|
![]() |
#1203 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Znači ipak je OPET bilo do drivera? E sad, Manojlo, nije mindshare i teorija zavjere. Vidiš da je OPET bilo. Manimo sad zelene iz jednadžbe. Ali to je ono kaj sam rekao. Daš 4000+ za GPU i onda je rješenje "nemoj igrat baš te igre". Osobno, pucao bi tada po nekome/nečemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pa nigdje nisam rekao da netko nema problema s driverima. Problemi postoje. Samo hoću reći da ljudi igraju alfa, beta, early acces i sl. polu-proizvod igre pa kad nešto bude ako ima radeonku - do drivera je, ako ima nvidju - do igre ili nečeg drugog je. Pričam o sumnji ljudi, mindshareu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
ugrizao se za jezik ![]() sad mi je frekva grafe u idle-u 780mhz, prije sa 20.1 driverima je bila 6mhz probao i 20.2, ista stvar, voltaza je uvijek 725mv, samo je 1W manja potrosnja na 6mhz, barem po programu zato se vise ne rusi, kad su nafrljili frekvu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Izdrzao tjedan dana s Naviem. Osim ako zadnji 20.4.1. ne nose neke čudo promjene, topla preporuka zaobići. Polaris trenutno radi savršeno. Go figure ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Premium
|
Baš zato što je i AMD potvrdio da im je nešto ukradeno (naravno umanjivali su važnost toga što je ukradeno, tko je u pravu ne znam), a budući da je šutnja - mislim da postoji šansa da su nešto platili. Ili još pregovaraju ![]() Jer ne vidim drugi razlog da "haker" nije još objavio |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Priča je istinita, neki malo švabo je to maznuo i poslje su mu kao nudili posao, pa ga ukebali. ![]() A ovo za RDNA2...hm...ko zna. Ali da vj platili i prave se mutavi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Tu imate sve detalje, a obzirom da je nakon krađe završilo na GitHubu, AMD je promptno tražil da se stranica ugasi. Slaba im je i ucjena bila, "stavili smo sve na net, pa nam sad platite". ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Mogu, ali IMHO Kožna Jaketa se ne misli baviti takvih stvarima dokle god ima bolji proizvod, a Raja Maharadža je ionak sve kaj je mogel, već pokupil sa sobom. ![]() ![]() Zajebancija s moje strane, ali tak svejedno, jer ako netko uistinu hoće pokrasti, mogu se ovi u AMD-u slikati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Antimićanin
|
Govorim o sadašnjosti frende. Svi su oni govnarili i klošarili nekad, kopali po kontenjerima za smeće jedni drugima. Sad uz sve moguće internetove, servise, vražje materine, nebi ni Intel ni Kožnati htjeli da ih itko poveže sa time. O tome pričam ![]() Ali kažem, sad da netko kaže "vidi nVidia se spustila na to da krade od AMDa" pogotovo kad Kožnati i sljedbenici istog se drže da su masterrace naspram "kanackih drvosječa". O lntelu da ne pričam. Nebi to dobro zvučalo. Čak me nebi iznenadilo da se Kožnati obrati javnosti i to strogo osudi i popljuje ![]() Zato kažem, govnare da. Klošari ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | ||
Premium
|
Citiraj:
Intelu bi sigurno dobro došlo čisto kopiranje, no nije to tako lako i da hoće, ipak su tu neki patenti, prava , zaštite ovo-ono A i nvidiji bi sigurno nešto bilo korisno kopirati kad bimogli, jer nije moguće da od 1000 stvari imaju bolje rješenje u svih 1000 stvari... Pa makar ova semi-custom soc sranja, tegre i sl. jer je AMD tu šampion. Pogotovo u "spajanju sranja" oš od chipleta, soc-eva, stackiranja nečeg, uglavnom svašta nešto Citiraj:
BTW koji model? Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 16.04.2020. u 18:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Sapphire rx 5700 xt nitro+ nema starih nvidija drivera jel je nvidija bila u starom kompu a ovo je ganc nova konfa, stara ide na prodaju nakon testiranja kaj je krepalo. AMD Fanboy :good: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
@brko niti ti niti ja nemamo pojma tko, kada i gdje... Industrijska spijunaža je veliki biznis, a s obziron na obrazac ponašanja u prošlosti sanse su više nego dobre da se isto nastavilo i sada, nije ni amd toga lišen, no s obzirom na fin.situaciju prednost dajem gore navedenima.
![]() |
#1230 |
Antimićanin
|
Industrijska špijunaža postoji od početka industrije i postojati će dok bude svijeta. Ja govorio o ovom slučaju. Klošarenje bi bilo da su klepili nekakav build.prop preko nekog anonimusa s neta ko se smatra akerom. Ali OK, trebamo sad pomoći drletu da prebrodi ova sranja sa karticom koja ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|