Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 28.05.2019., 15:00   #1291
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Krajem iduce godine i Max ce biti trazena roba od strane velikih timova.
begi je offline  
Staro 28.05.2019., 15:14   #1292
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Pa šta nemaju svi ugovore do 2020. Mogla bi biti veća rošada iduće godine.
Više manje da.
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Krajem iduce godine i Max ce biti trazena roba od strane velikih timova.
Tak jasno. Red Bull ga može zadržat samo parama, kad već ne može garancijom za napad na naslov. Jasno je da su ambicije za naslov 2019 i 2020 pušiona kod svih osim Mečke.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline  
Staro 28.05.2019., 15:46   #1293
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Oba imaju ugovore do kraja 2020. Nebi se čudio da se zamjene. Hamilton mislim da i želi ići u Ferrari, a Vettel već dugo sanja srebrnu strelu

I onda tipičan scenariji, Hamilton pređe u ekipu koja napravi najači paket, a Ventil se zajebe. Iako sumnjam da će Hamza u Ferkana, sjajno mu je gdje je.
Staro 28.05.2019., 15:57   #1294
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Drug je upravu ovaj put. Svi oni žele kad tad završiti u Ferrariju. A Ham nije glup. Nova pravila, novi motori, može to lako loše završiti za Mercedes. Ali nitko ne garantira da će Ferrari dominirati s novim motorima jedino ako ne kupe pravila. Bit će zanimljivo.
Staro 28.05.2019., 16:03   #1295
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Više manje da.

Tak jasno. Red Bull ga može zadržat samo parama, kad već ne može garancijom za napad na naslov. Jasno je da su ambicije za naslov 2019 i 2020 pušiona kod svih osim Mečke.

srecom pa je jos jako mlad, pa si moze dopustiti dobru placu i kovati zanat u konkurentnom bolidu, a onda otic u jaci tim, i dignut jos vecu lovu i uzet prvenstva.

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
I onda tipičan scenariji, Hamilton pređe u ekipu koja napravi najači paket, a Ventil se zajebe. Iako sumnjam da će Hamza u Ferkana, sjajno mu je gdje je.

ovo je vrlo vrlo izgledna situacija, nece i ne moze ni Mercedes dominirati 10 godina za redom. Ili ce ih sjebat FIA ili nesto trece.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Drug je upravu ovaj put. Svi oni žele kad tad završiti u Ferrariju. A Ham nije glup. Nova pravila, novi motori, može to lako loše završiti za Mercedes. Ali nitko ne garantira da će Ferrari dominirati s novim motorima jedino ako ne kupe pravila. Bit će zanimljivo.

tocno, ferrari je institucija, i svi zele kad tad vozit za njih. No Vettel bi svakako volio i za mercedes vozit, tako da....
Gabre je offline  
Staro 28.05.2019., 16:15   #1296
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
A polako je i na Ferrari red da kupi pravila
Staro 28.05.2019., 16:26   #1297
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Jedino McLarenu nikako ne daju da ih kupi 😁

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 28.05.2019., 16:32   #1298
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
I to ali i pod pretpostavkom da će kroz 2019 i 2020 u ovakvom bolidu skinuti Šumaherovu 91 pobjedu, biti 7-struki prvak svijeta te po svim relevantnim statistikama na kraju 2020 biti najbolji vozač svih vremena.

Tada može odlučiti 2 stvari: otići u Ferrari što bi mu bila točka na i fantastične karijere ili se vratiti u McLaren i tako reći kao i Kimi "eto mene moji ljudi natrag k vama u smiraj karijere". Ovo sa McLarenom je jako jako tanko doduše, kao recimo kvaliteta pjesama Tomislava Bralića, dakle u mikronima mjerljivo.

Pošto je Brko (ne ja nego Dieter) otišao iz Merđana, a došo onaj neki novi Ola, on navodno ne gaji istu ljubav prema F1 nego prema FE, tako da je lako moguće da 2021 Merđana vidimo na mjestima na kojima smo ga viđali 2010-2012, ako ga uopće vidimo na gridu jer puno para je upumpano u F1 projekt, a navodno zarada nije blistava. Ali ajde, izguštirali su se, pomeli pod sa Ferrarijem i ostatkom grida 7 sezona i ajmo u maniri Rosberga u penziju sa vrha i fokus na Eco Formulu E (zujava govna).

Zanimljivo je i to da Hamilton u svojih 13 sezona u F1, nikad nije pod guzicom imao ni jedan drugi motor osim Mercedesa
Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova
A polako je i na Ferrari red da kupi pravila
Ako Matija ne krene uskoro cmizdrit, niš od toga

Kad smo kod 2021, nebi se čudio da Renault se opet uzdigne, što motorom, što bolidom. I (nadam se) McLaren, barem na razinu 2010

Brko je offline  
Staro 28.05.2019., 19:14   #1299
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Mercedes definitivno ide prema strujnoj formuli. Izlaze iz DTM-a.
Pricao mi je rodjak da ga to hebe jer su imali zaradu preko napitaka, a u strujnoj ce to sve otici u krasni k 😁

Dobar marketing je tu pa ako razmisljaju da odu u potpunosti, ne bi se cudio da Honda mozda opet kupi momcad Ali ovaj put za puno vecu lovu nego BAR 😃

aski je offline  
Staro 28.05.2019., 19:52   #1300
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

i da ju ne kupe, biti ce masa kvalitetnog ljudstva na raspolaganju za sviju.
Gabre je offline  
Staro 29.05.2019., 20:52   #1301
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

https://www.grandprix247.com/2019/05...d-of-the-year/

Op op. Možda penzija dođe i ranije. No kako i piše u tekstu, možda 2020 sabbatical i onda 2021 dođe u Mečku jer i sam vidi da još cijelu ovu i cijelu iduću nema ništa od ovog bolida koji vozi.

Brko je offline  
Staro 29.05.2019., 21:59   #1302
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

a nesto citam i da hulkenberg pregovara o odlasku u red bull.
Gabre je offline  
Staro 29.05.2019., 22:00   #1303
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
F1 sezona 2019

Citam danas, McLaren je od samog pocetka planirao Norrisa iskoristit da blokira ove iza kako bi Sainz ostvario sto bolji plasman. Konacno pametna strategija, vrlo pomno isplanirana.
SRV je offline  
Staro 29.05.2019., 22:31   #1304
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a nesto citam i da hulkenberg pregovara o odlasku u red bull.
Znači da bi Max mogao u Ferrari.
Iako mi je tanko jer Red Bull ne kupuje vozače kad ima vlastiti rasadnik koji je i više nego odličan.
Svaka čast Hulkenbergu, ali što će Red Bullu stari vozač koji je u opticaju 10 godina?

Molim begija da kaže svoje mišljenje. Osobno mi je to tanko.
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Citam danas, McLaren je od samog pocetka planirao Norrisa iskoristit da blokira ove iza kako bi Sainz ostvario sto bolji plasman. Konacno pametna strategija, vrlo pomno isplanirana.
Jedino na ovoj stazi moguće. Vidjeti ćemo taj Renaultov qualy mod u Kanadi. Ako tu ne bude meda, Cyril bi isto mogao postati bivši.

Brko je offline  
Staro 30.05.2019., 00:46   #1305
partwish
Creeper
Moj komp

I ja ne mislim da bi Hulk mogao u RB, ali Max u Ferrari je jako realna opcija... Prije ili kasnije... Prestiž i ogromna lova... Sigurno ga privlači.
Staro 30.05.2019., 01:08   #1306
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Znači da bi Max mogao u Ferrari.
Iako mi je tanko jer Red Bull ne kupuje vozače kad ima vlastiti rasadnik koji je i više nego odličan.
Svaka čast Hulkenbergu, ali što će Red Bullu stari vozač koji je u opticaju 10 godina?

Molim begija da kaže svoje mišljenje. Osobno mi je to tanko.

Jedino na ovoj stazi moguće. Vidjeti ćemo taj Renaultov qualy mod u Kanadi. Ako tu ne bude meda, Cyril bi isto mogao postati bivši.

treba im iskusni vodonosa kao kimi u ferrariu
Gabre je offline  
Staro 30.05.2019., 07:28   #1307
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kome, Gaslyju ?

Sent from S7 Presidency Phone
Brko je offline  
Staro 30.05.2019., 07:30   #1308
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

On za nista drugo i nije.

Hrpa nastupa, jedan slucajni pole u Brazilu 2010. i to je nekakav presjek. U Singapuru 2017. je imao idealnu sansu za popeti se na podij pa ni to nije uspio.

aski je offline  
Staro 30.05.2019., 07:33   #1309
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ili Red Bull zna nešto što mi ne znamo. Ako Max ode, Gasly mi se ne čini materijal ala Ricciardo ili Max da na njemu možeš graditi momčad. OK, možda je ovu sezonu malac pod dojmom još, ali nemam neki filing da je takav materijal. Možda sam u krivu i možda stvarno Gasly je temelj Red Bulla i da mu treba Hulk za waterboya.

Sent from S7 Presidency Phone
Brko je offline  
Staro 30.05.2019., 10:58   #1310
partwish
Creeper
Moj komp

Meni se Albon pokazuje kao veći potencijal od Gaslya.
Staro 30.05.2019., 11:40   #1311
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Nema teorije da ce Hulk dobit seat u RB. No way.

Merc tek dobija upgrade motora, znaci jos veca dominacija u Kanadi.
SRV je offline  
Staro 30.05.2019., 13:04   #1312
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Malo unpopular opinion ocito ovdje, ali me Hulk u RB-u ne bi cudio. Imam osjecaj da bi on dosta toga mogao postici u malo boljem team-u. Evo samo usporedba ove godine sa Danny-em sad kad su u istom team-u. Ili Danny ispada najprecjenjeniji driver ikada, ili je Hulk stvarno dobar, jer je ove godine cesce Hulk bio bolji, samo ga je sreca posrala (sad zadnje kad ga je Leclerc licnuo u Monacu) pa se na bodovima to bas ne vidi.
GoGzS je offline  
Staro 30.05.2019., 14:01   #1313
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Hulk je klasicni njemaki vozac, vozi po ps bez previše rizika s visokom kontatnoscu, samo kao sto kazes nije imao prilike voziti bolid pri vrhu.

Svakako mi nije toliko loš vozac kao što neki ovdje pišu, da je neatraktivan to da, ali loš to ne.
Isto tako treba uzeti u obzir iskustvo koje dolazi s njim, odnosno kolicina feedbacka pa ne treba zanemariti pa bi im dosta doprinjeo u razvoju bolida za 2021g
Staro 30.05.2019., 15:03   #1314
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ako si mislio na mene, sigurno nisam rekao da je Hulk loš vozač.
Ali svakako lik je u F1 10 godina i nije dobio priliku. Trebao je ući u McLaren pa je Ron Dennis rekao da je previsok i neatraktivan (ziheraš).

Ako ga povuku u RBH, svaka čast. Moje sumnje su fokusirane na to da RB ne kupuje tuđe/druge vozače nego ima svoje. Zato mi je čudno. A ne zato što je Hulk star/loš/neatraktivan/dodajpoizboru.

Brko je offline  
Staro 30.05.2019., 15:27   #1315
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
odnosilo se na ovo da bi bio vodonoša gaslyu(osim ako gasly eksplodira do kraja sezone), makar niti ja nisam siguran da bi ga rb uzeo s obzirom na politiku guranja mladih iz vlastitog pomlatka
Staro 30.05.2019., 16:13   #1316
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
RB pomladak mashinerija je super, ali je presusila.
Albona su iscupali iz Nissana, Denial Blyat mislim da ne bi bio u F1 da Riccardo nije otisao u Renault. Sad da Max ode u Ferrari, ne znam tko im je uopce ostao u inkubatoru. Tiktum u Super Formuli? Njega si mogu zamisliti da zamjeni Kvyata, ali dalje od toga, tesko. Falio bi im netko iskusan.
GoGzS je offline  
Staro 30.05.2019., 16:25   #1317
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Eto ja se nadam Lewisu u Ferrariju di će dignit svoj sedmi naslov i postat najveći ikad, zasluženo.
Roso je offline  
Staro 30.05.2019., 16:37   #1318
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Ako si mislio na mene, sigurno nisam rekao da je Hulk loš vozač.
Ali svakako lik je u F1 10 godina i nije dobio priliku. Trebao je ući u McLaren pa je Ron Dennis rekao da je previsok i neatraktivan (ziheraš).

Ako ga povuku u RBH, svaka čast. Moje sumnje su fokusirane na to da RB ne kupuje tuđe/druge vozače nego ima svoje. Zato mi je čudno. A ne zato što je Hulk star/loš/neatraktivan/dodajpoizboru.

osobno mislim da Verstappen nece nikud iz RB-a, pogotovo sada kada ima povlasteni tretman.

Gasly je pokazao do sada nista, i mislim da ako se ne probudi do sredine sezone, da ce ostati bez ugovora, i tu onda Hulkenberg potencijalno uskace, i bio bi vodonosa Maxu, a ne gaslyu. Hulk je meni oduvijek bio drag vozac, ali kako se pise, dobar-stabilan-rijetko grijesi, ali istovremeno mu fali srcanosti.

A Gasly zavrsi u renolu

hamilton nece leclercu u drustvo sigurno. Charles nikako da se ove sezone sastavi sa neproblematicnom trkom, stalno neki k, ili sam sjebe, ili ga sjebu.

Jos nije pokazao potencijal.

Bolje je lani vozio u Sauberu, nego do sada u ferkanu.

A reno ako se nista ne pocne mijenjati u narednih 5-6 trka, cyril ce dobit pedalu, a doci debeljko koji je dobio pedalu iz mclarena.
Gabre je offline  
Staro 30.05.2019., 17:19   #1319
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Tesko je bilo sta prognozirati, kad je rijec o transfer vozaca, jer jedan prelazak uslovljava
druge prelaske. Tako je nakon iznenadne odluke Rikarda RB morao brzo djelivati te rjesenje nasao
U Gaslliju. Sad ili je Ferstapen previse dobar ili je Gasli prosjecan nije bitno razlika je
velika bez tendencije smanjivanja. Ja sam od pocetka spominjao da se treba pronaci
zamjena. Zamjena za sada je rekla kazala. Prvo treba vidjeti sta ce biti sa Ferstapenom,
RB ga sad gotivi dali su mu da ucestvuje u razvoju bolida i sl., ali isti ima klauzulu u ugovoru
da ako nema vrhunski rezultata (ove godine i nema pobjeda) da isti moze pregovarati s
drugim momcadima. Naravno novaca ima ali sve zavisi kako razmisja i otac od Maksa, jer
mislim da se i on pita osim Marka i Maxa. Za sad TR nema ekstra vozaca. Sljedece godine
je najavljivan i Mick u F1, ali su se malo te price utisale (Mick 15. u poretku). Tako da ce
Marko biti na Mukama, ostaje mu mozda opcija Albon. Sve u svemu znacemo uskoro
sta je odluceno. Ja da se pitam odmah poslije 3. utrke Gasly bi bio zamjenjen.
begi je offline  
Staro 30.05.2019., 17:46   #1320
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

nesto je tu cudno s gaslyem, nije on tako los bio prije, nekako mi se cini da je bolid jako orijentiran na Max-a i da se tu gasly ne uspjeva pronaci za takvim volanom.

ali mali Albon me jos najvis eiznenadio od sivh rookija ove sezone. Onog pristavog norisa i rusela ne mogu smiliti, pa jebote to su takvi pristavci, ko je njima dao F1 u ruke (nije ni albon stariji ali ipak je, 23godine mu je, ali odaje nekako bolji dojam, a ujedno je i skroman pred kamerama, dok se ona dva prave ko neke velicine)
Gabre je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na