|
![]() |
#7293 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Instaliraj sa google playa "phone info" i pošalji info firmware. Samfirm je za skidanje firmwarea i trebaš otpakirati pa povezati direktorij sa Odin. Nikakve greške. Kako si onda uspio flešati BTU i onda prelako odustaneš? Nemoj skidati sa neki sumnjive stranice Отправлено через Pixel 2 XL
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7294 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Pozz zanima me koji je od ova dva modela bolji? Samsung Galaxy S10E ili Samsung Galaxy A70 Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7296 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Znam da sa samfirm skines paket. Skinuo sam sluzbeni Samsung rom i stavio ga preko odin-a i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7298 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Konačno mi stigao update na S9. Da je bar stigao prije 10 dana kada mi je bilo bitno poboljšanje kamere u noćnim uvjetima.
![]() |
#7299 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Rekao je, proslogodisnji april update ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7301 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
16 dana proslo od prijave za sluske i jos nema odgovora sa njihove strane da je prijava uspjesna... poslao mail 1.7 al opet tisina sa njihove strane. Nisu bas ažurni. Mozda ih dobijem za bozic pa cu se imat cemu radovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7302 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Kad sam podnosio zahtjev za samsungo sat koji se dobio uz TV tamo oko 11. mj trebalo im je mjesec dana da odgovore na mail da su prihvatili te još 2 tjedna da mi stigne sat tako da... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7303 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Meni je brat uzea s10+ 27.5. i kad sam mu ga isa reg. za slušalice, poruka da je imei br. kriv. Pa sa njima preko mejla, da su to novi uređaji i da tek trebaju imei brojeve ubacit u bazu. I 20.6. dolazi mejl da mogu. Upisa sve, i odmah mi je dosao mejl potvrde da je reg. uspješna |
![]() |
![]() |
![]() |
#7304 | |
Premium
|
Citiraj:
Svi valjda znaju da gratis stvari dolazise kroz mjesec dana od kupovine primarnog uređaja, tako da nemas brige ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7306 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7307 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7308 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Vjerojatno je produljenje pretplate u pitanju i cijena je ista/jako slicna Osobno cu ic na a70 a s9+ cu dat gospođi, al ga jos nema u splitu. Ringke maska, nillkin kaljeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7311 |
49%winner
|
Ako jako zelite eđ lajtning, ali vas zivcira kako je lose implementiran, probajte ovaj app (free verzija je dovoljna) https://play.google.com/store/apps/d...ixforallappsv2 App presrece notifikacije i ponasa se kao trigger za edge lightning. Jedini minus koji primjecujem je sto ne mozes promjeniti boju za pojedini app.
![]() |
![]() |
#7312 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Citiraj:
S druge strane Led me know mi sad radi uredno, malo je zakomplicirano pocetno postavljanje pogotovo kad se stela debljina i pozicija ringa oko selfie kamere, al radi bez greske i moze se postaviti boja posebno za svaki app. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7314 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Danas ujutro skinem S10E s punjača,napunjen na 100%.Obavim razgovor 40min.Poslije razgovora baterija na 90%.Samo WiFi uključen.... Kako je ovo moguće?Poslije tog razgovora baterija se normalno troši,ali mi je nejasno otkud tih 10% manje nakon jednog poziva... Inače kod mene šugavi HT ima dosta loš signal,a VIP i Tele 2 odličan.Ali svejedno mi tih 10% izgleda smiješno 🤔 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7315 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7316 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7318 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da se mob ne bi brže punio kada bi se bežični punjač spojio na 25W adapter? Osim što bi postojala opasnost da bežični punjač rikne.
![]() |
#7320 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|