|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
audigy 4
Ako ju tko namjerava kupiti neka pričeka audigy 2zs.Zvučna ima nekakav SE emu zvučni čip.Ime audigy 4 se spominje samo na rubu kartice.... ![]() I veličinom je jednaka kao i live! kartica
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Po veličini četvorka nono pro bit trebala biti veličine dvojke ZS, i naravno na samom čipu mora pisat ime Audigy4, otkud ti to? Ja ju pikiram pa me zanima. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
izgleda točno ovako i na slici se vidi da na čipu ne piše audigy 4 i nema se što reklamirati.Zato audigy 2 ZS košta 550kn,a ovo 400kn u hgspotu
Zadnje izmijenjeno od: RSedmak. 26.04.2006. u 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Jedan mali OT: Došao sam do neke love pa opet namjeravam kupit neku zvučnu. Prije sam imao CL Live! Player 5.1 16-bit i bilo je problema s driverima. Sad sam bacio oko na cjenike i vidio CL Live! 24-bit bulk te CL Audigy SE bulk. Razlika u cijeni je 4 kn (po Ve-milu) i zanima me koja je od te dvije bolja ili ima još nešto bolje. Molim vas, nemojte mi davat preporuke za kartice skuplje od 200 kn jer mi je to stvarno plafon. Treba mi dobar zvuk, ništa više.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jer Audigy 2 zs onda bolja od Audigy 4 ? moram i ja se pripremiti za nabavku playera i miksete , pa prvo zvucna onda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
|
@domy Audigy SE je bolja.. Livice se nemogu mjerit sa Audigy zvučnama. Audigy SE je malo okaljašena verzija al je jsko dobra, pogotovo ako ne namjeravaš dat za zvučnu više od 200kn. @Router Uzmi provjereno Audigy2 ZS, s njom nećeš fulat.
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
@Buljo - Hvala , mislim da ce tako i biti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|