|
![]() |
#8521 |
Banned
Datum registracije: Mar 2017
|
Može on i već sad podnijeti prijavu, ima elemenata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8522 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napisi da cekas lovu prema aktualnim zakonima rh. I da vise nemas namjere se dopisivat s njima preko maila i da naravno ne pristajes na ista ispod placenog iznosa. I ja ne bi spominjao mingo ni ista takvo, jednostavno na taj dan kad bi trbala sjest lova ak je nema poslat prijavu i zdravo.
![]() |
#8524 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
sretno i obavezno javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8525 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebam savjet. Otvorio na corsairu RMA za napajanje i zatrazio sam onaj advanced RMA. Poslali su mi novo napajanje i tek danas sam vidio da su mi poslali iz USA to napajanje i sad trebam platiti carinu zbog toga. Rhea d.o.o. su mi poslali da im dam punomoc i moram jos onaj eori broj nabavit. Ali nemam pojma koliko ce me izac sad to sve. Ne placa mi se za zamjensko napajanje ni lipe... pogotovo jer ovo staro napajanje saljem u nizozemsku koja je u EU... Jos mi i ovo nije jasno https://i.imgur.com/1B5hxkD.png I onda dalje u dokumentu stoji https://i.imgur.com/O1XnIPV.png ovo desno dolje, declared value: 1.00 USD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8526 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Hmmm ... ako ide preko UPS-a,dostavi im samo eori broj i to čim prije, jer ti budu lageriranje naplatili, preko njih nebi trebao ništa platiti,oni odrađuju carinu za tebe ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8527 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Trebao si prvo raditi izvoznu proceduru da bi bio oslobođen plaćanja uvoza. Ovako je to uvoz nove robe i carini se kao da je potpuno novi proizvod.
![]() |
![]() |
#8528 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8529 |
Premium
|
![]() |
#8530 |
Premium
|
Situacija je ovakva: Kupljen Xiaomi mobitel u Mobisu u rujnu 2019. U ožujku 2020, ekran počeo treperiti. Mobitel poslan na servis i vraćaju ga nakon tjedan dana - zamijenili su vodljivu foliju. Kvar nije otklonjen i mobitel ponovno šaljem na servis. Nakon 40 dana dolazi mob sa servisa, zamijenjen ekran, nema više problema s treperenjem, ali touch na jednom dijleu ne radi. Isto tako, vide se tragovi zamjene ekrana. Zovem servis Tech Doctor i zahtjevam novi mob. S obzuirom da je službeni Xiaomi servis u Poljskoj, oni kažu da Poljaci moraju odobriti novi mob. Šaljem mob ponovno na servis, prošlo je već 10 dana, ništa se ne javljaju... Zovem ih, oni nemaju pojma u kojem je statusu uređaj. Znači sad mi je mobitel za jedan te isti kvar već oko 60 dana na servisu. Kako da postupim? Do kad oni namjeravaju popravljati taj mobitel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8531 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A805F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8532 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8534 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8535 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne, nego bi se pisci trebali držati one stare da je prije uključivanja jezika u pogon, potrebno uključiti i mozak.
![]() |
#8536 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8537 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8539 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8541 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8542 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8543 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost i taj "razumni" rok u ovim kritičnim situacijama će se odugovlačiti, tako da treba i to uzeti u obzir. Citiraj:
Ako onda ne dobiješ odgovor/riješenu reklamaciju, pošalji im prigovor gdje navodiš svoje nezadovoljstvo servisa na navedenom uređaju, te zahtijevaš novi uređaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8544 | |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Otvorio sam RMA i dobio uputu da saljem napajanje u NL. Uostalom, apsolutno nigdje mi nisu rekli da ce posiljka ici iz USA. Da sam to znao, ne bi uzimao advanced RMA. Poslao sam im upit nazad na taj RMA pa cekam da mi odgovore. Ako mi ne odgovore nista, odbit cu primitak paketa pa nek se teraju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8545 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8546 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poštovani, Ostajemo kod prijedloga, odnosno ponude koju smo vam i poslali. Lijepi pozdrav, Ne znam jel to blef ili fakat tvrdo furaju svoje ali koma...do 01.07. je rok od 14 dana nakon što sam poslao raskid ugovora. 5100 kn mi je kod njih. Jel ima tko kakvu percepciju šta mogu očekivati ako oni zaista isforsiraju svoje te budem prisiljen ići mingo pravcem? Koliko će to trajati bog te? Nije da moram odmah kupit frižider, mogu se strpiti još možda mjesec dana al ono...trebao bih to riješiti. Ne bih popustio i poklonio im 500 kuna ali ne mogu baš ni držati 5000 kn kod njih pola godine, godinu dana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8547 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Alfa ti je sve lijepo rekao u svom postu i drži se toga. http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=8516 Nego, pitanje, jesu li oni pregledali frižider kad su ga preuzeli? Ako jesu, trebali su odmah uočiti "vidljive tragove korištenja". Ako nisu, njihov problem. Jesi ti potpisao kakav papir kad si im predao uređaj?
![]() |
#8548 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ne, nisu otvarali. Ja sam ga zapakirao, ko da je kupljen u dućanu. Samo su mi poštambiljali i potpisali obrazac za raskid(isti onaj koji sam im ja poslao mailom) te račun. NIšta ja više nisam potpisivao. Pitam samo da li je itko imao iskustva sa mingom; koliko cca traje proces dugo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8550 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam iskustva sa mingo, u zadnje vrijeme su brzi. Mislim da se zadnji put inspektorica iz Karlovca javila za 7-10 dana. Zato se i kupuje online, oni si svoje pravilnike mogu zabiti u dupe. Posalji prijavu odmah, stvar je jasna. Moraju ti vratiti lovu u punom iznosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|