|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Programi za komunikaciju preko LAN-a
Pozdrav, narode! Molim preporuku za program kojim se može dopisivati i/ili pričati preko LAN-a. Znači, instalira se program na dva računala, i fino se komunicira. Imao sam nekakav Voice Communicator, ali je program nespretno napravljen i pun bugova... šit obični. Ali ja trebam pravu robu. Znači ili voice ili obični tekstovni, a najbolje zajedno u jednom programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Imas program realpop upisi u google i to ces tamo naci ...ali da ti kazem cujem da je to najbolji za Lan ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dr. Gonzo
|
Nije mi ovaj program dobar. Meni treba nešto kao ovaj najnoviji MSN messenger. Neki instant messenger, da se može direktno chatat, a uz to i da ima podršku za voice talk. Kažem vam, imam neki program Voice Connector, i program je donekle dobar. Samo je malo nespretno urađen i stalno neke greške izbacuje. Molim vas!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
skini si Radmin verziju 3.xx taj program ti ima LAN chat i k tome služi i za totalno upravljanje PC-a preko LAN-a http://www.famatech.com/
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
probaj sa borg chatom
![]() |
![]() |
#6 |
Dr. Gonzo
|
Nijedan od ovih mi se nije svidio, pa sam našao nešto što je bilo instalirano već u mom računalu. Dakle, radi se o programu NetMeeting, koji dolazi sa windowsima. Nije bugovit i jednostavan je za korištenje, a ima puno naprednih funkcija. No ipak, hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Za glasovnu komunikaciju: TeamSpeak Za chatanje, transfere i sl.: Network Assistant "nassi". Spomenuti komunicira IP to IP, dakle, ne postoji server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
meni je hamachi ok,ali za online virtualni lan,ja i frend smo udaljeni 100m ali je neboder između kuće itd tako da jedino hmachi dolazi u obzir,i malo prometa troši 4 sata gejmanja oko 40 mb,što skurim za 1 sat igrajući W:ET. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|