|
![]() |
#391 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Pozdrav, ako može preporuka do 10e za stabilan iptv i ako može neka pouzdan seller s aliexa. Sve u PM. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ajde molim vas, napišite nakon što dobite, ako dobite: "EDIT: Nabavljeno"! Da mi drugi znamo da ste nabavili, da se može i vas pitati, nego ovako, nemamo pojma je li upće tko šalje ili ne šalje. ![]() Ako netko napiše "Nabavljeno", možda se netko može javiti u PM pa podijelimo iskustva. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.04.2020. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Mene zanima šta gledate sad kad nema sporta. ![]() Moja mi je istekla 13.04., ne namjeravam uzimati dok se ne pokrene sport. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
|
Pozz ekipi. Kolega mi dao MAG250 da mu ubacim listu. Jel ima tko kavih iskustava s istim jel meni ne ide. Našao sam tutorial kako ubaciti fizičku m3u ali neće, da li postoji opcija ubacivanja remote liste??? Bilo kakav savjet je dobrodošao. Našao i kako ide remote lista ali neće da povuče programe. Da li MAG koristi drugačije liste od Androida??? Zadnje izmijenjeno od: Prki. 30.04.2020. u 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zato sto mozda nema stalker portal listu nego samo tu u m3u formatu |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Možda je zakljucan na bivšeg providera. Reset na tvornicke postavke pa onda igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
|
Skontao sam sve ali nisam uspio svejedno. Dobio sam listu za taj portal od providera i svejedno neće, počne loading portala, onaj bar se počne puniti i onda se reboota i stane na infomir loading screen ili mi baci crni ekran i tako stoji. Probao i factory reset i update software-a i ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2019
|
Treba da ubacis noblock firmware i radice mu ta lista radi se o tome da je infomir blokirao neke domene zbog piraterije na zvanicnom fw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima tko iskustva sa Net Iptv aplikacijom?Nakon sto je Samsung ukinuo SS Iptv app pojavila se ova kao zamjena.Jucer pustio listu i sve sljaka,ali u donjem kutu se pojavi neki info bar za pauziranje,stopiranje itd. slike i jednostavno ga ne mozes ukloniti.Isprobao sve tipke na daljincu i presao sve opcije,ali on i dalje stoji.Ako kliknes dva puta "enter" na daljincu da udje u full screen,onda nestane,ali se nakon 30-60 sec vrati. Totalno iritantno tj. negledljivo jer stoji preko titlova.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Probao sam par testnih linija na aliexpressu, iznenađujuće ali jedan od najjeftinijih je bio možda i najbolji ![]() Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
Ja plaćam neki 15-17€ nisam siguran a i cijene se mijenjau često i mogu reći da sam prezadovoljan, jedino nema xxx (al to mi je OK zbog klinaca da ne moram zaključavati). Jučer cijeli dan oko 12-15h je radio IPTV i jednom mi je zatrzalo.Support mu je odličan i dobro se služi engleskim. Pošto imam dvije linije od istog providera malo sam testirao i došao do zaključka da je player možda i najbitniji u cijeloj priči. GSE smart IPTV mi se pokazao najbolje (na Android Tv-u). Usporedno gledam isti program na dva različita player i uspoređujem i nakon desetak playera pa čak i njihovog preporučenog DATOO playera , zaključak je da je GSE postavljen na Xtream-Codes postavke najstabilniji, dok mi je bilo bufferinga ama baš na svim ostalim playerima GSE je to gurao bez ijednog zastajkivanja. Kažu ima i za Win i iOS. Pa ako imate problema probajte tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Probavao Smarters i Kodi, GSE samo letimično, sučelje mi je uh, teško prihvatljivo. Kodi koristim godinama (desetljećima?) za video al za ovo mi je nekako spor i nepraktičan, ali ima najbolju sliku. Ali dok on učita taj m3u kod svakog paljenja... Nda ima sad shema za 3 uređaja za manje od 200 kn i tako to. Ali uspredio sam sa providerom koji frend plaća sto ojra godišnje, nebo i zemlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Može na PM neka lista koja radi ok ![]() Tnx Poslano sa mog SM-A705FN koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Registered User
Datum registracije: May 2018
|
Pozdrav Zamolio bih Vas preporuku za stabilan IPTV( FHD ili HD programi) od Vas koji ste vec koristili uslugu i znate da radi korektno Moze i sa Ali-ja iptv ako su stabilni Zadnje izmijenjeno od: ara008. 23.06.2020. u 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Registered User
Datum registracije: May 2019
|
IPTV (Ali)
Ako može na PM aliexpress .m3u lista, stabilna, bilo bi super da se može produživati svaki mjesec.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako može na pm isto,stabilan server,kolika cijena. Imam Mag.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Ma odlična, po mojoj ocjeni puno bolje od android boxa..kupljena je Smart IPTV koja u kombinaciji s RedDevil listom radi odlično. Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Radi jako dobro, ali kvaliteta ovisi o listi, jasno. Ima više dostupnih appova, oni kvalitetniji se malo plate (tivimate, smarters pro, smart iptv) i to je u pravilu to. Neki appovi imaju opciju da se pale kod paljenja tv-a/firesticka i onda odmah bacaju na zadnji kanal koji si pratio, ovisno o listi imaš catch up, neki imaju opciju snimalice na internu memoriju firesticka ili na usb/network uređaj... Meni se osobno tivimate pokazao kao top, najviše sučeljem, a kroz godinu dana i količinom featurea i podrške koju app dobiva. O listama nemam ništa pametno za dodati.
![]() |
![]() |
|
|