|
![]() |
#9691 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Pazi sad! Veli da mu je komad tumačio preko sat vremena. A kada je došao kući nije ništa znao od onoga što mu je pokazivala. No kada je probao nazvati rođaka u inozemstvo, dobio je poruku na ekranu mobitela da nema dovoljno novaca na računu iako je prije pola sata uplatio 90 kuna na račun. Morat ću navratiti u poslovnicu da vidim o kojem se to komadu radi koji je je toliko strpljiv da za prodaju paketa od 90 kuna ima vremena za obradu sretnika potrošiti sat vremena, na kraju nije to ni tako skupo za 60 minuta druženja. Za te novce ne moš dobit ni dvi porcije čevapa i dvi pive, a to bi izija za par minuta i nakon toga ćao, ovako ga je komad zabavljao više od 60 minuta, a to isto ima svoju cijenu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9692 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ča nisi joma reka da je toliko mlad susid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9693 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#9694 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Koliko sam vidio, ovo kaj sad po HEP banderama razvlače je uglavnom optika, ali su npr. kod mene u kvartu prije nekih 2 godine prešli cestu, pa sa zgrada dovukli i kabel do nekih kuća. Valjda im se žurilo da pokriju školu i vrtić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9695 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Zvao ih da se raspitam. Prava optika je, po prihvaćanju ponude dolazi tehničar postaviti kabel.
![]() |
![]() |
#9696 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9697 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
hmm... znakovito, možda nebude ništa ni sljedeće godine od većih brzina i boljih routera za koaksijalnu mrežu. Bitno da se on raspričao o 5G moš mislit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9698 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Zašto bi svojoj konkurenciji otkrivali svoje realne planove. Ovako usmjere pozornost na 5G koji tek se treba razviti i koji će tek zaživiti punim kapacitetom za 5 godina i potajice i iznenadno uvedu veće brzine i docsis3.1 na koaksijalnoj infrastrukturi. :lol: Šala mala. Prije će 5G zaživit nego docsis 3.1 zbog dugoročne isplativosti i na kraju i niže cijene implementacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9700 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9701 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Ja samo cekam da podignu ovaj mizerni upload od 15 Mbps. Bnet je ove godine stvarno najlosiji izbor koji sam napravio, prvo digli tih +20kn i sad ukidaju analogiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9702 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
E toga bi se mogao načekat sve dok ne uvedu DOCSIS 4.0 koji ima rašireni frekvencijski spektar tako da upload može biti simetričan s downloadom. Eventualno bi mogli povećati malo, možda na 20-25 megabita, ali jednostavno D3.0 i D3.1 nemaju dovoljno spektra za velike upload brzine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9703 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Pa na YT kad malo pregledavaš te najveće brzine na tim stranim HFC mrežama upload brzine su baš smiješne. Ono imaju brzine na koaksu vani oko 1Gbps a UP samo 40-50Mbps. Naprosto ograničenja HFC mreže ne podržvaju veći upload. Jedino di sam vidio veće i ogromne brzine na koaksu je Danska i tamo već pazi sad na Docsisu 3.1 (znači ne na FullDupleksu aka 4.0) imaju 1000/500Mbps preko HFC mreže koju im je komplet konfigurirao Huawei ali to je malena bogata Danska i to je drugi svemir za sve ostale, znači oni su komplet u svojoj zemlji njima skratili rute na HFC u Deep Fiber Node+0 topografiju a vjerujte mi to košta. Ali poanta je da su i na docsis 3.1 moguće optičke upload brzine, eto Danska je živi primjer. Zadnje izmijenjeno od: Mate22. 13.12.2019. u 14:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9704 |
