcrunch.com/2018/09/28/sp...ZVoYCzmWnarLwY
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.07.2020. u 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
49%winner
|
Plan manager napravi family account i definira adresu i pozove ekipu. Ekipa treba potvrditi adresu na dva nacina: gps auto lokacija (ako zive u istoj kuci) ili manualno upisati ono sto ti plan manager kaze. Ne trebas biti u istom objektu. Takodjer nema random autolociranja i blokiranja accounta jer to bi ubilo cari koristenja accounta u commutingu, na poslu, na moru i sl... Dosta toga se nadje na njihovom helpu, a dosta toga mi je napricao kolega koji vec par godina u hr koristi us family plan za frendove po hr: https://support.spotify.com/us/accou...remium-family/
![]() |
![]() |
#138 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/spotify/com...reside_at_the/ To je jedan od niza postova na redditu koji tvrdi da su im članovi family pretplate izvisili iz pretplate nakon nekog vremena jer spotify uletava tu i tamo s provjerom adrese... Skeptičan sam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
The mighty pirate
|
Za razliku od ostatka svijeta, mi u EU s GDPR-om smo ipak dosta zaštićeniji po pitanju privatnosti, pa ako ti i isključe (iako je jaaaako mala vjerojatnost), prvi mail u kojem se spominje GDPR bi trebao riješiti sve buduće probleme ![]() Očito nisi pročitao Privacy Policy, pa eto, pročitaj... U dijelu o tome koje podatke prikupljanju; Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.07.2020. u 11:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni su dok sam zivio vani uvijek blokirali usere koji nisu u istom kucanstvu poslije nekog vremena. Sve opcije smo probali, svi su istu adresu imali rucno unesenu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
49%winner
|
Koristi netko spotify u kombinaciji s chromecast audiom? Imate li problema da kada castate (cc ili cc audio) i spotify radi u pozadini nerijetko volume tipke vise ne kontroliraju cast volume nego media volume. Da bi promjenio glasnocu na chromecastu moram otvoriti spotify app i onda se volume tipke opet povezu s cast volume funkcijom. Mob ne ubija spotify, svi permissioni su ok. Deezer mi to ne radi, a isti je setup. Just wondering...
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
Budemo vidjeli, mislim da je razlika od ukupne cijene kad se podijeli na 6 ljudi nekih 10centi u korist spotifya ali nisam spreman preuzeti rizik i otkantati deezer koji me super služi i još kao bonus, u tarifi za mlade mi ne troši net. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako netko ima mjesta u deezer family planu (ona sema sa "main account sends an invitation to an existing Deezer user" da mogu koristit svoj acc) neka se javi u inbox, zainteresiran sam za joinat. Nisam pizdica, u postenim sam trgovcima, moze i placanje 6 mjeseci unaprijed, pogotovo provjerenim/starim forumasima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ako ima tko mjesta na deezeru javite se na PM ![]() EDIT: Rijeseno ![]() Zadnje izmijenjeno od: prileee. 15.12.2020. u 21:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|