|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo, samo da se opravdam... 9700 sam vidio uzivo svega dva-tri puta u zivotu i zato sam mislio da ne postoji 256bitna izvedba... Koliko (ne)znam da su to starije graficke kartice, a mozda se i varam i mijesam neku drugu karticu... Nije bitno, samo sam dokazao neciju tvrdnju da se i na pcekspertu moze nac pokoji biser... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ni bas u redu da se decke ovako ismijava...ako neko ima vremena nek im pomogne na forumu...Decki su jos mladi i uce...mozda koji put nacuju nesto pa pametuju, no dobro svi grijesimo i katkad precijenimo svoje znanje i mogucnosti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kad je neko napisao da no name napajanje od 400w ima stvarih recimo 220w jedan biser napisao: "Ajme, odstupanje 60%!!!" Pa sam malo uletio i odma dobio po prstu kak sam nov koji nema pojma i koji se preserava. Ili bilo je još primjera uzmi si ram, najbolji je Kingmax ak hoćeš klokat. Ili preporuke najbolji ram za S939 je Corsair (naravno radi se value...) ili GEIL (također value...)
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma najbolje je takve forume izbjegavati... Zato nisam ni na forum.hr... Nek pisu sta hoce...i zive u svom uvjerenju... Za ovaj sam forum htio reci da su to vecinom jos djeca pa nek uce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
ccc Riječani ![]() A dobro onaj tip sa 2 napajanjanezna ni osnovne mat. funkcije 480+480=920 ![]()
![]() |
#37 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: psf[i]-[Tomek]. 15.01.2006. u 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
A gle tek ovo http://tinyurl.com/b9lcu kako i gdje skidati filmove i igrice , a gle za kaj mu krumpirko kenja f*****g potpis i još mu preporucuje warez stranice WHAT!!!!!
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ovo mi je jako http://tinyurl.com/dvsjo "Molim vas možete li mi pomoći u slganju gamerskog konmpa najprije bih htio reći da bi želio imati : Dobru Grafičku ( neku totalno jebenu, najaču na tržištu - možda ASUS EN7800GTX ili 2x Pixelview 6600GT )" : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
E stvarno bi ih netko trebao malo uputiti u sve tajne računala i reći im da slušaju starije, pametnije i iskusnije koji su imali kompjutore kad su se ovi još igrali u pijesku. Na greškama se uči. Ne bih nikome znamjerio zbog toga što piše, a nema pojma ali kad ga netko ispravi neka hrabro prizna pogrešku. Treba im objasniti da nisu popili svu pamet svijeta nego da su popili tek kapljicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Nešto im ne radi forum cjeli dan , a ?? Nisu valjda odustali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Recite im za ovaj forum i da vidite vraga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
7. "definitivno moraš uzeti neku 256bit grafičku ako planiraš pokreniti bilo koju DX8 igru kako spada... " hehehe a sa onda pa njima za Dx9 igru treba minimalno 512bit grafa ![]() ae idemo se svi regat ondje i napravit reda na forumu,,,,,,,, (bas me zanima koliko bi nas dobilo ban) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|