Premium
Datum registracije: Jul 2016
|
što napraviti u ovoj situaciji? Istekao ugovor sa A1. Zadovoljan sa njima sve radi uredno godinama. Klincu se sviđa ps4 nije problem pase mi produženje sa ps4. 26.11 dogovorimo produljenje. Rečeno usmeno ps4 dolazi za 3-5 dana. zovem nakon 10 dana govore 2 tjedna od aktivacije. aktiviraju 06.12.og uslugu nakon poziva govore 3 - 4 tjedna. Koliko znam imam, pravo 14 dana poništiti ugovor od dana aktivacije(20.12). Zovu mene govore bila greška u sistemu napravili ugovor bez ps4 stavljaju pozurnicu itd ( kao da to čini razliku ). Da sam znao da me ovo čeka kupio bih samostalno ps4 ovo mi bila laksa varijanta ali ukupno prošlo 20 dana od dogovora nisu jos isporucili ps4. čekam do petka pa cu raskinut ugovor jer nema smisla cekati iza posto dolazi bozic i namjena je bila poklon. Ne vjerovatno kod sklapanja ugovora moglo je sve isti dan ako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9705 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Ako se do sada nisi naučio ono "obećanje ludom radovanje" onda nećeš nikad. Ovo ti dovoljno govori o ozbiljnosti pristupa poslu. Idu u akciju jer je sada vrijeme i to svi drugi rade, ali dali imaju dovoljno robe nije važno i da mogu održati ono što reklamiraju. Zato takve treba zaobilaziti u širokm krugu. Postavi se u poziciju klinca koji jedva čeka da nešto dobije za praznike, a na kraju prazna kutija pod borom. Takve stvari se ne mogu naknadno popraviti. Meni je sada svejedno kada ću nešto dobiti pa mi nije problem čekati naručeno iz Kine 2 ili 3 tjedna, ali dok sam bio klinac nije isto nešto dobiti sada ili za pola mjeseca, pogotovo sada kada dolaze praznici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9706 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9707 |
Guest
|
Dkle istekao ugovor 13.12, nista ne nude, bas nista, ovaj paket koji iamam sad 150 mb brzina, tv, flat telefon, kosta sad 200 kn(bez ugovora), ako ocu ono sto nudi a1, moram promijenit brend na prodajnom mjestu i odmah potpisat ugovor na 2 g, ima li ista bolje , sto mislite vi o ovom? |
![]() |
![]() |
#9709 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
U Trnavi nude optiku s brzinom od 500 Mbps bez nadoplate. Dakle 3u1 je 229 kn s tim da daju popust uz korištenje mobilnih usluga, a ako u zgradi još netko uzme optiku od njih cijena može ići i na 199 kn mjesečno. U dodatnih 60 kn za prošireni paket dobiješ sve raspoložive tv programe osim HBO-a i u Cinemaxa. Ovo su, naravno, cijene preko njihovih prodajnih predstavnika. Meni ne izgleda loše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9710 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pazi da ti sad ne skoči cijena, jer ti se ukidaju svi popusti koje si imao potpisom ugovora. Koliko sad pitaju za taj paket? B-net ili A1? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9711 |
Premium
|
Zovem danas radi isporuke do petka, u ponedjeljak na putu i nema me kući 5 dana, govore ipak neće moći isporučiti ps4 do petka ( točno 2 tjedna od aktivacije usluge koju su mi oni rekli kao rok ). Naravno govorim prespojite me sa nekim da raskinem sve onda, govore nazvati će kroz dan da sve provjere itd ![]() A1 bravo dečki nema šta od 3 - 5 dana od 26.11.2019 do danas preko 4 poziva laganja i na kraju ipak nemogu isporučiti ![]() ![]() ako do navečer ne nazovu sa drugačijim info imam pravo na raskid ugovora što i hoću ![]() Može mi netko napisati / opisati raskid ugovora ? oni mi ugase uslugu vratim opremu i to je to ? I što da radim sa ovim prvim računom jer ne planiram platiti komplet uslugu za koju mi po dogovoru nisu isporučili pola usluge ( konzola ) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9712 |
