|
![]() |
#14341 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Probao na samsung tabletu tab s i puno brze aplikacija i sve se pokrece normalno Sent from my SM-G960F using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: dragutin985. 17.04.2020. u 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14343 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Još od plazmi.Ti sigurno misliš da ima soni ,jer ga ti imaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14344 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Sonyu, iz vlastitog iskustva, mogu priznati da je najbolji u motion handlingu. Gledanje nogometa i na mid end Sonyu mi je zericu (ali osjetno) bolje nego na P5 Philipsu. I bolje nego na C9 LG-u. Panasonic mi je imao daleko najbolju interpolaciju (jos prije nego su nasi kanali bili HD.. RTL2 je bio pravi test za to, ili SK5, SK6). Handlanje boja i gradijenta je Panasonic isto na vrhu (tu je Philips, bar onaj prosle generacije tj 2018., na dnu od sve 4 top marke). Meni, iako sam sports fan, Panasonic ima najbolji. Uzeo sam Philipsa zbog ambilighta i odusevljen sam s njim (ambilightom) i nakon godinu i kusur. Ali su Sony i Panasonic OLED-i bolje telke. Za C9 svog 803 ne bi mjenjao, a zbog ambilighta cu preci opet samo na boljeg Philipsa jednog dana, ali kome ambilight nije bitan, uvijek cu preporuciti Panasonica ili sonya (ako gleda jako puno sporta). Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14345 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Jedina razlika je sto sam ja pustao u full hdu vp9 video. ![]()
![]() |
![]() |
#14346 | |
Vršni visioc
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja gledam 90% filmove i serije u total mraku. Ovo mi je preporod sa oledom (C9). Poceo sam gledat /birat filmove po kolicini crne boje ![]()
![]() |
![]() |
#14348 |
Banned
Datum registracije: Oct 2019
|
Zadnje izmijenjeno od: željkozg. 18.04.2020. u 09:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14349 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali da sam lud na sebe sto se nisam strpio par mjeseci i kupio 804 umjesto 803, jesam. Ali s vjerovao reviewovima koji su rekli da su na 803 problemi s gradientom "manji problemi", a TV izgleda pokvareno kad dodju scene neba ili polu-mraka... 3. generacija P5 to navodno rjesava... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14350 |
Vršni visioc
|
2000kn razlike, philips je uvijek philips (3 komada rikla u 9 godina, prosjek rikavanja 3g). Ambilight mi je sluzio da prevari crnu. Sad mi to vise ne treba ![]() Andorid ne trebam, smart tv ne trebam. Imam vanjski nvidia shield kojem nema premca i preko njega ide sav "kucni" sustav + denon 5.1.2 Spreman sam za novi hdmi, variable refresh rate sa ps5 i slicnima. Posto smo gejmeri u kuci. I mislim iskreno, LG je predvodnik oleda, da je dalje od philipsa u tom segmentu. ![]() A i dobro mi je dosla promjena philipsa kao tv brenda. Psihicki ![]()
Bez potpisa. Zadnje izmijenjeno od: RaneZ. 18.04.2020. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14351 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14352 | |
Banned
|
Citiraj:
Pošto sam u tim vodama, ti moram reći, da je to realnost današnjih televizora.. To ne valja samo za Philips već i za druge proizvođaće.. Jednostavno su televizori danas programirani, da izdrže tvornićku garanciju i malo više, a poslije polako dođe do određenih problema.. Zato je uvijek dobro uzet 5 godina garancije, ako se to može.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14353 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kupi LG C9 puno bolji od tih Philips Sony i Panasonic web os miljama bolji od svih drugih os sistema za tv magic remote uzitak za koristit interpolacija slike vrhunska a sport vrh ![]() i to je to najbolji izbor imao sam dvije i pol godine Lg B7 isto vrhunski televizor uletilo mi za prodat i sad imam 65 C9 najbolje sto sam kupio u zadnje vrijeme preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14354 | |
Banned
|
Citiraj:
Znam, da si veoma zadovoljan sa C9, ali moraš biti barem malo realan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14355 |
Premium
|
Evo ovaj članak što je poslao željko screenshot rezultata, zanimljiv format, blind test i kao najveci "eksperti" u tv reviewanju. A uspoređuje se sa Sony X300 monitorom, koji košta 30'' 30000€ ![]() https://www.forbes.com/sites/johnarc...the-tv-titans/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14356 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali sto se tice ostalog, sve je kako rekoh. Motion handling Sony (Pani drugi), ostalo Panasonic uglavnom prvi ili drugi. Kazem, kad sam vidio kako sony ima rjesen motion handling na XF85, koji je totalno promasen TV, a rjesen je savrseno, mogu si samo misliti kako je na novijim i boljim procesorima... Moj 803, a ni frendov C9, nemaju motion handling kakav ima Sony XF85. Nije im los motion handling, gledam ja nogomet na svom, i uzivam.. ali sam jebena picajzla i vidim razlike. Nista strasno doduse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14357 | |||
