|
![]() |
#1172 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Ako ti se ne sviđaju moji postovi onda stavi na ignore, a ne da mi soliš pamet. Evo, ovo je valjda normalan odgovor? Ja ne znam zašto tebi broji u autu, ne skidam mi band 4 s ruke i ne broji mi korake dok vozim auto. Ne znam zašto ti mene uvjeravaš u suprotno? Tvoj primjerak očito nije ispravan. Logično da senzor u bilo kojem gadgetu ne može biti 100% točan i da će tu i tamo dodati neki korak, ali to je možda 1-2% odstupanja, ne možeš ti reći da si napravio 1500 koraka, a on je zabilježio 4000. To znači da je uređaj neispravan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1174 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam i BIP, platio ga prije godinu dana 55€. Jedina prednost nad S3 je sto mu baterija po 2 mjeseca traje. U svemu ostalom se ne moze mjeriti niti sa jednim smartwatchem jer to u stvari i nije smartwatch nego fitness narukvica koja eto lagano lici na Apple Watch i ima malo veci ekran nego standardni fitness trackeri. Uglavnom, htjedoh reci da ja ovome Gear S3 jos nisam nasao zamjerku, a trenutno kosta 166€ nov a rabljenih ima i po 120€, a jos uvijek redovno dobija update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
|
@Gabre normalno mozes citati sve notifikacije, pise 5 messages, i listas, scrollas. isprobao kratke i duge poruke, sve normalno. ma da mislim da ima jos nekih sitnica za popeglati softverski u tom meniju...
![]() |
#1177 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja sam jos uvijek na svom Sony SW3 preko 3g i nemogu nac zamjenu....batt je 1.5d ali se napuni za 20min tako da mi to nije prob + puni se prek obicnog micro USB cekamo dalje.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
To za Mi Bandove da nikak ne mjere korake vam nije ništ novog. Pratite na MiFit appu pa ćete vidjet kak vam svaku vožnju autom klasificira kao hodanje/trčanje i XYZ koraka od toga ![]()
![]() |
![]() |
#1181 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
evo bas usporedio C2 i band3. C2 - 3100 koraka band3 - 4200 koraka ![]() e sad ko je tocan, aj vraze znaj ![]() ali evo ako se sjetim kad sjednem u auto cu pogledat broj koraka i koliko ih bude kad dodjem doma |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Tako sam i ja vidio za MB3. Meni je MiFit App bio uparen sa Google Fitom, i onda mi je google slao da sam napravio XY koraka u ovom i onom trenu, a ja išao autom do teretane xd
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
jedna od ubercool opcija koje sam upravo isprobao: u autu si mjuzu pustam preko mobitela (youtube videi skinuti), preko vlc media playera pa blututom na zvucnike. posto mi band 4 ima opciju za kontroliranje muzike, mislio sam da mozda nece podrzavati vlc, al radi besprijekorno... znaci pauza , play, volume gore dole, previous , next , sve radi... i jos na satu pise kaj svira... zakon ![]()
![]() |
#1187 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, tako je. Mozes i to ugasiti pa dobit sivu pozadinu. Ne moze se ni povecati mapa preko cijelog ekrana vise. Ni stara app nije bila bas super al ova nova je bas losa.
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Stigao Mi Band 4 ![]() Napisat ću usporedbu sa Mi Band 2. Prednosti : - dizajn - svaki rub lijepo zaobljen i samim time se neosjeti na ruci pa čak niti tijekom spavanja kad legnem potrbuške i bacim ruke pod sebe , također puno bolje odrađen zub/rub za narukvicu. Na dvici sam imao problema jer se nakon nekog vremena olabavila, pa je sat ispadao iz nje... - sportovi - na dvici nije bilo uopće , tako da je veliki plus , a na Paceu koji je 100$ nije bilo kategorije Exercise za gym/crossfit i slično i ova opcija me oduševila - izgled početnog zaslona - tip sam kojem brzo dosadi jedno te isto gledati, tako da odlična stvar - obavijesti - odmah iz kutije rade sve koje želim , dok na dvici sam imao problema recimo sa Telegramom i Tapatalkom - HR monitor - puno puno bolji, na dvici si morao stegnuti skoro full narukvicu. I kad bi odradio 3 mjerenja za redom , razlike i do 20 otkucaja -.- Nedostatci : - menu - ovo swipanje gore dolje mi neodgovara i skroz je nepraktično , da je lijevo desno možda bi bilo bolje...naviknut ću s vremenom ali to je trenutna zamjerka. Kad prođe neko vrijeme vjerovatno će se skupit nedostataka pa ću ažurirati... I da, svi koji se odlučite za kupnju. NE BACAJTE VIŠE NOVACA NA GLOBAL VERSION, uzmite CN Version jer sat povuče jezik od uređaja. Iz kutije ga izvadio kineski hijeroglifi , čim se povezao na uređaj se prebacio na Eng Sent from my iP XS Max |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sretan sam ovom observacijom. Moj je na putu, također čajniz version. Čak sam i pitao Hong Gong Goldwaya koja je razlika između Globalke i CN. Kaže "language on the box and global has some more languages". Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Premium
|
Citiraj:
ja uzeo global, ko ga jebe, i ovak je jeftin sat ![]() ja sam si vec zagrebao prvu crticu na satu prilikom selidbe namjestaja... bravo ja. ![]() kad bi gore islo ono safirno staklo kaj ide na malo bolje satove, to bi bio vrh.
![]() |
![]() |
#1193 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Poštovano pučanstvo , sve ste lipo objasnili o band 4 a mene interesira još jedna stvar nigdi nisam moga nać dimenzije Mi band4 jerbo kupujem za ženu a ona ima tanko zapešće ruke pa me zanima kolika je dužina samog uređaja narukvice ono do remena a širina i debljina nije bitna ( to žene lažu da nije) Da nebi to jako stršilo van pa će bit ružno vidit a ne znam koliko je onda i funkcionalno . I dali se remen može dovoljno podesit za tanku i usku ruku da ne klepeće oko ruke . Najlipša vam dala i hvala.
![]() |
#1195 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Nekih 45 mm je ekran ako te to zanima. Nemoj se opterećivat time, to je jako mali uređaj i narukvica se može podesit za najtanje ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#1197 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da li je netko primjetio ili je to samo meni? Kada stavim neki drugi watchface da band ne reagira nakon ugašenog ekrana tako brzo na slajdanje, nego je usporenije. A kad vratim neki od 3 defaultna na satu slajdanje ide fino brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Trebala bi mi preporuka za smart watch, najvise me zanima dizajn, baterija i da normalno funkcioniraju notifikacije i te osnovne stvari. Meni je zapeo za oko Fossil GEN 4 Explorist ali kolko sam uspio pohvatat baterija je koma, tako da nesto slicnog izgleda a da je upotrebljivo. Neki od samsunga, huawei, ili nesto trece. Do 2000kn recimo. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|