|
![]() |
#6241 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
A gle, nije ti taj Note8 baš neka sreća što se kamere tiče. G6 je imao solidnu kameru, i optičku stabilizaciju što je dost bitno kad slikaš klince koji lete uokolo. Tako da bi bilo dobro da baš ne ide sa konja sa magarca, jel dolazi nešto rabljeno u obzir? Novi P30 ti je točno 3000, to je vjerojatno previše. Note 10 Xiaomi je još skuplji. Pixel 3A ti je isto par sto kuna ispod 3000. Ako mora biti novo i budget, možda Moto G7 plus. hardware nije bog zna što ali kamera je debelo natprosječna za taj cjenovni rang (ima isti senzor kao OnePlus 6T i OIS) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6243 |
Premium
|
Ma da... G6 je bio odličan telefon i jako jeftin kada ga je uzimala... slabo mu je išla prodaja, i nije se mogla kupiti bolja kamera tada za te novce Sada mi se čini da nema neke tako dobre ponude. Mislim... ne mogu vjerovati da Pixelu 3a još nije pala cijena malo više od ovoga Mislim da ću joj preporučiti P30 ili 3a.. Hvala! ![]()
![]() |
#6244 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Možda i najbolju u tom cjenovnom rangu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6247 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Ako je to jedina mana, lako se promijeni staklo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6250 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Uzi kaže da ih nema ni u EU kod njegovih dobavljača. Biće dobar mob pa se rasprodao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6252 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6253 | |
Premium
|
Citiraj:
A prema testnim slikama sa gsmarene, ispadne da G6 uopće nema lošiju kameru u usporedbi sa novim mobitelima do 2000-2500kn. Stvarno su postali preskupi novi mobiteli... Pixel 3a jedini ima ok cijenu vani... 299 eura je normalna cijena za takav mobitel... 400 nije
I never make the same mistake twice I make it five or six times just to be sure... Zadnje izmijenjeno od: RimtuTiTuki. 27.04.2020. u 18:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6254 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Nije problem, samo paziti da ne padne prašine na leću kad skineš staklo ili da samo staklo ne bi zaprljao sa unutarnje strane prilikom zamjene. Inače se ne bi složio da je kamera nešto dobra, čak nemam neke super mobitele kraj sebe za usporedbu, sa S7 je li-la, čak malo gori, 1+6T je bolji dosta od njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6255 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#6256 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Do 3000kn? ![]() Zato kažem da je najgori izbor. Ako pričamo o nekom mid-range-u, 3A je daleko bolji izbor uloženo/dobiveno. A bogami niti ni jedna stranica ga ne baca kao mobitel s najboljom kamerom, štoviše, čak nije ni u top 10. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.04.2020. u 21:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6257 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
Pozdrav, cura kupuje mobitel, njoj su za oko zapeli huawei p30 pro i Samsung Galaxy s20. Tražimo ukupno bolji mobitel, ali najbitnije stvari su naravno prednja i zadnja kamera. Ja sam Apple fanatik pa nemam pojma o drugim uređajima, pogotovo s njihovim brojkama od hrpu mp a lošim softom za obradu istih. Hvala ma savijetima unaprijed
![]() |
#6258 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Zna neko ima li mi a3 negdje dostupan ? Ja nigdje ne vidim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6259 |
Banned
Datum registracije: Mar 2017
|
Vidi u aloalo.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#6260 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
S P40 bi se gadno borio, no bolji je od P30 Pro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6263 | |
Premium
|
Citiraj:
Imaš tu kamera usporedbu baš apple-a i ovih mobitela koji te zanimaju. S20 je dosta kompaktniji, možda bi bio zbog toga bolji za žensku osobu. P30P je po meni na granici da bude prevelik. P30P ima nešto jači zoom, bolju bateriju (S20 ima neznatno manju bateriju ali 120HZ ekran i nesretni Exynos jako loše utječu na njeno trajanje) i veći ekran, sve ostalo je na strani S20. Po meni ako je izbor između ta dva, neka uzme S20. P30 ima sve normalno, od Mate 30 modela pa na dalje nema više GMS-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6264 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
pa dobro ako se uzme i cijena u obzir p30 pro je bolji izbor, jer neće ni blizu za iste pare naći s20 ako pare nisu problem neka ide na s20 Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6265 |
Premium
|
Nemoj ponoviti istu grešku kao i ja i kupiti ženi Huawei P40 Pro... od 100 aplikacija 99 radi bez googla, ali će ti krv popiti zbog te jedne koja ne radi. P30 normalno podržava google aplikacije i servise. Performansama nema neke razlike između S20 i P30... pusti je neka kupi ljepši, i nemoj se previše petljati u izbor. a kada konačno odabere, prvih mjesec dana joj barem 2-3 puta dnevno reci da je odabrala odlično.
![]() |
#6267 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Pixel 4a je polako u najavi. Pošto malih laganih mobitela nema toliko, on će izgleda biti još jedna opcija. Manji i lakši od pixela 3a i 4, uz manje mesa okolo. Meni nema žurbe, birat ću između P30, s10e, možda čak i A40, jer sam spreman i na žrtvu pošto mi je dimenzija uz težinu prioritet. P30 mi je na rubu, po svemu bi mi odgovarao, nema mi neku slabu točku, ali nisam 100℅ siguran za te dimenzije i težinu. Mogu razumjeti i ljude koji misle kupiti iphone SE2, baš zbog dimenzija, iako mi je on estetski i dizajnerski gledano, krapinski pračovjek. Zajeb mi je što sam zakasnio sa kupovinom Mi9 SE. S10e u odnosu na P30 ima ois, i bolji video zapis, a P30 pak ima optički zoom i bolji je u mrklom mraku. Kod prvog moram paziti na bateriju za razliku od drugog. Možemo se nadati da će sada ovaj mini iphone navući kineze koji samo lopate znaju proizvoditi, da kopiraju ovog pa naprave nešto manje. Da se razumijemo, meni je iphone se2 malo premali displejom, iako bolje nego preveliki. Idealno mi je nesto kao A40 ili s10e veličinom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6268 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadam se da ce ovaj sljedeci ("jeftini") OnePlus isto biti kompaktniji. Meni bi s10e bio super, ali ona rupa na ekranu i slaba baterija su me ohladile. IP SE me razocarao ekranom i baterijom a to su mi glavne stavke. 3a mi je ok ali cijena mu je malo prevelika za to sta nudi. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6269 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mogao bi se razočarati u novi OP. Dolazi Lite verzija OP8 koja će se zvati OP Z, ali će imati MTK čipset, konkretno MediaTek Dimensity 1000L. Proguglaj. Ljudi se hvataju za glavu na tu informaciju.
![]() |
#6270 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Uzmeš mob od 6.6" i onda moraš oklop uzet koji još dodatno otežava korištenje, a teško je i bez oklopa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|