|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
Zamjenske tinte i cartridgi
Pozdrav svima! Nešto si razmišljam preći na zamjenske cartridge za pisač jer su OEM podosta skupe. Imam HP DeskJet 845c i interesira me koji su zamjenski cartridgi najbolji HP-ove pisače. Ako ima netko iskustva s time, molio bih ga da podjeli sa mnom :-) Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Zamjenske tinte i cartridgi
Citiraj:
Razlog zasto nema zamjenskih tinti u cartridge-u je taj sto je glava za ispis na cartridge-u.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja za svog HP-a koristim samo original,bez refiila i sličnim gluposti,jer sam ga platio soma ili 2 soma neznam sad točno pa mi to nepada nit napamet uostalom tinta mi traje po pola i više godine pa nemam potrebu za time. Take care! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni je tinta isto trajala cijelu vjecnost, ali ne vidim zasto ne koristit kvalitetan refil? I ovako je refill znacajno jeftiniji od originala, a ako mi ispis (glava) ode kvragu, samo kupim novu original tintu (skupa s glavom) i opet je sve normalno. Ne vidim u cemu je problem i ne vidim zasto bi placao original tintu (ako ne printam fotografije) kad mi stara glava jos normalno radi?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
imam i ja tog hp-a, imaš svakakvih zamjenskih tinti, meni je najbolja orink-ova.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
ma šprica care i puni ja imam epsona st 660 printam 500 listova mjesecno (jedno pakiranje)povecu zalihu crne titne i špricu sam punim (u boji ni ne printam) imam osjecaj koda da printam badava dvije bocice traju fatak dugoooooooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
oprostite na OT-u ja imam za prodat dosta boje za HP printere, ako je netko zainteresiran neka mi se javi na PM !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
malo OT ima li ko kakvih iskustava sa ip4200 i spricom ![]()
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja imam s IP3000 radi ko zmaj. Kupujem jet tec tinte u flašicama od 250ml špricu nutra i u cartridge. Radi već više od godinu dana bez greške a printam dosta i svašta ukljućujući i fotke.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Pogledajte si na w w w.nasa.hr zamjenske cartridge za epsone i canone i refile za hp. Ja kupujuem za IP4000 za 13 kuna svaki color cartridge.Ispis bez greske. Nego zanima me jel ima ko kakva iskustva sa 5550 i zamjenskim cartridgima.U njega idu 57 i 58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|