|
|||||||||||
|
|
#49741 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Pug za ganjanje sa 51k km.....obavezno nam javi kako je to prošlo ![]() |
|
|
|
|
|
#49743 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
Nemam pojma, znam samo da je 1200kn. Imao sam izbor neki od 700 i taj. Serviser je naravno preporučio skuplji Ide nazad kod kod njega da završi posao, još nisam ništa platio, nisam ga zapravo ni vidio nego samo pokupio auto ispred servisa ![]() Prošao je, slika je poslije tehničkog. I za ostalo na autu su rekli da je skroz uredno edit: taman u 916 grupi na FB naletio na ovoga, prešao skoro 400K km. Ovakve felge želim ali ih je jako teško naći ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.06.2020. u 18:14. |
|
|
|
|
|
#49747 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#49748 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#49750 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Znam par ljudi koji posjeduju doticno vozilo. Svi su ga kupili polovnog sa xy km. Par standardnih gluposti do par sto €. Jedan je slagao getribu, ali to si je sam kriv. Ništa spektakularno lošiji ili bolji od ostatka hothatcheva te generacije. Vozio sam isti više puta. Fun je, ali dosta full proof. Vjerujem isto kao i svi noviji hot hatchevi... |
|
|
|
|
|
#49751 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Moram priznat kao neljubitelj francuskih auta da je to je fakat ok auto. 2.0 je odličan motor, pa rađe gledaj njega. 1.6 automatik izbjegavaj jer ima robotizirani mjenjač a 2.0 ima japanski automatik aisin. Panoramski krov je glupost po meni, beskorisna stvar koju nemreš koristi po ljeti jer je prevruće, a nakon mj dana više ga nećeš ni otvarat. (starci i to imaju) A nedaj bože da se razbije, ili da netko razbije jer je ceh u ovlaštenom 12k kn. I da i to im se dogodilo al srećom pa je tu kasko ![]()
|
|
|
|
#49752 |
|
Registered User
|
Zar nije eat6(aisin) na 508icama tek od redizajna? U redizajnu ga i 1.6 ima. Imao sam jedan gtline 18' na par dana...solidni auto skroz samo I taj eat6 nije neka sreća. Zadnje izmijenjeno od: SympForTheDevil. 06.06.2020. u 02:33. |
|
|
|
|
|
#49753 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
|
|
|
|
|
#49754 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Na prvom dolazi sa 2.0 motorom, kak je kod redizajna ne znam. E sad sreca il ne, ak se netko naviknuo na zf/dsg njemu ne bu sreca al je daleko od loseg.
|
|
|
|
#49755 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#49760 |
|
Registered User
|
Frend kupio CLSa 350 cdi....danas isporuka bila pa smo se igrali malo. Iznutra sličan mojoj C klasi ali se osjeti da je to klasu il dve iznad...na svakom milimetru unutrašnjosti. A vozi se ko avion otprilike...onaj digital instrument sustav od metra i po,iako preheben nije za mene osobno. Povratak u C je bio ko da sam se u socijalistički go-kart na pedale sjeo ![]() Inače imao je audija A7 prije ovog pa ćemo vidjeti za tjedan dana njegove dojmove kada ih stekne ![]() |
|
|
|
|
|
#49761 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Vraćao sam se danas iz Karlovca u Zagreb i koristio ENC. Kod Lučkog sam se odvojio na onu desnu stranu (plaćanje karticama ili ENC, lijeva strana je za keš) i ušao u tu ENC traku (bio je valjda brzi ENC, s lijeve strane druga traka) i svugdje su zelena svjetla bila, a kod kućice nije bilo rampe (ili ja nisam vidio da je dignuta) i ja sam prošo. Ništa mi nije bilo jasno niti sam se snašao u toj situaciji da možda stanem pa vidim koji k. Uglavnom, došao kući i logirao se na ENC portal i vidim nije se ništa naplatilo. Ima itko iskustva, kakve su to jebene naplatne kućice i šta napravit da mi neka kazna ne dođe ako oni to snimaju, da im se javim?
