| 
 | |||||||||||
|  09.01.2006., 02:28 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Šibenik 
				 | 

problem spajanja siemens cx70 i PC-a
			 Imam usb data kabel-punjač c55. Jučer sam s njim spojila mobitel (siemens cx70) i PC i sve je radilo normalno (prebacivanje java igrica, slika i melodija sa SiMoCo programom). Danas mi kabel radi samo kao punjač, a SiMoCo javlja da nije spojen mobitel. Molila bih da mi netko odgovori ako zna u čemu je problem. Hvala | 
|   |   | 
|  09.01.2006., 04:25 | #2 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Koji je točno kabal u pitanju? Probaj reinstalirat drivere za kabal, a možeš i SiMoCo. Provjeri u opcijama programa da se slučajno nije promjenio način spajanja. Možeš probat i sa Mobile Phone Managerom. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  09.01.2006., 10:56 | #3 | 
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | Tako je, instaliraj Siemens Mobile manager. Možeš ga nać za skinut na Siemensovim stranicama. On ti doda posebnu stavku u windows exploreru koja se odnosi na "drive" od mobitela. Ja imam tako spojen S65 sa kablom od S55 i sve šljaka, samo na novoj ploči nemam COM port, pa ne mogu više upgrejdat firmware  Morat ću kod frenda 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | 
|   |   | 
|  09.01.2006., 17:51 | #4 | 
| Registered User Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Šibenik 
				 | Riješeno. Primijetila sam da na mobitelu ne radi vibracija, isključila ga i uključila i sad opet sve normalno radi (čak i MPM koji mi nije uopće prepoznavao mobitel dok je još radilo sa SiMoCo). | 
|   |   | 
|  10.01.2006., 22:43 | #5 | 
				 | Odlično, znači bio je bug u firmwareu moba, da se zblesila komunikacija mob -> PC Poznavajući siemens, nisam niti mislio da može biti nešto drugo 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | 
|   |   | 
|  10.01.2006., 23:39 | #6 | 
| Hejter Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: ZG 
				 | jer moze neki info o kabelu ? koji je tocno model , cijena i dr? imam i sam taj mobitel trenutno pa bi trebao nesto takvo | 
|   |   | 
|  11.01.2006., 00:10 | #7 | 
				 | Najobičniji data kabel za siemens seriju 55, 65 ili 70 Ako imaš USB kabel ne možeš flashat firmware, treba ti baš za COM port 
|   |   | 
|  11.01.2006., 01:01 | #8 | 
				 | Možeš flashat i sa USB kablom samo moraš uzet pravi model. Postoje dva USB kabla i jedan serijski: 1. DCA-500 (spaja se na COM port, nema nikakve pretvorbe, s originalnim ne radi WinSwap što znači da nema debrandiranja dok s neoriginalnim ide sve, na netu ima shema za modanje) 2. DCA-510 (ide na USB, na sebi ima sklop za pretvorbu iz USB-a na serial, najbolji kabal jer dozvoljava sve radnje, čak i originalni) 3. DCA-540 (najgori kabal, USB na USB, dozvoljava samo kopiranje datoteka, od bilo kakvog flashanja ništa pa ni s originalnim firmwareom, ne može se modat u ništa) 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  11.01.2006., 01:05 | #9 | 
				 | jer netko vidio kabel za siemens u hg spotu ? jer mozda taj dca-510 ? pise samo siemens | 
|   |   | 
|  11.01.2006., 01:17 | #10 | |
				 | Citiraj: 

__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  11.01.2006., 11:28 | #11 | |
				 | Citiraj: 

__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | |
|   |   | 
|  11.01.2006., 17:23 | #12 | 
				 | je , hvala , pogledao sam , ali nezgodno mi je cekati dostavu . u siemensu nemaju . | 
|   |   | 
|  11.01.2006., 18:14 | #13 | 
				 | Drugi dan je kod tebe, šalju pouzečem 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |