|
|||||||||||
|
|
#48691 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
https://www.autonet.hr/aktualno/vije...medium=article Softverski problemi će se rješavati naknadno, nakon kupnje ccc.... |
|
|
|
|
|
#48694 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ne sviđa mi se gdje sve ovo vodi.... pogotovo u autoindustriji da proizvodi koji nije "gotov" izbacuju van, a da će se poslije kemijat da se isprave greške. Pogotovo jer posljedice mogu biti fatalne |
|
|
|
|
|
#48696 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sad ćemo imat tragikomične izjave ko u smartphone temama: "Nema brige, softverski će pokrpat kameru i autonomiju baterije". Tragikomično je i za komad od 6" i 1,5k€, a kamoli na igračkici od 30k€.
|
|
|
#48697 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Vjerujem da je za tu odluku (prva je bila odgadjanje do pocetka sljedece godine) bilo presudno pokretanje isporuke Tesla Model Y . A kako ce ovo sve zavrsiti - vidjet cemo. Jos i sve ovo s virusom ce jebeno uzdrmati trziste. Neki ce vjerojatno snizavati cijene auta kad se sve ovo smiri dok ce drugi opet povecati cijene. Vrijeme ce pokazati svoje. Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#48698 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ali da je super, i nije.
|
|
|
|
|
#48699 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Krivo su preveli članak. Auti će biti proizvedeni prije nego što poprave softverske probleme i onda će ih kada poprave updateati. Znači prije isporuke. https://europe.autonews.com/automake...ch-report-says |
|
|
|
|
|
#48700 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tesla je izbacila Model S bez da je potpuno aplicirala ESP - iz tvornice je izašao bez ispravnih parametara za vozilo i bio je donekle "upotrebljiv" samo u suhim uvjetima. Narednih nekoliko mjeseci su pushali updateove ovisno u kojem se dijelu svijeta auto nalazio po kriteriju gdje će prije pasti temperatura/snijeg. Paralelno su aplicirali ESP na mjestima gdje su bili zimski uvjeti - drugoj strani zemaljske kugle (Novi Zeland). Da se dogodila neka nesreća zbog toga, pisalo bi se naveliko. Srećom su sve nesreće bile pripisivane autopilotu. U stvarnosti je možda upravo zbog nepotpuno apliciranog ESP-a bilo problema. OTA update generalno funkcionira sasvim u skladu očekivanja, samo će u budućnosti to ostaviti veliku rupu svim OEMovima da kasnije krpaju sustave koji ne bi trebali biti krpani.
|
|
|
#48701 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Kao što vidiš dešava se svima, a ovdje su u pucane milijarde, pa opet ne valja ![]() Idući tjedan mi tehnički ističe. Što mislite li će stanice za TP raditi ili nula bodova? Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#48702 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Sigurno hoće jer, ak ovo potraje, sav cestovni prijevoz će stati u roku od godine dana.
|
|
|
|
#48704 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
E sad, ako nisi odgovoran i recimo napraviš težu prometnu jer ti auto nije bilo ispravno, postoji mogućnost da završiš u zatvoru, a premija osiguranja ti skoči na 6 znamenkastu cifru u dolarima. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#48707 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#48708 | |
|
Čika Zeljeni
|
Citiraj:
A najbolje je od svega - kad kupiš novi automobil TÜV vrijedi 3 godine, i onda svaki sljedeći je svake 2g. Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#48709 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nedavno mi crkao drugi par H7 NBU-a, ali nakon ugradnje termistora i keramickih konektora. Znaci trajale su oko 7500km s ovim modifikacijama, naspram 5500km sa stock instalacijama. S tim da sam ovaj put imao upaljen guide me home ili kako se to zove (pali svjetla s otkljucavanjem auta, pa ih ugasi kod davanja kontakta i opet ih upalim kao dnevna - znaci tortura za zarulju). Ne mogu se pozaliti s obzirom da svjetla uvijek palim. Sent from my SM-N960W using Tapatalk
|
|
|
|
#48710 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
"Fun" fact: i moj 1.5 TSI se pretvorio u zekana odjednom.. jučer sam primjetio, danas je bilo izraženije... Koliko vidim, to mogu neutralizirati tako da se vozim na kuplungu i jaaaako sporo ga podižem, što nekad imam volje, nekad ne.. ali mi se čini da nekad poskoči i dok sam još na kuplungu, ali to se možda samo pričinilo... tako da.. eto definitivno su 1.5 TSI zekani, nije niš strašno, ali je iritantno, pogotovo kad poskoči 2-3 puta iz čista mira.. ne znam ni dal trga tak neš u prijenosu, ako da sunce im njihovo vagovo... |
|
|
|
|
|
#48712 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ne trga, dvomaseni zamašnjak bude prije počeo kloparati u leru. Al ne kužim zašto bi se to moralo događati, čega mu zafali, goriva, zraka, turbo se ne zalaufa? Možda remap da ima više momenta na nižim okretajima, da prije turbo počinje puniti? |
|
|
|
|
|
|
#48713 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
i definitivno ću ići promjeniti ulje, em je sad godinu dana i blizu 15k, bez obzira što oni kažu da treba na 30k. Unutra je 0-20 ulje.. WTF... to po toplom vremenu ni nije ulje, nego voda... možda je do toga, možda nije... javim dal se poboljša kad stavim normalno, 5-30 ulje. |
|
|
|
|
|
|
#48714 |
|
Čika Zeljeni
|
@xlr O jbg, zar toliko kratko? Onda ja mogu biti presretan sa halogenkama H7 - na prošlom Citroenu C-elysee samo mi jedna žarulja crkla i to na cca 60k km. Sad kod Golfa 7 nisam mijenjao od kad sam ga preuzeo, a svjetla su bila upaljena sigurno 80% vremena (prešao do sada 50k km) Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#48717 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Možda drugo ulje ubrza stvaranje naslaga na usisnim ventilima po čemu su direktaši poznati, jer na usis dolazi povrat uljnih para iz separatora Treba vidjeti iskustva drugih s više km |
|
|
|
|
|
|
#48718 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj: