|
![]() |
#1292 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Više manje da. Tak jasno. Red Bull ga može zadržat samo parama, kad već ne može garancijom za napad na naslov. Jasno je da su ambicije za naslov 2019 i 2020 pušiona kod svih osim Mečke. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1293 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1294 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Drug je upravu ovaj put. Svi oni žele kad tad završiti u Ferrariju. A Ham nije glup. Nova pravila, novi motori, može to lako loše završiti za Mercedes. Ali nitko ne garantira da će Ferrari dominirati s novim motorima jedino ako ne kupe pravila. Bit će zanimljivo. |
![]() |
![]() |
#1295 | |||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
srecom pa je jos jako mlad, pa si moze dopustiti dobru placu i kovati zanat u konkurentnom bolidu, a onda otic u jaci tim, i dignut jos vecu lovu i uzet prvenstva. Citiraj:
ovo je vrlo vrlo izgledna situacija, nece i ne moze ni Mercedes dominirati 10 godina za redom. Ili ce ih sjebat FIA ili nesto trece. Citiraj:
tocno, ferrari je institucija, i svi zele kad tad vozit za njih. No Vettel bi svakako volio i za mercedes vozit, tako da.... |
|||
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
A polako je i na Ferrari red da kupi pravila ![]()
#1298 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Tada može odlučiti 2 stvari: otići u Ferrari što bi mu bila točka na i fantastične karijere ili se vratiti u McLaren i tako reći kao i Kimi "eto mene moji ljudi natrag k vama u smiraj karijere". Ovo sa McLarenom je jako jako tanko doduše, kao recimo kvaliteta pjesama Tomislava Bralića, dakle u mikronima mjerljivo. Pošto je Brko (ne ja nego Dieter) otišao iz Merđana, a došo onaj neki novi Ola, on navodno ne gaji istu ljubav prema F1 nego prema FE, tako da je lako moguće da 2021 Merđana vidimo na mjestima na kojima smo ga viđali 2010-2012, ako ga uopće vidimo na gridu jer puno para je upumpano u F1 projekt, a navodno zarada nije blistava. Ali ajde, izguštirali su se, pomeli pod sa Ferrarijem i ostatkom grida 7 sezona i ajmo u maniri Rosberga u penziju sa vrha i fokus na Eco Formulu E (zujava govna). Zanimljivo je i to da Hamilton u svojih 13 sezona u F1, nikad nije pod guzicom imao ni jedan drugi motor osim Mercedesa ![]() Ako Matija ne krene uskoro cmizdrit, niš od toga ![]() Kad smo kod 2021, nebi se čudio da Renault se opet uzdigne, što motorom, što bolidom. I (nadam se) McLaren, barem na razinu 2010 ![]() Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1299 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Mercedes definitivno ide prema strujnoj formuli. Izlaze iz DTM-a. Pricao mi je rodjak da ga to hebe jer su imali zaradu preko napitaka, a u strujnoj ce to sve otici u krasni k 😁 Dobar marketing je tu pa ako razmisljaju da odu u potpunosti, ne bi se cudio da Honda mozda opet kupi momcad ![]() Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
#1301 |
Antimićanin
|
https://www.grandprix247.com/2019/05...d-of-the-year/ Op op. Možda penzija dođe i ranije. No kako i piše u tekstu, možda 2020 sabbatical i onda 2021 dođe u Mečku jer i sam vidi da još cijelu ovu i cijelu iduću nema ništa od ovog bolida koji vozi. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Antimićanin
|
Znači da bi Max mogao u Ferrari. Iako mi je tanko jer Red Bull ne kupuje vozače kad ima vlastiti rasadnik koji je i više nego odličan. Svaka čast Hulkenbergu, ali što će Red Bullu stari vozač koji je u opticaju 10 godina? Molim begija da kaže svoje mišljenje. Osobno mi je to tanko. Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1305 |
Creeper
|
I ja ne mislim da bi Hulk mogao u RB, ali Max u Ferrari je jako realna opcija... Prije ili kasnije... Prestiž i ogromna lova... Sigurno ga privlači.
#1306 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
treba im iskusni vodonosa kao kimi u ferrariu |
|
![]() |
![]() |
#1308 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
On za nista drugo i nije. Hrpa nastupa, jedan slucajni pole u Brazilu 2010. i to je nekakav presjek. U Singapuru 2017. je imao idealnu sansu za popeti se na podij pa ni to nije uspio. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
#1309 |
Antimićanin
|
Ili Red Bull zna nešto što mi ne znamo. Ako Max ode, Gasly mi se ne čini materijal ala Ricciardo ili Max da na njemu možeš graditi momčad. OK, možda je ovu sezonu malac pod dojmom još, ali nemam neki filing da je takav materijal. Možda sam u krivu i možda stvarno Gasly je temelj Red Bulla i da mu treba Hulk za waterboya. Sent from S7 Presidency Phone |
![]() |
![]() |
#1310 |
Creeper
|
Meni se Albon pokazuje kao veći potencijal od Gaslya.
#1312 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Malo unpopular opinion ocito ovdje, ali me Hulk u RB-u ne bi cudio. Imam osjecaj da bi on dosta toga mogao postici u malo boljem team-u. Evo samo usporedba ove godine sa Danny-em sad kad su u istom team-u. Ili Danny ispada najprecjenjeniji driver ikada, ili je Hulk stvarno dobar, jer je ove godine cesce Hulk bio bolji, samo ga je sreca posrala (sad zadnje kad ga je Leclerc licnuo u Monacu) pa se na bodovima to bas ne vidi. |
![]() |
![]() |
#1313 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Hulk je klasicni njemaki vozac, vozi po ps bez previše rizika s visokom kontatnoscu, samo kao sto kazes nije imao prilike voziti bolid pri vrhu. Svakako mi nije toliko loš vozac kao što neki ovdje pišu, da je neatraktivan to da, ali loš to ne. Isto tako treba uzeti u obzir iskustvo koje dolazi s njim, odnosno kolicina feedbacka pa ne treba zanemariti pa bi im dosta doprinjeo u razvoju bolida za 2021g
#1314 |
Antimićanin
|
Ako si mislio na mene, sigurno nisam rekao da je Hulk loš vozač. Ali svakako lik je u F1 10 godina i nije dobio priliku. Trebao je ući u McLaren pa je Ron Dennis rekao da je previsok i neatraktivan (ziheraš). Ako ga povuku u RBH, svaka čast. Moje sumnje su fokusirane na to da RB ne kupuje tuđe/druge vozače nego ima svoje. Zato mi je čudno. A ne zato što je Hulk star/loš/neatraktivan/dodajpoizboru. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1315 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
odnosilo se na ovo da bi bio vodonoša gaslyu(osim ako gasly eksplodira do kraja sezone), makar niti ja nisam siguran da bi ga rb uzeo s obzirom na politiku guranja mladih iz vlastitog pomlatka
#1316 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
RB pomladak mashinerija je super, ali je presusila. Albona su iscupali iz Nissana, Denial Blyat mislim da ne bi bio u F1 da Riccardo nije otisao u Renault. Sad da Max ode u Ferrari, ne znam tko im je uopce ostao u inkubatoru. Tiktum u Super Formuli? Njega si mogu zamisliti da zamjeni Kvyata, ali dalje od toga, tesko. Falio bi im netko iskusan. |
![]() |
![]() |
#1317 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Eto ja se nadam Lewisu u Ferrariju di će dignit svoj sedmi naslov i postat najveći ikad, zasluženo. |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
osobno mislim da Verstappen nece nikud iz RB-a, pogotovo sada kada ima povlasteni tretman. Gasly je pokazao do sada nista, i mislim da ako se ne probudi do sredine sezone, da ce ostati bez ugovora, i tu onda Hulkenberg potencijalno uskace, i bio bi vodonosa Maxu, a ne gaslyu. Hulk je meni oduvijek bio drag vozac, ali kako se pise, dobar-stabilan-rijetko grijesi, ali istovremeno mu fali srcanosti. A Gasly zavrsi u renolu ![]() hamilton nece leclercu u drustvo sigurno. Charles nikako da se ove sezone sastavi sa neproblematicnom trkom, stalno neki k, ili sam sjebe, ili ga sjebu. Jos nije pokazao potencijal. Bolje je lani vozio u Sauberu, nego do sada u ferkanu. A reno ako se nista ne pocne mijenjati u narednih 5-6 trka, cyril ce dobit pedalu, a doci debeljko koji je dobio pedalu iz mclarena. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Tesko je bilo sta prognozirati, kad je rijec o transfer vozaca, jer jedan prelazak uslovljava druge prelaske. Tako je nakon iznenadne odluke Rikarda RB morao brzo djelivati te rjesenje nasao U Gaslliju. Sad ili je Ferstapen previse dobar ili je Gasli prosjecan nije bitno razlika je velika bez tendencije smanjivanja. Ja sam od pocetka spominjao da se treba pronaci zamjena. Zamjena za sada je rekla kazala. Prvo treba vidjeti sta ce biti sa Ferstapenom, RB ga sad gotivi dali su mu da ucestvuje u razvoju bolida i sl., ali isti ima klauzulu u ugovoru da ako nema vrhunski rezultata (ove godine i nema pobjeda) da isti moze pregovarati s drugim momcadima. Naravno novaca ima ali sve zavisi kako razmisja i otac od Maksa, jer mislim da se i on pita osim Marka i Maxa. Za sad TR nema ekstra vozaca. Sljedece godine je najavljivan i Mick u F1, ali su se malo te price utisale (Mick 15. u poretku). Tako da ce Marko biti na Mukama, ostaje mu mozda opcija Albon. Sve u svemu znacemo uskoro sta je odluceno. Ja da se pitam odmah poslije 3. utrke Gasly bi bio zamjenjen. |
![]() |
![]() |
#1320 |
Lika u mom srcu
|
nesto je tu cudno s gaslyem, nije on tako los bio prije, nekako mi se cini da je bolid jako orijentiran na Max-a i da se tu gasly ne uspjeva pronaci za takvim volanom. ali mali Albon me jos najvis eiznenadio od sivh rookija ove sezone. Onog pristavog norisa i rusela ne mogu smiliti, pa jebote to su takvi pristavci, ko je njima dao F1 u ruke (nije ni albon stariji ali ipak je, 23godine mu je, ali odaje nekako bolji dojam, a ujedno je i skroman pred kamerama, dok se ona dva prave ko neke velicine) |
![]() |
![]() |
|
|