|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na nativnoj, 1280 x 1024, herzi nisu bitni kod LCD-a.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
EDIT:tak je u firefoxu, ako ne radi tak, potraži po optionsima, mora postojati opcija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
...e ovak da ne otvaram novu temu...kupujem LCD 17'' negdje do 2400kn....eesad me zanima koji kontrast, osvijetljenje, kut, rezolucija i ostalo treba bit da taj monitor valja....je li DVI ulaz jako bitan? HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
eto baš sam iskopao test 17'' LCD-a na pcekspertu i najbolje je na testu prošao NEC MultiSync 17" 1760NX...e sad mene zanima kaj je poboljšano u NEC MultiSync 17" 1770NX monitoru...kakvi su HYUNDAI LCD-i....i opet isto pitanje...da li je DVI jako važan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kolko sam primjetio, preko DVI-ja imam oštriju i čišću sliku te mogu isključit interpoliranje kod manjih rezolucija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
da, kod mene se osjeti velika razlika kad prikopčam lcd na DVI...a hyundai ti ne bi baš preporučio, nisu neki i imaju hladne neuvjerljive boje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Pgledaj u Bingu i hg spotu Samsunge te Xeroxa ...Nazalost ovi Philipsovi modeli nisu ni priblizno dobri kao njihova skuplja braca... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|