|
![]() |
#9001 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9002 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() edit. Goodbye Note 9 and welcome S10+ ![]() Nikako da logiram Samsung account zbog glupog sms vertifikacije. Kao da ne prepoznaje a i nekada proradi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9003 |
49%winner
|
Jos ih jebe ta verifikacija, a svasta. Pisali smo o tome, a i mene je zadesilo. Srecom imam 2 moba s istim accountom pa sam si izvukao backup kodove.
![]() |
![]() |
#9004 |
Extrema Thule
|
A šit, pogledao sam S6 ,S7, S7 edge, S8+ i tablet S3 i nijedan nije pohranjen. Očito Šmašung izgubio kompas kad imam toliko uređaja prijavjenih. ![]() Očito moram čekati da povuče backup. Ajd, whatsapp povuče 48 Gb. As ti Šime ponistra! Proradila sms vertifikacija, sad trk da sve backupiram rezerve |
![]() |
![]() |
![]() |
#9005 | |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
A ono, što bolje drži to ga je teže skinuti ![]() A meni bi još sigurno ostalo prašina unutra. Par x sam rastavljao/sastavljao LCD panele i svaki put bi ostalo barem zeru... Tako da se pouzdajem u duboke rubove maske i ravno staklo display-a, ajde malo i u sreću. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9006 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9007 |
49%winner
|
Ahaaa znaci nije to nesto jace, moguce je staklo skinuti u vecim komadima. Lako za postrugati staklo, mislio sam ga ce staklo pucati od tog skidanja
![]() |
![]() |
#9008 |
Extrema Thule
|
Izgleda da sam riješio problem sa sms vertifikacijom. Nekad proradi odmah, 10 ili 30 min. @xlr Kako koristiš backup jednokratne 0kodove? Sa weba spremiš na drugi uređaj? Kako sam Samsunge mjenjao kao čarape i zapadnije sam imao Note 10+ pa ih prebacio na Note 9, potrajao skoro 2mj. Otada počeli problemi sa vertifikacijom ( možda je i prije bilo pa nije bilo primjetno) Отправлено через SM-G975F
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9009 |
49%winner
|
Drzim ih u Bitwardenu (mozes i u Keepu), a on je prvi na listi za instalaciju pa... Nekad sam za Gmail imao po jedan kod u novcaniku i na poslu, cisto neka stoji ako zatreba. Danas mi je Bitwarden sasvim ok. Nisam imao potrebe za kodovima osim eto za Samsung account odbedavno. Toliko o tome koliko ih koristim heh
![]() |
![]() |
#9010 |
Extrema Thule
|
Pa koliko vidim, bude problematično kad mjenjaš ko čarape kao ja. U zadnje vrijeme imam dojam da mene motre ![]() Ne znam hoće li taj backup sa pet kodova izdržati barem godinu ako sjetiš regenerirati. Ni sam više ne znaš koliko prođu kroz moje ruke. Budem valjda završio u buksu ![]() Jedino što pada na pamet prilikom prvog konfiguriranja preskočiti Samsung account jer može pristupiti do kodova pa ulogirati. Ovako iz prve zapneš u problemima ( trošak 2h živca) Отправлено через SM-G975F
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9012 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Da li bi brisanje cache memorije iz recoverya, šta pomoglo vezano za sporost u radu mobitela. Mobitel je galaxy a8 2018, nije nešto brz sam po sebi, al nikad nisam radio reset na tvorničke postavke nakon upgrade na android pie i svih ostalih security updateova. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
![]() |
#9014 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
mislim da mi radi vpn-a ne zapamti login na samsung account pa se svako malo ponovo moram ulogirat. a za to mi treba sms verifikacija.. u zadnjih nekoliko tjedana možda, je praksa da kad kliknem login botun, napiše mi da je poslo sms i da upišem kod. pa onda jedan do tri puta klikanja na resend code plus čekanje naravno i onda uspije. to je kad uspije.. bude nekad i više od 3-4 resenda i onda ja odustanem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9015 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koja je fora sa ovim Note 10 lite? Jel se isplati to uzeti ili je puno okljastren? Sad imam S9 i istice mi ugovor kod Vodafona, a taj Note 10 Lite nude povoljno u paketu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9016 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne isplati se. Dobiješ praktički isti hardver u većem kućištu. https://www.gsmarena.com/compare.php...idPhone2=10003
![]() |
#9018 |
Premium
|
A fakticki ga dobijem za 5€ mjesecno, ali ako ne valja onda necu. Cekam neku bolju ponudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9019 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
https://www.gsmarena.com/compare.php...idPhone2=10003 Отправлено через SM-G975F
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9020 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
VPN koristim kad uključim Spotify kad ponekad blokira zbog regije. Za Samsung account nije potrebno uključiti VPN. Ne pamti ni na trajno ni na dva sata. Отправлено через SM-G975F
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9021 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9022 |
Premium
|
Vidi, ne treba mi mobitel uopste jer mi je S9 jos uvijek odlican, ali mi ugovor istice i fakticki sam primoran uzeti nesto. Prije dvije godine sam uzeo 2x S9 Duos sa jednom tarifom za 40€ mjesecno i to je tada bio dobar deal. Sada zelim neku ok tarifu za 20€ i to se nudi izmedju ostalog. Tj. nudilo se. Sada vidim da ih vise nemaju na ponudi. S10 ili S10 lite onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9023 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ja bi iskreno lite uzeo, ali velik je, ako bi manji uzmi 10ku Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9024 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Jedina mana je plastičan u odnosu na S10/S10+. Iako spomenuti lite uspoređujem S10+ zbog veličine, većeg kapaciteta baterije i nešto primjetno bolje preformanse unatoč manjoj rezoluciji. Za te novce je odličan uređaj. Moj savjet da ideš isprobati uživo. Отправлено через SM-G975F
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9025 |
Premium
|
Hmmmm, svidja mi se baterija na Lite. Na S9 ni nova nije mogla izdrzati cijeli dan, a sada nakon dvije godine koristenja je katastrofa. Slusalice nisu problem dok god ima integriran BT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9026 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Moje konkretno iskustvo je sa logiranjem samsung acc i samsung internet extension za Chrome, radi syncanja bookmarkasa.. tu sam imo dojam da duze "čuva" login kad vpn nije ukljucen nego kad je. Tad se svako malo moram ulogirat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9028 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U planu je S20 Lite https://www.sammobile.com/news/exclu...s-lite-series/ Kako stvari stoje, imati će SD865 čipset sa 6Gb rama https://browser.geekbench.com/v5/cpu/2908444
![]() |
#9030 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Iako, cini se da ce SD865 biti samo u 5G verziji, 4G mozda bude imala "stari" SD855+ koji je, gle cuda, opet bolji od Exynjosa 990 ![]() ...sto zasigurno hoce, Samsung FTW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|