|
|
|
#49763 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Slična situacija kod mene, išli iz Zadra kod lučkog ušli na taj brzi ENC, lijevi, rampa ima, počela se spušta kad sam naišo jer je bio auto ispred mene, ali se čuo zvuk da je očitao enc i rampa se digla, ali kad sam izašao u kutini vidio sam da je umanjio račun sam za iznos od ZG-a do Kutine. Treba provjerit za par dana, možda naplate Inače zašto kad se iz ZG-a u smjeru Os stoji crveni X na brzom Encu, a isti radi?
|
|
|
#49764 |
|
Freelancer
|
Danas predvecer odem oprat auto (nevolim po suncu prat) i nakon pranja sjednnem da ga propushem malo da se posushi prije nego stanem i vidim ugibaliste pa reko idem bacit par fotki 8nisma dugo, corona bila tak da sma ljetni setup stavio tek pocetkom 5 mjeseca), nisam se vozio ni 3 km kad sam izaso van imam sta vidit, Genocid/Muhocid na musicama u tih manje od 3km. Prednji branik crn.... Poslikao par fotki i samo se vratio na praonu oprat ponovo i onda 55 km/h na tempomat i polako do garaze .https://www.dropbox.com/s/vm6l90c17h..._v001.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ldmloabzzj..._v002.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/xw6v5bogx4..._v003.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/8247q29vjs..._v004.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/6te1q9ce3j..._v005.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/pnk9vv59du..._v006.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/9pyzvq0ucf..._v007.jpg?dl=0
|
|
|
#49766 |
|
Freelancer
|
Thx, Nije modificirano samo je drzac tablice sa tankim okvirom pa se jos vise vidi nagib jer nema djela koji visi preko otvora na M Sport braniku. U biti auto dobijes bez rupa u braniku (samo naznaceno malo) pa probusis rupe po nosacu tablica . Ali nema di drugdje biti (osim ako nezelis da visi u donjem djelu i blokira zrak) tako da ovo je "prirodna" pozicija .
|
|
|
#49767 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
kk ![]() hm, je li u nas obavezno imat tablice na "oba kraja" automobila? Listam po ovome, no zasad ne nalazim: https://www.cvh.hr/propisi-i-upute/p...avanju-vozila/ |
|
|
|
|
|
#49768 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Da , naravno. Članak 244. (1) Motorna vozila u prometu moraju imati po dvije registarske, prenosive, izvozne, odnosno pokusne pločice. (2) Iznimno od odredbe stavka 1. ovoga članka, motocikli, traktori, radni strojevi, mopedi i priključna vozila mogu imati po jednu pločicu. (3) Registarska pločica istaknuta na vozilu mora biti izdana za to vozilo. (4) Pločice na vozilu moraju biti postavljene tako da se dobro vide, ne smiju se oštećivati, ne smije se dodavati sadržaj koji nije propisan i moraju biti čitljive. |
|
|
|
|
|
#49769 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
No viđam ih dosta bez tablica naprijed. Uvijek ekipa koja je nekako "tjunirala" auto pa im tablica nagrđuje prednji kraj. Evo jučer izlazim iz Batka i na parking ulazi crni A3 bez tablice. U biti ima tablicu, split, stoji unutra ispod šajbe. ![]()
|
|
|
#49770 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad smo kod ENC-a. Meni se na Demerju znalo dogovditi da uđem u traku za Fast ENC, očita se ENC, a onda me rampa preusmjeri na glavni autoput i kućice na Lučkom. Prođem Lučko na desnim kućicama. Na portalu kasnije vidim da mi je zaračunalo samo jedan prolazak. Još jedna stvar. Od 15.6. HAC i ARZ postaju jedno poduzeće. Nadam se da ću moći nadoplatiti ENC pomoću appa na mobu očitanjem QR koda na računu i na neću morati stalno ići na portal kako bi vidio stanje na računu i sl. ARZ nije imao svoj app, a njegov user/pass nije odgovarao HAC appu.
|
![]() |
|
|