|
![]() |
#721 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Mislim ako ga stvarno zakucava sve cu zApalit jer koji k sam kupovo R5 3600 i xfx 5700 ?? Probam kad dodjem s posla nocas.. hvala. pitanje, kako/gdje u MSI afterburneru namjestit da mi se to sve vidi na ekranu dok igram? Zadnje izmijenjeno od: R3nchi. 17.02.2020. u 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A to je RDR2, neoptimizirano gofno od igre ![]() Nemoj se brinuti. Probaj za početak staviti sve na low (prije toga si napravi screenshoot trenutnih postavki), prođi misiju, vrati postavke i to je to. I naravno, vidi što kažu brojke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da... probaj prije pokretanja misije staviti grafičke postavke na low... pa vratiš nakon misije. Ako se dobro sjećam, mislim da je meni bilo ok čak i kad sam nakon prvog autosave-a usred misije vratio postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Registered User
|
Sad kad vam kazem sta je rusilo igru plakat cete.. Naime posto se qurca ne kontam u win 10 (7cu sam jos kolko tolko kuzio) imo sam one neke jebb keyboard shortcuts upaljene.. Stalno stiskanje strelice gore bi mi bacalo prozor s pitanjem nekim za shorcutse i na kraju srusi igru.. Jucer to ugasim i drk. nesto po msi da de-attachham onaj prozor dole.. Krenem igrat prodjem dio di se rusi , baci me jednom u win zbog tog de attch prozora, vratim se, i drugi put mi opet smrzne igru.. Ugasim i to i najnormalnije danas predjem misiju.. Mislim koji k?? E da namjestio on screen dispaly.. mem. kartice mi ide do 102c.. Al je vecinom na 99% usagea 100c.. Dok je kao kartica sama uvjek ispod 90c.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Registered User
|
Pitanje A Jel ovo Ok? https://youtu.be/pF1XjS0E_oE znaci na kartici sam samo skinio one plastike s strane i stavio novu termalnu pastu.. @brko https://www.youtube.com/watch?v=9GuLSlFdA0k |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#729 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Registered User
|
Skuzuio sinoc nakon one cjele drame da mi je readeon sotware bio ugasen.. Pa vjerovatno vent nije ni radio.. Evo nakon 2 h igranja ide maxx gpu/mem do 92c. https://youtu.be/ekPb8wkDK_E |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
nije upaljen softver od kartice i ti misliš da ti zato vent nije bio upaljen? spalit ćeš i komp i sebe ubrzo.... .. tom logikom ja ne instaliram "chipset" drivere, vent od proca se ne vrti vrte ti se ventovi neovisno o softveru, sad je samo pitanje koliko i kako je namješteno unutar samog biosa od grafe.. ako ništa ne radiš na kompu, vent će biti na 0rpm.. dok igraš RDR2, radit će samo tako i kao što su dečki rekli, temp su ti ok.. ako ti baš želiš "znati više", predlažem da stvarno iskopčaš ventove na grafi i probaš igricu pokrenit.. javi rezultat ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 19.02.2020. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Lupaj Shift nekoliko puta za redom. Lad ti izbaci tu poruku, idi u ponuđeni menu i makni sve kvačice. To prvo napravim nakon što instaliram windowse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Registered User
|
Citiraj:
??????? da bio je ugasen tj srusen .. I ja sam mislio da je tako, dok nisam restarto pc, i oet sve istestiro s drukcijim rezulatom.. Znaci cista logika.. Ako nie crno onda je bijelo.. Ostaj ti meni dobro s svojim pokusajem trolanja.. Hvala svima na pomoci /savjetima.. ![]() Jesam druze brko, Zato sam i preso tu misiju... Cim sam ta govna iskljucio nema greske.. Tako da sve u svemu osim maLo visoke mem temp.. xfx5700 za 320e uopce nije lose.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kakve veze software ima s vrtnjom ventova? Da li prilikom friške instalacije windowsa imaš drivere za grafu? Nemaš. A ventovi se vrte... Zamisli to... Ajde, smiri se malo, ne pričaj gluposti i idemo dalje. Software nema veze s vrtnjom ventilatora, kao što ti je kolega i napisao. Bio on ugašen ili upaljen, grafa će sama paliti ventove po potrebi, tj. porastom temperature. Bez vrtnje ventilatora u 100% loadu, komp će se ugasiti za 10 sekundi ili će grafa izgoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Registered User
|
Al nebitno.. ps.ss.. Neda mi se stvarno flejmat ..Eto vi ste u pravu.Ja sam glup.. Vratimo se radje temi.. RdR2. Jucer igram san denise saw u crvenom bounty, ja dobijem misiju otic kod sefa policije za dozvolu za el stolicu. jebb ti logike.. Tolko se toga izdogadjalo a pise mi da sam na 57% igre . |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
znam da nije tema i da nije dobro da se opet vraćamo na to, ali zanima me, koji ti je bio rezultat iz tog drugog puta? i ne trolam, najozbiljnije, softver nema veze s vrtnjom venta.. ako ti se sjebalo nešto, onda je nešto drugo u pitanju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2019
|
Mislis bas na gold? Radi daily barem jedan svaki dan, i brzo ces imati i viska, obavezno prvo uzmi collector role jer ae na njemu pare mlate, ja casual igram i imam cca 120 golda i kupio sve kaj sam htio manje vise Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Gotovo. Over. Story 100%, side quest 100%. Suza mi kanula gore na onoj gori, imal dobar honor.. Epilog mi je bil ok, ništa više. Kad se sjetim Arthura, evo, u grlu me stisne... Ne sjećam se da me neka igra toliko uzela, čak niti W3. Nema dalje, neznam kaj i kamo dalje. Razmišljam da opet krenem ispočetka i da ne odigram onu misiju kad idem k Downesu.. I samo ću lutati svijetom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Max_Damage. 26.02.2020. u 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A ne bi rekao da ima za 200h singleplayera, ja imam 69h50min za 100% glavnih i sporednih misija, bez onih challenga (hunter, marksman, bandit itd) i bez lova legendarnih beštija (osim ako misija tako ne zahtijeva). Svatko može očekivati najmanje 70 sati uglavnom vrhuskog singleplayer iskustva, i do 100 sati ako ide na 100% achievmenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Moram i ja pohvaliti igru. Na nekih sam 40% Misije mi idu ok, ali lov katastrofa. Nemam pojma kako uloviti legendary, a ribu kad sam izvlačio, mislio sam da će se kontroler raspasti. Za mene je nemoguće kompletnu igru riješiti. Nema šanse da pronađem blago s obzirom na veličinu mape. Ajde ono prvo blago sam pronašao. Malo špijao na youtube ![]() I koja je najbolja taktika za zasjede u koje svako malo upadam? Prije nego se snađem srokaju me i ode lova, a pun sam ko brod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
Prvo, nisi pun ko brod, vjeruj mi ![]() Drugo, nikada nisam imao problema sa zasjedama, porokam ih prije nego se snađu. Imaš slow motion inače ![]() Kako ti je lov problem, ne razumijem? Slow motion, porokaš 10 metaka u životinju i mrtva je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|