Moderator
|
A ono napisati kronologiju sa datumima, niste ispoštovali obavezu(e) to i to, lažete i mažete ... Moje je pravo raskidanje (svih) usluga u roku od 14 dana bez ikakvih penala i naknadnih troškova (pogotovo ako nova usluga / ugovor nije ni aktiviran) ... pljuc, pljuc, Obavezno navesti i tražiti potvrdu zaprimanja da nebi kasnije ispalo da nije u roku i bez da traže preslik osobne pokojne tetke i slične nebuloze .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9713 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo ovo je još od B-neta, ali mislim da je isto.Meni je prošlo. Poštovani, nastavno na Vaš zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa, obavještavamo Vas kako isti može zatražiti platežno odgovorna osoba putem e-maila na način da u privitku e-maila dostavi kopiju svoje osobne iskaznice te vlastoručno potpisani zahtjev za raskidom. Kako bi zahtjev bio pravovaljan, isti mora sadržavati sljedeće podatke:
Molimo Vas da tako ispunjen zahtjev pošaljete na E-mail zahtjev.za.raskid-privatni@vipnet.hr. Mail je vjerovatno a1.hr i opremu moraš vratiti poštom, ali na njihov račun. Obavezno traži potvrdu tog slanje kako ti je već savjetovao kolega Nikky <!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:ApplyBreakingRules/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9714 |
Moderator
|
E na ovo "kopija osobne" sam alergičan / lud, pi*** ma****** ![]() ![]() ![]() I kad sutra ta kopija završi tko na gdje ... ama odjebite bando. Broj možete dobiti i amen. Gdje je nama G(s)prd ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9715 |
Premium
|
koliko sam shvatio imam pravo i usmeno raskinuti ugovor ali traže od mene da se strpim do kraja dana još uvijek rade na ovom, očigledno kad kažeš komplet raskid ugovora svi sve počnu raditi,.... strašno na upite zašto su mi rekli 3 do 5 dana pri sklapanju guvora ? zašto su mi rekli najviše 2 tjedna je rok isporuke pa nisu ni ti ispoštovali ? što je sa računom koji će doći 340kn a usluge nemam uopće kao dogovoreno ? Šute i govore provjeriti ćemo,..neznam dali sam ikad imao lošije iskustvo i doista sam apsolutna naivčina što sam mislio da je ovo sve legalno provjereno i pošteno...do 20h čekam poziv ako nebude ništa pozitivno hvala lijepo raskid i doviđenja. Užas što ne postoji ni jedna institucija kojoj se ovako nešto može prijaviti jer smatram da ovakve laži prolaze jer nitko ne reagira na njih. E sad objasni klincu kako ipak ništa od ps4 jer ga je A1 slagao pa moramo čekati idući mj da ubodemo drugi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9716 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
Osobnu ti kopiraju i kad ugovaraš uslugu u T-Centru, odnese je na onaj svoj skener i kopira. Vjerojatno isto radi i A1, kad sam ugovarao kod prodajnog predstavnika A1 on je isto slikao moju osobnu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9717 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ovo sa slanjem maila ne prolazi ako e-mail adresa kod njih nije "autorizirana" (to autorizirana je njihov izraz), odnosno ako Vam e-mail adresa s koje šaljete zahtjev nije u njihovoj bazi korisnika (vezana i potvrđena za tog i tog korisnika) onda taj zahtjev ni ne prihvate. Prošao sam to u srpnju ili kolovozu i dok mi neki lik iz nad službe SZK-a nije mail dodao na tu njihovu famoznu "autoriziranu listu mailova", zahtjev kojeg sam poslao nije bio prihvaćen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9718 |
Moderator
|
Da, točno, još jedan izmišljeni i namjerni zaheb .... sve kako bi prolongirali / zahebali ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9720 |
Moderator
|
Pa ti mulac na šalteru kaže da ne može ili šta slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
|