|
![]() |
#3781 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Izašao je jailbreak za sve uređaje (čak i A12x) za iOS 12-12.1.2. Standardni installer s ovim jb je Sileo, međutim može se i instalirati Cydia. Iako je Sileo 3x brži po loadanju sourcesa i refreshu repoa. EDIT : Meni radi odlično na XS Max @ iOS 12.0 , nisu svi developeri ažurirali svoje twekove za rad ali većina koju koristim već radi normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A jesi li vidio što će trebati da ga upogoniš? Mac PRO od 40 000kn i više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jesam i da se bavim pro video obradom dao bi pare i za njega i za mac pro odmah, kreda i preorder ako ce bit ![]() ![]() ![]() Ako misliš da je to skupo, imaš Sonijev monitor slicnih specki za 30 000 eura tak da.. Zadnje izmijenjeno od: doky. 04.06.2019. u 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Naravno da je skupo... To je Apple. Imaš i 8k monitore po 25 000kn, tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Za sada sam primjetio bug na 12.3.1. Ako carrier podešen na automatski, šalje sms bez problema. Ovako na ručno prebaciš domaću mrežu i ne funkcionira sms , tj. ne šalje uopće Отправлено через Pixel 2 XL
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#3797 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Ovako, stari mi ima iphone 4 koji koristi da klinca malo zabavi te mu ga daje da se igra itd. Neki dan je stigao nekakav update za 4 kao i za njegov 8 te se mob nakon toga ugasio. Prilikom paljenja logo jabuke je prerezan te ozbacuje odmah poruku da se spoji na itunes. Spojio sam ga na itunes i kliknuo restore/update i apsolutno svaki put izbacuje gresku 4013 pa gresku 9 i misli da je jednon gresku 2002. Mob na nista ne reagira..pokusao sam na vise usb portova cak i drugi punjac ali nista. Stalno izbacuje jedno te istu gresku... Nekoliko puta se uspio i pokrenuti i po paljenju je pokazao pravi logo apple i krenuo recovery ali ne mrda i nakon tog opet greske. Molim pomoc sto napraviti...malo sam i guglao spominje se i greska hardwarea itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
https://support.apple.com/irp-program jel moguće da će nam ovi raznorazni ajfon servisi konačno imat original dijelove? ili se nadam uzalud
![]() |
#3800 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Momci i poneka djevojka, sljedeća je situacija. Uvezen je auto iz inozemstva i u pretincu automobila sam našao iPhone 6. Mene zanima, ukoliko radi(moram punjač naći za njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Citiraj:
A vjerojatno je aktivirano zaključavanje otiskom prsta plus iCloud, tako da možeš plakati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
https://www.macrumors.com/2019/09/19...-september-24/ Fascinantno mi je da će u tih par dana uspjet popravit većinu bugova... Vjerojatno ih već dugo popravljaju, a zanima me kako to da nisu gurnuti u iOS 13.0. Zanima me interna politika SW developmenta. Guraju 13.0 samo da budu na obećano vrijeme, umjesto da ga pomaknu 4 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|