|
![]() |
#48691 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Citiraj:
Osim ako ima kakva dvojka nova u limuzinskoj verziji koja mi je promakla? Bila je neka kupe verzija prije 6-7 god. Baš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48692 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A klasa hećbek je pandan seriji 1. B klasa je bila pandan seriji 2 grand tourer. A klasa limuzina/CLA ti je pandan seriji 2 grand coupe. https://www.bmw.hr/hr/all-models/2-series.html#
![]() |
#48694 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Nisam znao da postoji BMW 2 Gran Coupe. Sad znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48696 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ti koji stavljaju vjesti ni sami ne znaju šta pišu. B klasa je iznimno prodavana klasa mercedesa u EU. Tu si BMW ne može dopustiti da nema pandana. Bilo je ovako,2018: bmw to discontinue low selling 2 series Kraj 2019: BMW introduces new 2020 2 series Gran/Active Tourer |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48697 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Active Tourer im je bio BMW u novijoj povijesti sa prednjim pogonom. Sada ga ima i serija 1xx.
![]() |
#48698 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Da selo i siptarija Sta ce mu parirat kad je bmwova dvojka ispala promasaj, pogotvo naspram jedinice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48699 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#48702 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kad se VW primi retro dizajna https://www.dnevno.hr/auto-moto/bomb...arove-1442747/ Volim moderne retro izvedbe čijegod, ali ovo je meni smiješno |
![]() |
![]() |
![]() |
#48705 | |
NITKOV
|
Citiraj:
No meni cak izgleda bolje nego osmica.
![]() |
![]() |
#48707 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
I najjavljuju losu prodaju 8-ice... Koja je po svemu navodno bolja od 7-ice (znat cu nakon probne voznje, da vidim koliko sam se zajebo), i jos uz to po manjoj cijeni, iako clanak pise da je cijena veca od ocekivane, to je bullshit. Pa Golf je trenutno jeftiniji od Focusa!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48709 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48710 |
Registered User
|
Na štrom imam toster. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48711 |
Banned
|
onda bar nemaš veliki račun za struju |
![]() |
![]() |
![]() |
#48712 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48713 | ||
NITKOV
|
Citiraj:
![]() I ne reče koji je to gospodski auto za Hrvata građanina? Citiraj:
I onda ga oni prodaju u par milijuna komada. Zamisli koliko bi ih tek prodali da ih kupuje i ostatak svijeta... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 16.03.2020. u 03:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48716 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Slažem se da je GOLF jedino pravO autO. San mi ga je imati no smatram da nisam dostojan kao ni mnogi među nama. Možda jednog dana, valja se nadati ![]() Mislim di je Giulija od Golfa, četiri galaksije daleko, nijemac je nijemac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48717 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesam li razočaran s autom? Nisam jako, jer sam znao što kupujem. Jesam li oduševljen s autom? Nisam, jer pomalo sa sjetom pogledam nove Kie Ceed, Focuse... Šta je odlično na autu? Zvučna izolacija Šta je grozno na autu? Osjećaj za volanom. Za kog je auto savršen: za vožnju od točke A do točke B, u normalnom autu, koji neće privlačiti pažnju (bar ne bi trebao, ali eto, danas sam stavljao ljetne gume i ekipa mi zapamtila auto od prošlog puta i komentiraju ga... ko da vozim Porschea... neću lagat, dobar feeling, ali onak.. it's a Golf...) Za kog auto nije: za one koji su prije vozili Alfu (jesam), Mazdu (jesam), BMW-a (jesam), Forda (nisam) i koji guštaju u vožnji auta... Dal bi kupio osmicu? Da mogu zamjenit ovog svog s osmicom bih, jer je navodno popravljen feeling za volanom. (a to se već dugo piše za VW vozila, od Q3 novog, pa A4, sad za novi A3, pa i Golf...). Zanimljivo, kad sam vozio Leona, dojam za volanom nije bio Focusovski, ali je definitivno bio bolji od bezosjećajnog Golfovog. I dalje, zadovoljan sam s autom, ali imam ga 3 mjeseca i već gledam šta ću sljedeće uzeti kad mi ovog ukradu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48718 | |
Registered User
|
Citiraj:
Možda postoje marke za koje je to smrt... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48719 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nevjerojatno, meni je to najgore na novim VW-ovima. Imamo 2 Passata u firmi, užasna izolacija. Na 160km/h, buka kao da se s otvorenim prozorima voziš. Doslovce, morao sam usporiti kod razgovora na hansfree-u da me druga strana čuje koliko je bučno. Čak smo ih reklamirali, pa su nam gume druge stavljali za veće brzine, dalje isto. I to nisam primjetio samo ja, već bar 5 ljudi u firmi. Usporedim Audi A3 i Passat, nebo i zemlja razlika... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48720 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno da su ostavili buku guma u VW autima, jer zasto kupiti Audija ako nista novo me nudi? Vozio sam A3 Sedan j slazem se da je ta izolacija na visoj razini od Golfove, ali posto meni buka guma ne smeta, meni je i u Golfu super na 170. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|