|
![]() |
#8341 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8343 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
znam i ja par takvih. i bitno je da je bijeli samsung, nista drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8344 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Nevezano o kojoj se marci radi. Ali netko ko stalno kupuje isti marku model za modelom kaj taj moze znat kako ostali rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8345 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa ni ne zeli znati, u tome je poanta. Mene znaju pitati koji mob zeni da kupe, ali da je Samsung jer ona samo to hoce. Ja im onda kazem "bijeli". Vecina ljudi se ne kuzi u nista i kupuju iz sasvim drugih razloga nego mi koji posjecujemo ovakve forume. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8346 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Brandiranje je dugotrajan proces, i znamo šta to znači po pitanju marketinga i omjera cijene i kvalitete. Ja imam A50, i da, znam da sam ga pretplatio za dobrih 500-tinjak kn, ali jebiga htio sam AMOLED, dobio sam AMOLED i zadovoljan sam s njim, s tim da ga punim svako 2-3 dana. (jebiga ja se ne igram po mobu) Dakle, meni svhu ispunjava, ja zadovoljan, ali to sam ja. Btw. imao Huawei kad 99,99% ljudi nisu znali izgovorit to ime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8347 |
Registered User
|
A50 je korektan mobitel. Njega upravo i preporučujem kad me pitaju za taj cjenovni rang. Jedino što fotografije nisu na razini skupljih modela. Sve ostalo je pristojno. Imam jedan u obitelji. Ekran i baterija iznad prosjeka. I radi ok... Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8348 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
No 1v@n je dobro obrazložio svoj slučaj. Postavio si je kriterije i našao mob koji mu odgovara. A kriterij mu nije bio kao kod naših ženskih primjera "samo da je Samsung". Njemu je ispalo da to šta oće bude Samsung A40. Babama je nebitan Axy nego SAMSUNG tako da se ipak takvi slučajevi ne mogu generalizirati. I nemojte misliti da svi razmišljaju kao mi ovdje. Na ukupan broj "kužitelja" toga u HR, mi smo udio koliko je crnog pod noktom. Nebi vjerovali koliko su ljudi neupućeni i kakve pizdarije pričaju, od računalnih komponenti do mobitela, a kao prate i kuže se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8349 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Imao sam oba i xiaomi je kao rang više.
![]() |
![]() |
#8350 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imate onaj M30s koji je bomba za <1500kn. AMOLED, ogromna baterija, solidan chipset, dobre kamere itd. Jedino nije baš kompaktan.
![]() |
#8351 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8352 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8354 |
Registered User
|
I još jedna stvar... Mislim da nije spomenuto. Resale value. Iz osobnog iskustva znam da je osim iPhone i Samsunga skoro nemoguća misija prodati nešto po zadovoljavajućoj cijeni. OnePlus, Pixel... Sve se kiselilo na njuškalu dok ih nisam dao daleko ispod neke fer cijene. Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8355 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
istina sta se tice resalea. kinezi se tesko polovni prodaju kod nas u zadnjih godinu dana prodavao tri kineza i nije bas bilo trganja za njima, a super mobiteli. samsungi su dobri kod nas uzimat ako se gleda proslogodisnje modele jer im vrijednost pada kao i alfama, i onda da drzat kod ne crkne ili ti dosadi pa imas backup. ovaj najnovili sta ce izbacit neznam tko je lud dat toliko love za samsung mob, podigli su cijenu previse u startu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma samsung bi mogao riješit stoljetni problem sa OSom, da želi, naravno. Ono što me bode u oči: 1.Štekanje, ljudi se praktički kunu da je to stvar prošlosti, al nije, to je "feature" koji samsung opet zaboravio sredit i tak iz godine u godinu, istinabog, razlika je sve manja, al sve je to mlako dok uzmeš jednog sonya ili One+, huawei p30 nikad brži, bar tak za potonjeg vele korisnici. 2.Baterry drain, kojem se ne zna uzrok curenja energije, a za možebitno rješenje se mora dost tog pročakat, al ni to ne znači da će poslije bit sve ok. 3. Nesretni exynos, pa dobro samsung dokle više s tim exynosima. 