|
|||||||||||
|
|
#44551 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To sigurno. O "kvaliteti" vjerojatno odlučuje senzor vlage i/ili kisika, uz ostale senzore kod automatike u tabli.
|
|
|
#44552 |
|
Guest
|
Postoje li kakve alternative Dacii Lodgy 2012.-2015.? Uz uvjet da auto ima jednako mjesta u trećem redu, a da nije pravi kombi. Jedino Chevy Orlando? |
|
|
|
#44553 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
A što se tiče kamera, mislim da bi se trebale postavit na potezu Jadranske avenije, kad se skineš s autoputa, od mosta do Arene. Jučer navečer se skinem s autoceste, vozim 90 (ograničenje je 80) u srednjoj traci i pored mene prozuje dva auta sa 130+ km/h (jedan u krajnjoj lijevoj, jedan u krajnjoj desnoj) Da je bilo koji od auta u srednjoj traci skrenuo, imali bi dobar belaj. |
|
|
|
|
|
|
#44555 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
nisam se previse oko toga zamarao jer radi perfektno na autu starom 15 godina. NIkad ali nikad mi nije zasmrdilo iz ventilacije, samo uredno 2 put godisnje promijenit filter kabine i to je to. Filteri su jeftini, a rade ogromnu razliku. Recimo na leonu kad sam ga uzeo, valjda taj filter NIKAD nije bio promijenjen u 8 godina starosti. Iznenadjuje koliko ljudi na to niti misle a niti im se nudi promjena. |
|
|
|
|
|
|
#44556 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Meni npr. smrdi nakon što ugasim klimu i kad ostane samo ventilacija puhat. Dok klima radi ili dok je grijanje upaljeno ništa. Nakon čišćenja pjenom ajmo reć da izdrži mjesec-dva najgorih vrućina, nakon toga počne opet lagano smrdit. Probao sam čistit ozonom, al ni to nije bilo baš dugog vijeka... |
|
|
|
|
|
|
#44557 | ||
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Hvala, pogledat ću u Bauhausu. Treba mi i za po doma Nema cjevčice jer nigdje ne vidim da piše da može biti i na autu namjenjena makar ne vidim razlog pošto su ti preparati praktički jedno te isti. Mogli su ju ubaciti bez brige.Citiraj:
Meni ne odmah nego drugi dan odmah smrdi čim upalim običnu ventilaciju a uvijek kad ugasim klimu ostavim običnu ventilaciju da propuše koju minutu da se malo osuši sve to unutra. Očito nedovoljno. A zna zasmrdjeti ni da imam 50 wunderbaumovih borića ne bi pomoglo u tom trenutku ![]() |
||
|
|
|
|
|
#44558 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jesi gledao filter, jel mokar? Ako je, našpricaj isparivač / ventilacijske kanale pa odmah nakon toga stavi novi filter.
|
|
|
|
#44560 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Uzas, al bas da vidim dal ce to pomoc... |
|
|
|
|
|
|
#44563 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
svaki dan kad prolazim tim putevima mi dođe da svim odgovrnima za te radove svakih sat vremena dođe onaj timelapse kako kinezi popravljaju progutanu/nepostojeću cestu ili grade onaj hotel. sramota, ali dobro to je kinesko i bofl, ovo je ipak croatian hand job! ![]() |
|
|
|
|
|
#44564 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Čitao sam neki komentar, na forumu il negdje, navodno nisu svaki radovi radovi, već postoje i "radovi" koji služe za usporenje prometa i neke gluposti, neka debilna opravdanja.
|
|
|
#44566 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
E sada to je bilo prosle godine, dali se nesto mijenjalo ne znam, ali ove godine nije ni spominjo posto mi ni dalje ne radi 😁 |
|
|
|
|
|
|
#44567 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni električnjaci nisu imuni na greške, u ovom slučaju opoziv za Audi e-Tron https://www.index.hr/auto/clanak/prv...i/2092108.aspx
|
|
|
#44569 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#44570 | ||
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
I onda kad ce stvarno biti radovi, nitko nece postivat ogranicenja. Citiraj:
Poznata greska na Meganeu, nisam skuzio ranije. |
||
|
|
|
|
|
#44571 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Lagano imat klimu na turbo dizelu sa V6 i 350ks!
|
|
|
|
#44573 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#44577 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#44579 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Upalio unutarnju cirkulaciju zbog Male Kapele i zaboravio vratit nazad, nakon 15-ak minuta mi se počelo mantat. Ugasio i u pol min se vratio u normalu....mrzim kad nema kisika i još više mrzim ljeto |
|
|
|
|
|
#44580 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Možda meni onda ne radi cirkulacija kak su Francuski inženjeri zamislili, jer sam vozio 12h u komadu sa njom uključenom .Dapače, kad isključim cirkulaciju osjetim miris vlage na kratko.
|
![]() |
|
|