|
![]() |
#6572 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Eto već 2 tjedna i veli da joj je mob super. Nije to tak strašno kako sam mislio da bude i kako su neki pisali da je. Nije grozno kao na Galaxy S3 što sam se bojao da bi moglo biti ![]() Mene više smeta što se ekran nije baš proslavio sa svjetlinom nego ta 720P rezolucija. I ne vjerujte nikome što se piše o ekranu. Ni meni da nije loš ni drugima da je grozan. Odite u Arenu i pogledajte ga uživo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6573 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo mene opet s pitanjem (Redmi note 7 ). Za google maps sam pronašao da bi mokazivale kamere treba ubaciti CRO-Gatso-SYGIC.rupi i CRO-GATSO-SYGIC.bmp u Android\data\com.\sygic.aura\files\maps\import\ Kako doći do te mape gdje trebam ubaciti gore navedene fajlove? Spojim RN7 s kompom ali ne znam kako doći do te mape. Opet, hvala na odgovoru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6575 |
Premium
|
Na nekoj stranici. Moguće da sam opet fulao čitavu priču. Može li onda pomoć kako na google maps aktivirati prikaz kamera u Hrvatskoj? Nigdje nisam našao neku detaljniju uputu o tome, ao obzirom da sam prije nekih tjedan dana nabavio mob s tom aplikacijom totalni sam neznalica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6577 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6579 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Kod mene ne daje glasovnu obavijest o kameri, samo poziciju. Sve je ukljuceno, pa mi nije jasno zasto ne javlja. U pocetku je javljao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6580 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6581 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6582 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
Citiraj:
https://goo.gl/maps/mVagxgDywyc5vExZ8 Ovo gore je za sygic, prije si morao sam konvertirat txt u rupi, sad ima gotovi rupi za ubacit u sygic. To isto provjereno radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6583 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad otvorim navedeni link, pojavi se mapa s slikom i popisom kamera, ali kad odem u google maps app više te kamere ne vidim na pozicijama. Da li bi se te kamere trebale pojaviti i u toj aplikaciji, a ako da kako ih "aktivirati" da se vide? U izborniku ispod offline mape nema ničega. Edit: Uspio sam dobiti CRO-GATSO prikaz u google maps app. Dobije se tako da se gornji link otvori na mobitelu i onda klikne na kvadratić u gornjem desnom ugku, logira i automatski se otvori google maps app. Sad još trebam vidjeti da li će prikazivati te kamere tijekom vožnje. Zadnje izmijenjeno od: fico007. 22.10.2019. u 15:44. Razlog: Opet molim pomoć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6584 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I Google Maps su friško uveli tu mogućnost. https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...2e3a0878f582a6
![]() |
#6586 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Tolko su novi...
![]() |
![]() |
![]() |
#6587 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel ko instaliral miui 11? Dojmovi? Hvala pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6588 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6589 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6590 |
tiki
|
Ja jučer na Mi 9T. Ukratko - niš posebno, malo peglanja i vizualnih promjena. Settings su malo izmjenjeni, Cast ekrana na druge uređaje je nešto poboljšan i ima novih opcija. Dodali su te nature sounds pa umjesto notifikacije whatsappa bude zvuk sove, grana, nilskog konja koji prdi u Africi... Ambient display nudi više tema. Dodan je taj "game booster" itd. Sve u svemu ja ne vidim neke ogromne promjene koje će mi promijeniti ili poboljšati život. Koji je problem s notifikacijama? Na ambient displayu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6591 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6592 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Kak se ponasa baterija na novom miuiu? hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6593 |
Premium
|
Ja sam kupio novi RN7 4/64, u foliji, hr garancija 2 godine za 1300 kn, tako da, bez uvrede, ti bi realno mogao dobiti 1000 kn, naviše 1100 kn. Naravno možeš tražiti i više, pa se možda netko zaleti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6595 |
cyborg
Datum registracije: Dec 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6596 |
tiki
|
Tek sam ga jučer stavio ali zasad izgleda obećavajuće. Ne mogu usporediti MIUI 10 i 11 jer sam MIUI 10 na ovom mobitelu koristio svega 3-4 dana i to sam dosta drndao po njemu jer je nov. Za danas - kamera, whatsapp, viber, tapatalk, spojen na wifi + 1 sim 3g i sat vremena SOT = 90% baterije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6597 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Je li netko nedavno kupovao flip case za RN3 Pro koje ima ugrađen magnet za hall senzor? Promijenio sam dva Nillkinova flip casea. Više ih nema. Tj. ima ih samo u bijeloj boji. Nakon toga sam kupio neki seljo case za par dolara, s onim utorima za kartice, ali nema magnet. Nije smart case. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6598 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
malo me počeo zezat redmi 5, pa gledam da se apdejtam ali da ostanem na xiaomiju. neutrino ima novi redmi note 8 (ne pro- nego običnu verziju) za 1700kn. iako mi je maalkice iznad planiranog budžeta od 1500kn, možda da se rastegnem. međutim - da li je xiaomi generalno riješio katastrofičan zvuk kod snimanja videa/audia? to mi je major letdown i razlog zašto za video/audio koristim i dalje staru nokiu 808. tnx edit vidim da abrakadabra ima note 8 pro (6/64) za 1800kn. jest da je mob sad već ogroman, 6.5". senzor kamere je još bolji nego na običnom 8 (1/1.7" vs 1/2"). nisam pametan. treba mi neki upgrade ali ovo je već osjetan zalogaj plaće. Zadnje izmijenjeno od: jp_rv. 27.10.2019. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6599 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zvuk je i dalje loš, baš sam danas pogledao review Redmi 8 Pro, piše 128 kbps, ali zvuči puno gore od toga. Mislio sam umiroviti Mi Max nakon neuspješne zamjene baterije, ali morat će pričekati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6600 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
našao jedan jedini video na yutubu sa camera mikrofonom i zvuči odvratno. dakle banana. kameru svi "revjuiraju" ali su nesposobni instalirati neku drugu aplikaciju, snimati raw ili uslikati nešto sa manualnim opcijama. point&shit only fotke su na netu. u samo jednom review-u su napisali da ima manualne opcije (raw, iso do 25600, i do 16 sek ekspozicija u manualnom modu), ali onda u istom tekstu napišu da ima fokalnu daljinu od f2.0 pa neznam koliko da vjerujem piscu tog teksta. nosakam mali tripodić u ruksaku i manualne opcije me zanimaju, ali samo ako postoje i ako se može snimati raw. zvuk očito neće nikad ispraviti dok god postoji xiaomi kao firma. nisu u miui 9, nisu u miui 10 i malo je vjerojatno da će u miui 11. ne želim bit pokusni kunić za nešto šta košta 1800kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|