4.Isocell mi nikak ne leži, a sonyjev senzor je sonyjev senzor, gledal neke usporedbe, razlike ima, naravno dok se zagleda, ovak na prvu, sve je to tu negdje. 5. Baterija tj kapacitet baterije, pa daj me nemoj žderat, idu na što manji proizvodni proces, a baterije sve manje, a sam OS sve gladniji, resursi se troše nemilice a postotci samo padaju, a da stvar bude gora, u mid segment trpaju velike baterije a u flagšip nedostatne. 6.Cijena je svake godine sve veća, doduše ovo je globalni "problem" koje je zahvatilo i ostale proizvođače smartfona, al tu dajem prednost kinezima, oni nešto ponude za neveliku cijenu, mogu reći da donekle opravdaju, dok veliki igrači jedno veliko NE (Epl, Samsung). 7. Update, da li je to jača strana samsunga, okolo se svašta priča o tome, al nisu ni tu bogzna što ažurni. Ionako su sad sve oči uprte na S20 seriju, strpit ćemo se i vidit što donose, koje prednosti a koje će bit stare-nove boljke, naravno "napredak" prati veću cijenu smartfona. Jedino me manji model zanima, 6.2", 4000mAh, 120Hz, amoled, skoro pa odlična ergonomija, potonje mi je jako bitno.. Kamere? Svašta se priča, još nema nekih konkretnih informacija, priča se da bu bio senzor od Sonya IMX555, to govorim za najmanji model S20, za veličičinu samog senzora šuška se da bi trebao bit 1 1/7". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8357 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nego, doso mi update, android 10ka....ali mislim da cu jos pricekati sa updejtom. Btw otkad sam instalirao 9ku nisam napravio factory reset jer jednostavno nije bilo potrebe, nadam se da ce i ovaj put biti tako. Jer netko instalirao da podijeli dojmove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8359 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kolegica mi traži nešto kompaktno, dobro i jeftino, po mogućnosti od Samsunga (no nije obavezno). Idealno nešto veličine iPhone SE. Gleda A40, ja je odgovaram. Sva sreća da su A30s i A50 preveliki, pa ne ulaze u igru. S10e preskup. Ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8361 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo i ja sam nedavno podesavao A40 ![]() Nije moj (meni je jos S7 dobar..). A40 je losije napravljen od prvih A serija koje su bile alu. Mob je kompaktan i nije pretezak sto je bilo bitno kod kupovine. Ima nfc, poznato sucelje jel a cijena ok - 1200kn (oglas). Bio bi ok da ne trza no to oni za koje je namjenjen ne primjete. Sto se tice boljih za istu lovu (ne mislom konkretno na A40 nego opcenito u rangu cijene)...nedavno sam gledao P30 koji kosta nekih 7500kn (u trgovini) i kada vidim da kod otvaranja galerije ucitava fotografije kao da radi ne znam sta, muka mi je. To toliko sporo ide..pa skrolas a on kasni...znaci samo 7500kn za takvo iskustvo. Navodno bi kamere trebale biti wow..za mene su foto iz tih kamera plasticne, neupotrebljive. Opcenito Huawei ima vrlo lose neoptimizirano sucelje koje meni nije sjelo. Pogledao i Xiaomije (9t/pro) koji je na prvu ok ali isto tako sucelje koma a kada procitam koliko se ljudi zale na kasnjenje i nedolazenje notifikacija, probleme nakon updateova..hvala ali ja ipak ne zelim takve probleme. Oneplus je prevelik i pretezak (kao i velika vecina danasnjih mobitela) Kao netko tko je koristio iPhone od pocetka pa do i7 i skocio u android svijet jedino mi Samsung odgovara. Da je savrsen, nije. Da zeza...pa bas i ne (S7). ima nesto trzavih animacija, baterija je ok, radi bez restartanja mjesecima, ne usporava. Sto da kupim nakon njega, jednog dana? Izbora je sve manje a cijene su sve vece. Uvijeti su mala tezina, kompaktan, ok kamera, nfc, stabilan OS, ravni display. S10E je cini mi je jedina opcija ili mooozda Note10 (ok, nema ravni display). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8365 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Stigao Androjd 10 na S9. 1.7GB updatea ... Instalira se trenutno pa kasnije javim dojmove...
![]() |
![]() |
#8366 |
Banned
|
i na + je došo Ma to kaj si čuo su babske priče ... ja imam mi9t .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8368 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8370 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne znam, meni se ujutro pojavio notifikejšn da je stigo updejt. I vidim 10k minuta kasnije jos se skida, onda tek skuzio da je skoro 2 gb 😂 Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
|
|