Premium
|
Evo zasto je LG pobjedio: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14358 | |
Banned
|
Citiraj:
Imaš ti dobro podešen Motion na Philipsu..? Philips je baš što se tiće Motiona među najboljima, što potvđuju i razne recenzije.. Moraš imat izključen Perfect Natural motion, i uključen Perfect Clear Motion na medium.. Recimo prošlogodišnji model 7304 ima "veoma dobar Motion", pa je to niži srednji rang televizora sa 50Hz osvežavanjem panela, a recimo Philips OLED 804 ima već "odličan" Motion.. Zadnje izmijenjeno od: željkozg. 18.04.2020. u 12:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14359 | |
Premium
|
Citiraj:
Da se razumijemo, dobar je motion i da nisam gledao tekme na Sonyu reko bi da je najbolji do sad. Ne vidim nikakav trail, motion je skoro super smooth, ali naglasak na skoro. Ja sam picajzla. Sonyev motion je maltene CRT like. Apsolutno nikakvih primjedbi nisam imao i uzivao sam. 804 ima 3. generaciju P5, moj ima 2. Moguce da su taj dio jos dodatno ispeglali. U vrijeme kad sam ja uzimao TV Philips je bio drugi po motion handlingu, znaci jos uvijek odlican, ali ipak je Sony bio vidljivo bolji. Moguce da su ga 2019. ostali dostigli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14360 | |
Banned
|
Citiraj:
Pa da, ti još imaš nešto stariji P5 procesor.. Kao što sam napisao, na modelima 2019 radi Motion odlićno. A što se ostale obrade slike tiće više nego odlićno.. Ali zavisi i koji programi se gledaju, jer na SK motion ne izgleda baš najbolje, a pored toga zavisi i kako kvalitetan je sam tv signal..! Jer dva ista televizora na razlićitima signalima, nećeta davat jednak kvalitet slike.. Zadnje izmijenjeno od: željkozg. 18.04.2020. u 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14361 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Hvala na ovome, ne vidim smisao plaćanja pretplate ako se možeš regat mukte na HRTi i sa nekom mail adresom na krivo ime i prezime se ulogirat i gledat mukte programe HRTa? ![]()
![]() |
![]() |
#14362 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14363 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Čini li se samo meni ili nam se vratio majstor,andrej filipso ljubac pod nickom željkozg? ![]() Bome si dobro Hrvatski naučio,malo se još osjeti slovenački ali manje nego prije.. Zadnje izmijenjeno od: tascam. 18.04.2020. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14364 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji bi bio vaš izbor za treći TV u kući koji će se koristiti relativno malo, znači budžet je najbitniji ![]() Ima zbilja svega, od HISENSE H50B7100 50" za smiješnih 1900kn, pa preko skupljih HISENSE modela, pa Samsung UE50RU7172 za 2800 kn, LG 50UM7450 za 3040 kn. OS nebitan jer će TV biti spojen na android box. Netflix, youtube, video preko PLEX-a i sl. Što bi uzeli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14365 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zna netko kako naštimati da Plex na LG C9, WebOS, prikazuje naša slova normalno? Sada jedino što rješava problem je da konvertam titl u notepad i spremim ga kao "UTF", ali naravno to mi se ne radi za svaki titl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14367 | |
Banned
|
Citiraj:
Konfiguriraj postavke jezika. Prvo moraš pravilno konfigurirati jezične mogućnosti. Postavljanje načina titla kontrolira hoće li se titlovi automatski prikazati tijekom gledanja medijske stavke ili ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14368 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako očeš stvarno dobru sliku, ti ja preporučujem taj model. https://www.mall.hr/tv-prijemnici/ph...m_medium=click Ili još taj model. A možeš i uzet nešto od tvog izbora, ako ti to neče biti primaran televizor.. https://www.nabava.net/televizori/sa...ra-hd-81995151 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14369 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Gdje? Na Windowsima sam probao staviti HR na cijeli operativni sustav, svi programi ispravno prikazuju titlove na kompjuteru. Probao sam i na LG Plex klijentu stavit HR jezik kao i WebOS na TV postavit na HR, ali nula bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|