Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2006., 10:38   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Thumbs up Prvi EMU zvucnici + Prodikeys + Creative zanimljivosti

'

01)

Dobro ne bas od samog EMU-a.

Sam dizajn je koncesioniran za EMU, te postaje prvi monitor ikad iz te kuce te jos jedan korak udaljavanja od primarnih aktivnosti kuce EMU, bolje reci balkona na kuci Creative.

Bi-ampani near-field monitori sa diskretnim Class A (40W/40W) pojacalom koje se hvali da je audiofilsko.

Balansirani ulazi

Slike :

Cijene - detalji

Detalji o samom tvorcu zvucnika.

02)

Zanimljivo u sto se ufa Creative, buduci da je ovo gotovo zasticeni BOSE teritorij

03)

Prodikeys bas i nije novost. Prikazan je davno po sajmovima i ubrzo pusten u prodaju. No sa druge strane bare za razliku od EU postoje dva modela od kojih ce drugi brzo doploviti i do nas.

EU/US

US (par revizija od 1992)

US/EU (2006) Nadolazeci USB model

USB model je ujedno ukljucio i pomodarsku laptop-feel tipkovnicu
pa ce nazalost za samo tipkanje stare ipak biti bolje. No mnogi ionako ne mare puno za kvalitetu same tastature pa vjerovatno nece ni primjetiti

USB model je ujedno i popusio Pitch Bend, cudna odluka.

Software je poprilicno poboljsan od prve verzije i ovo sad postaje prilicno upotrebljiva igracka za pocetnike koji zele uciti od nule + nije neupotrebljiv niti za druge.

Malo je zmijoliko skakanje na neke gumbe (mada se na slici ne primjecuje) zbog malo cudnijeg rasporeda.

Promo slike (oko 300kb) :

Sa coverom kao normalna PC tastatura

Bez covera kao midi keyboard

Pakiranje promo

USB 2006 Model

Male video prezentacije (ispod 3MB) zgodno za pogledati :

Generalni pregled

Demo 01

Demo 02

Demo 03*(6MB)*

Mali test

04)

Za kraj, za one koji cesto pere kosu a vole i slusati glazbu
... korisne naprave

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 08.01.2006. u 17:09.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2006., 10:55   #2
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
1)

Baš sam tražio neki aktivni monitorčić male cijene za računalo u OS, bilo bi tu i snimanja itd, a za Adame mi se baš ne da izdvajati...

Ovo izgleda predobro da bi bilo istinito, a onda sam se sjetio naših dalekoistočnih "prijatelja" i njihovoj tendenciji da iskopiraju stvar po minimalnoj cijeni, pa me malo podsjetilo na to, a ja sam se zarekao da više nikad neću kupiti takav proizvod. Šteta...

2)

Bilo bi čudno da je obrnuto. U kapitalističkom svijetu konkurencije gdje dvije velike firme ciljanju na isto tržište istog kontinenta sa istom namjenom (multimedija, lifestyle), logika je jasna kada se želi usporiti dominaciju jednog.
Jango Fett je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.01.2006., 11:05   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Jango Fett 1) Baš sam tražio neki aktivni monitorčić male cijene za računalo u OS, bilo bi tu i snimanja itd, a za Adame mi se baš ne da izdvajati... Ovo izgleda predobro da bi bilo istinito, a onda sam se sjetio naših dalekoistočnih "prijatelja" i njihovoj tendenciji da iskopiraju stvar po minimalnoj cijeni, pa me malo podsjetilo na to, a ja sam se zarekao da više nikad neću kupiti takav proizvod. Šteta...
Pa treba ih prvo cuti, kad ih cujem znat cu pouzdano. No raspon ionako nije neko cudo, tako da ako su kvalitetni mogu biti sasvim dobra stvar za vecinu desktop korisnika. Emu je dosta osjetljiv na zvuk, tako da nije obavezno da je los zvucnik. Treba ga prvo cuti.

ADAM se ribonira u zadnje vrijeme sa visokotoncima ali ostali imaju citava brdo Near-Field monitora da bi samo njih gledao. Tannoy su gotovo tradicionalni izbor za male novce dobiti kvalitetne monitore. Pomodarski 801 za dekoraciju a za uho i najvisu stepenicu : Earthworks
Staro 08.01.2006., 17:02   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

'

EDIT >

Zaboravio sam gore staviti slike nadolazeces 3-ceg Prodi USB modela sa potpuno redizajniranim izgledom.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno