|
![]() |
#4501 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja igram od početka i inicijalno je 8.0 meni bio ok (preskočio sam Legiju), no 8.1 mi je ubrzo postao dosadnjikav, ostao samo na mythic raidovima. 8.2 dofurao nove zone i hrpetinu sitnica, u srijedu krece novi raid pa bi moglo bit puno interesantnije nego do sad. Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
![]() |
#4502 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Riješio SW Battlefront 2 SP kampanju. Obzirom da je to EA/Battlefield klon, vrlo vrlo sam pozivitno iznenađen sa kampanjom. Nije prekratka ko BF i stvarno odlična grafika i priča. Generic pucačina je, ali sviđa mi se ![]() Danas čabe dobio F1 2019 Anniversary Edition igru. Bio sam ju testirao prekjučer, ali danas je imam u trajnom vlasništvu. Stvarno je igra bomba. F1 2018 je bila odlična, ali ova 2019 je još bolja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4504 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4507 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Haha ![]() Probao sam volan sa pedalama. Fora ali nije me se dojmilo da za to izdvojim par tišća kuna tako da F710 sasvim dobro odrađuje svoj posao već par godina ![]() Fino se može upravljat sa njime kao i doziranje gasa i kočnice. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4511 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4512 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Dead Space 2. Iako sam to sve prošo prije ohoho godina, htio DS1 ali neke jebade sa gličevima, pa reko idem na dvojku. Jebemti, zaboravil sam kak je to strašno i napeto. Sa slušalicama serem ko grlica na trgu...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4514 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Ja trenutno guštam u spider-manu trenutno sam na 60% (amazing težina) igram malo i sporedne misijie i zadatke osim glavne priče. Nabavio sad na akciji The Evil Within i AC Origins Deluxe to ćemo kad spajdija pozavršavamo počet pomalo jednu pa drugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4517 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Planiram to već duže vrijeme odigrati ali nikako da mi dođe na red. Imaš i besplatni prednastavak: https://www.gog.com/game/cayne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4521 |
Guest
|
bok, dali kod Maifa 3 igre, sve misije na isti kalup ili ? ![]() |
![]() |
![]() |
#4523 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() malo ću još odigrati i onda idem nekaj radije drugo igrati jer je ovo postalo dosadno... fakat su bili bez mašte kod stvaranja misija, pa mafia 1 ima zanimljivije misije. |
|
![]() |
![]() |
#4524 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Meni osobno Mafia 2 je vrhunac serijala, čak ako i usporedimo sa Godfather igrama pošto su si tu negdje sa gameplayem i tematikom. Dovoljno raznovrsne misije da ne deinstaliraš igru prije vremena, i da te zadrže pred ekranom zabavljenog, a ne ubijenog u pojam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4526 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4527 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4528 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A jbg, nisi za takve igre. GTAV i Mafia 2 su među najboljim u tom žanru, ako ti ne odgovaraju, nisi za to. Sleeping dogs ne može u istu rečenicu s ove dvije, to je zajebancija više nego nešto ozbiljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4529 |
Premium
|
Da, bas zato sam i mogao podnijeti Sleeping dogs, jer ta igra se svjesno odnosi prema svojem trash karakteru, dok u Mafiji 2 i gtaV to nije slucaj. A za mene su te dvije price jednaki trash jao i Sleeping dogs. Pokusaj ozbiljnosti oko siromasnog mladog talijanskog imigranta sa svim jeftinim tropeovima ili ove gluposti u gtaV - totalni trash. Ali veci problem u takvim igrama mi je nacin na koji ne uspijevaju integrirati "theme park" aktivnosti koje su same po sebi totalno isprazne i linearnu glavnu pricu. To je objektivno los dizajn. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|