|
![]() |
#3511 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#3512 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@disco Ako se ne varam, pogledaj stanje device managera i pogledaj da li fali driveri. edit. dodajem linkove za mini ITX ploče Gigabyte X570-I-AORUS-PRO-WIFI Asus ROG Crosshair VIII Impact Asus ROG Strix X570-I Gaming Asrock X570 Phantom Gaming-ITX/TB3/ Mislim da @Ranez svidio Asus ROG Crosshair VIII Impact Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 30.07.2019. u 21:51. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ovo je jednostavno smeće i samo sam htio upozorit ostale da ne bacaju 20ak kn. ![]() Inače ko ne prati, Shamino je rekao da već imaju Agesu 1.0.0.3ABB na testiranju, ali da misli da ga ne želimo... Nije rekao što je u pitanju, ali većina (pa i ja) misli da je zaključan PCIE 4.0 na 3xx i 4xx. Nadam se da nije nešto gore. A što se tiče onog random number buga, fix je u tome da se jednostavno gase te instrukcije u CPU i da se one izvršavaju softverski. E sada, koliko je to bitna instrukcija tj koliko se gubi na SW izvedbi u odnosu na HW ne znam, ali sumnjam da će se išta osjetit. EDIT: https://www.techpowerup.com/257817/a...-3rd-gen-ryzen AMD najavljuje da će ovo tek poslati MB vendorima, a Shamino kaže da ga već ima....ko tu koga? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 31.07.2019. u 05:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Premium
|
Akcija od Msi da se claima aio hladnjak nakon kupnje x570 ploce funkcionira, jucer su mi odobrili hladnjak i to bez problema shippaju na hr adresu iako je mbo bila narucena na .de adresu. Ak ce netko kupovat da zna da claim za aio hladnjak radi bez beda.
![]() |
#3515 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Ionako mi sa 1st genom novi biosi ništa ne znače, stavim kad se to sve ispegla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 01.08.2019. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Stavio 7302 i radi isto sve u bobu.idem sad probat pbo sa ovim novim chipset driverima.
![]() |
#3519 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Za 3rd Gen Ryzen svejedno treba flešat ploču. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3522 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Fck, moram to slozit ovaj tjedan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
neznam je bilo kod nas al neka se nađe.. prvi i zadnji puta da se ovako nešto desilo ![]() https://videocardz.com/newz/somethin...ant-you-to-see |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 | ||
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Pa npr. ja sam uzeo ploču ne jer mi treba, nego možda budem nešto petljao s HTPCom ili ženinim kompom a bila je prilika. U igri mi je za sad R3 2200g. Tko kupuje ploču, možda mu to bude bitno kao i meni. ![]() Egocentrični sustav u državi se preljeva i na PCE ![]() Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Asus je napravio 2 vrhunske ploče za OK cijenu, čak za Asus i nisku (X370 Prime Pro i C6H) a onda samo godinu dana kasnije u "refrešu" istih ploča (X470) digao kurvinski cijene za 20+%. Imaju dobre ploče, ali uz to što su precjenjeni, to su i poprilično podmukli ![]() Slično je bilo kad je izašla P5Q serija ploča sa P45 čipsetom. Isto su po Điđibajtu kenjali na sličan način. Da mi treba X570 ploča, Asus ne bih ni pogledao u ovom trenutku. Ne samo zbog ovog jasno, nego zbog cijene prvenstveno a onda sve ostalo ![]() Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Premium
|
Budimo realni u 3xx čipsetu baš i ne. B ploče su im bile OK (ne najbolje kao u 4xx čipsetu), ali su imali najgoru flagship x370 ploču i x370 općenito... EDIT I to je što brko kaže za x470. Asus, gigabyte i as rock su opet imali bolje top x470 ploče |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Premium
|
Da, zato titaniumke niti nije bilo na x470. A najveci plus za koji ljudi generalno ne znaju je bila najbolja podrška za non b-die rame što je ubiti bila najveca boljka odnosno najvece komešanje oko ryzen platforme
![]() |
#3534 |
Premium
|
Zato ne treba nikad generalizirati i nikome ne dati "krunu" jer sve oscilira od generacije do generacije i od čipseta do čipseta. To je rekao i buidzoid, sve je relativno. Treba svaku ploču gledati individiualno, dakle ne samo feature i kvalitetu nego i cijenu u datom trenutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
Antimićanin
|
Da, ali nije da su imali jako dugo tu prednost u podršci. Mjesec dana max. Ionako je RAM compatibility bio vezan za AGESA kodove a ne sam BIOS/MBO jer je IMC u procu a ne na ploči. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Premium
|
Ne znam po cemu, buildzoidu je x470 karbonka board of choice za testiranja proceva i rama dok se ne ide u extremene uvjete, odnosno pod ln2. Lik veli da mu ploca guta sve bez bunjenja, random restartova i mušica kak mu ostale znaju imati. A realno nitko nema koristi od jaceg vrm-a jer ln2 ionak nije 24/7 setup.
![]() |
#3540 |
Premium
|
Kak top cijenu kad uopce nije u flagship/top rangu, niti featurima niti cijenom, jeftinija je je bila od x470 strix kpjoj je ajmo rec konkurencija Nemre se carbonka usporedjivati sa crosshairom.
![]() |
|
|