|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
virtualni cd-rom
imam SP2 , i kad hocu npr, od nero Image drive, ili Alcohol 120% ili Daemon tools, sve mi blokira npr , alcohol radi sve dok ne krene pokretanje i namjestanje virtualnog drive-a , i poslije toga uspori sav sistem na 086 hehe pokusao sam gasenje firewalla, al nista zna li ko lijek za ovo, stvarno mi je potreban virtualni drive
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja ti samo mogu reć da meni radi..Isto SP. Nerin ne valja, govorim o alcoholovom. Izgleda da su te snasle neke nekomšatibilnosti softwera ili jos prije nesatsnih windoza. Probaj , ak imas snage svjezu instalaciju.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
nije problem za formatiranje, inace radim u servisu za racunare i susrecem se sa svacim al ovo mi ne ide u glavu ![]() najgore sto moram svaki put uc u safe mode, reinstalirati sta sam vec pokrenuo od tih programa i onda ponovo radi sve ko zmaj jer skoro sam reinstalirao sistem (ne repair) i opet nece stvarno ne kontam u cemu bi bio problem! znaci bilo sta da probam od virtualnih uredjaja da pokrenem on blokira do bola ![]()
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd probaj maknut nVidijine IDE drivere. EDIT: Čekaj, ti imaš VIA chipset, jel tako? Mislim da sam negdje vidio kako se virtualni uređaji nekad znaju klat s njim. Probaj updateat drivere.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
via chipset je, vjerovatno si u pravu, pokusacu staviti danas kad dodjem kuci najnovije pa cemo vidjet rezultate jer dosadio mi je safe mode i pokusavanje svega drugog ![]() i jos nesto, prosli put kad sam stavio novi firmware za svoj dvdrw, kontajuci da ce mi se popravit przenje dvd-ova (inace dodje oko 50% i onda izbaci error i ode mi dvd u nepovrat)... kad sam birao firmware izabrao sam zadnju verziju al ga je to jos gore sjebalo, al sreca reinstal sistema pa mi se vratio onaj stari firmware e sad, je li moguce da stavim onaj predzadnji firmware a da ce proradit?
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Kak se firmware mogo vratit reinstalacijom Windowsa??? To ostaje u snimaču dok ti opet ne zaflešaš drugi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
vjeruj mi stari da se i ja pitam kako je to sa firmwareom bilo,ali nije htio citati poslije flashanja novog, ja instalirao ponovo xp , a ono radi ko zmaj ![]()
![]() |
#10 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
ja imam jos gori problem. meni uopce ne prepoznaje ni jedan image drive sa deamon.om ili nerom ili alcholom sve isto. svaki puta kod dizanja win mi kao instalira ide kontroler i opet nista. kako su sjebani ovi driveri...
![]() |
#13 | |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
to ne moze imati nikakve veze sa firmwareom snimaca. win ne rade nista sa doticnim osim sto ga citaju
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
shvatam to, ali meni je bitno da je proradilo, jer minut nakon sto sam stavio firmware nije vise htio ocitati ni JEDAN cd ni dvd evo me sad na xp 64,nasao sam dosta drivera, nasao 64bitni deamon i radi sve, al opet mi samo ostaje uradit repair onog 32bitnog
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|