|
![]() |
#12632 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Tko ce docekat drugu sezonu? Ono kaj su jebacki pogodili u seriji je krajolik.One kuce ko u igri,sela,dvorci.Predobro napravljeno i svaka epizooda bolja od prethodne.Onaj ko nije fan nece pohvatat sve iz prve i ovo putovanje kroz vrijeme kroz epizode ali u zadnjoj se sve poslozi.Druga sezona ce biti od prve epizode napeta.
![]() |
#12633 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni je mana, ono što je kolega već spomenuo, taj isforsirani glas. Srećom nije kao u batmana, ali je previše isforsirano. Srećom pa Geralt ni ne priča tako puno ![]() Druga mana mi je to što je mrvicu previše plačipičkast (ako to nije riječ, onda ću ovo smatrati povijesnim zapisom u kojem se njezino autorstvo pripisuje meni osobno) nekako mi to ne ide uz njegov karakter. Nije deal breaker, ali malo je previše za moj gušt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12634 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Posto je 2021 daleko, nabavio HR izdanja knjiga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12637 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12638 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12640 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12641 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
... ne znam sta bi rekao za Witchera. Očekivanja su mi bila negdje na razini Hardyjevog Taboo-a 🙄🤔🤣, a dobio sam jeftinu glumu na razini "b" produkcije
![]() |
#12643 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
His Dark Materials Jel serijal , odnosno S01 prati prvu knjigu iz serijala (Zlatni kompas) ili kako je to zamišljeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12645 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#12646 |
Premium
|
Druga sezona zapocinje snimanje u veljaci ![]() Poslano sa mobilnog aparata |
![]() |
![]() |
![]() |
#12649 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Expanse season 4 Ukenjali seriju brutalno. Bez problema se ova sezona može preskočiti jer se ne dešava praktički ništa. Nekoliko nepotrebnih side storiesa, a glavnoj radnji su se malo posvetili... i to što jesu je ubibože |
![]() |
![]() |
![]() |
#12650 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() cura ima 23 god a Henry 36 Triss mi je totalno off, jos u tim nekim pocetnim scenama bas izgleda ko neka baba ciganka ![]() da su onu Renfri stavili za Triss, nebi rijec rekao ![]() Henry & Freya LOL e da, funny fact, ona mala Marilka koja je vodila Geralta iz birtije u prvoj epizodi, ona je trebala glumit Ciri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12652 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12653 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12654 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12655 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Vec sam rekao Epizoda 5 najbolja. Ako nevolite gledat ovakve serije bar odgledajte broj 5. Vjerojatno cete se vratiti sljedece sezone u iscekivanju oce li biti toga jos. A Yenefer je pokazala sve adute ne samo fizicke vec i psihicke prilikom prikazivanja fizickih. Bolju glumicu za tu ulogu nisu mogli nac. Neznam koja bi bolje sjela. neznam kak je ova: https://youtu.be/WZkEgX7lfQs?t=160 Odglumila tu Yenefer, nemozes vjerovat da je to jedna ta ista osoba.
![]() |
#12656 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12660 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Hahaha, neznam kak je ta vjestica trebala izgledati po knjizi ili igrici, ali meni je odlicno izgledala u seriji. A i u zivo u onom intervjuu. Nije mi jasno sto je Ovaj Witcher snima kad daju interview kad je s njom snimao vruce scene... Valjda se morao svaki put prije snimanja hladnom vodom tusirat.
![]() |
|
|