|
![]() |
#24721 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Netko tko ide s ciljem pogledati dramu, psholoski triler Joker ce ga oduseviti i sugrno ce staviti 10/10. Ako covjek ide s ciljem da u njemu bude Batman I da se oni pola filma tuku i navlace ce ostat jako razocaran i dat ce 1/10. Dobro ajd mozda ne bas 1, ali ima film skoro 7000 jedinica. Odgledat cu naravno i Star Wars i sigurno ce mi dobro lec jer ocekujem super CGI, akciju, sigurno cemo otici na neku avanturu, pa sam naslov rise of skywalker, evo vec u startu mi je sigurno 7/10. naravno ako CGI zezne bez pardona ce dobiti 1/10. The two popes 7/10 Nije moj tip filmova, ali rijetko kad mi biografija bilo koje vrste padne ispod 7/10 jer sve sto zavrsi na filmu je vrijedno pogledati. Nisam nesto pretjerano zagrizen za crkvu tak da je ovo objektivno gledano.
![]() |
#24722 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
meni joker jako loše ispao. taj cijeli film je mogao biti snimljen bez uplitanja DC comicsa i zvat se drugačije i bio bi opet isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24723 |
Bot Maker
|
Ja bi rekao da su oni htjeli napraviti Jokera sto realnije moguce. Sigurno je ovo realnije nego da je pao u neku kiselinu pa je on sad Joker. Ne kazem da prijasnji jokeri nisu dobri. Meni nekako najzapamceniji Jack Nicholson kao Joker. Koliko godina je proslo a jos danas vidim njegov Joker smile u glavi.
![]() |
#24724 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Kao i nekom kolegama, meni nije sjelo nimalo da je Joker... pa priglup? Fali doza elegancije i inteligencije medu ostalim, vjerojatno kao i scenaristu koji je po meni barem, propustio priliku za volejcinu i napravio placljivi art filmic koji ima svojih svijetlih momenata, ali i nista vise od toga. Meni je to 5.5 / 10 osobno (would I watch it again score).
![]() |
#24727 |
Bot Maker
|
![]() |
#24728 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nekto je spomenuo Cowboys & Aliens. Dobar film glupog naziva. Po nazivu zvuci kao neki B produkcije a zapravo je super zabavan film i ima manje gluposti i nelogicnosti od Ad Astre.
![]() |
#24729 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#24730 |
Premium
|
Festival straha (2019) Midsommar (original title) R | 2h 27min | Drama, Horror, Mystery | 3 July 2019 (USA) jedan od najglupljih filmova koje sam ikada gledao u povijesti svemira. nema elemente niti jednog žanra, a želi biti sve. film je nelogičan od samog početka i izrazito neinteligentan. na trenutke jedva gledljiv. urgiram da ga ne gledate. ocjena: 0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24731 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Togo 2019 nategnutih 7.5/10 samo zbog DaFo-a Diznijev film ... Istinita priča o psu za vuču, koji je 1925 predvodio i unatoč izrazito nepovoljnim vremenskim uvjetima sa svojim "gazdom" donio prijeko potrebni serum za bolesnu djecu Aljaske. ![]() ![]() ![]() potpis
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 26.12.2019. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24733 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
bjezati od Star Wars-a 9 u sirokom krugu a oni koji ga budu gledali, u prvih ~14 minuta budete vidjeli kvalitet price -_-
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#24734 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Christmas with the Kranks Zabavna obiteljska komedija sa temom Božića, dugo se nisam ovako nasmijao. Za komediju tog tipa od mene 9/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24735 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Definitivno jedan od onih filmova koji nije za svakoga i traži neko predznanje i razmišljanje. One koji su u tome svemu definitvno nagrađuje i čovjek razmišlja poslije filma o filmu. Pogledao sam ga par puta već i svaki put išao istraživati neke sitnice, toliko simbolike, paganizma i sl. Vrh vrhova od filma, meni među top 5 svih vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24736 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
općenito vidim zadnjih par stranica puno ''urgiram da ne gledate'', ''nikako ne idite u kino'',itd. itd. a sve za filmove koje sam pogledao u kinu/doma i dobri su mi ako ne i odlični evo ja urgiram na vas sve da smanjite takve izjave. Napišite mišljenje, dapače i poserite film to je vaše pravo, a svatko za sebe nek odluči dal će ili neće to gledat
![]() |
#24737 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24738 |
Premium
|
oprosti, nisam znao da kada nešto napišem da govorim i u tvoje ime. ili možda još nečije? ne slažeš se? ok. napiši svoje, ali nemoj mi pametovati koliko ja znam o nekoj temi ili ne znam jer nemaš pojma koliko znam ili ne znam. meni je film odron. tebi je top 5. move on and cut the crap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24739 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Daj batalite te idiotarije "glup ti je jer nisi shvatio" fore. Slažem se sa mamutarkom isto. Poserite/pohvalite nešto. Finte i fore u rukavicama "glup si ako ideš to gledat u kino" i slično molim ostavite za sebe da se bezveze ne dižu tenzije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24740 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znam, meni dosta igra ulogu kad ekipa ciji ukus postujem kazu da ne gledam nesto u kinima, jer to obicno i meni bude negledljivo. I to je komentar, mamutarko. Ne pametuj. ![]() Sad sam i ja faca, govorim drugima da ne pametuju! ![]()
![]() |
#24741 |
Premium
|
Ja se u pravilu teško složim s onima kojima su svi/većina filmova dobri/gledljivi. Ja rađe prekinem gledanje lošeg filma, bolje spasiti ono vremena što se dade spasiti. Nema smisla poslije plakati nad protraćenim vremenom. A da ne idem gledat loš/nezanimljiv film u kino stvarno me ne treba nagoravati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24742 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#24743 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24744 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24745 | |
Premium
|
Pogledao sam konačno i Eteros Ego kojeg je kolega nedavno preporučio i vrlo je dobar. Dokaz da malo lukavog editiranja na početku filma može zakuhat dobar zaplet. Citiraj:
Pogledao sam konačno i Eteros Ego kojeg je kolega nedavno preporučio i vrlo je dobar. Dokaz da malo lukavog editiranja na početku filma može zakuhat dobar zaplet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24746 |
aka Mali Mirko
|
Pogledao sam konačno i Eteros Ego kojeg je kolega nedavno preporučio i vrlo je dobar. Dokaz da malo lukavog editiranja na početku filma može zakuhat dobar zaplet. |
Pogledao sam, nije uopće loš. Jedina opaska mi je da su
![]() |
#24747 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24748 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24749 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
#24750 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
The Irishman - nikako da pogledam. Kad vidim da traje 3.5 sata, nikako da krenem. 10-ka fakat? Neću stisnut spojler, ali daj malo više reci o filmu.
![]() |
|
|