|
|||||||||||
|
|
#23825 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#23826 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
|
|
|
|
|
#23828 | |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Znači glavni protagonist je žena koja ima 1.79 cm i bori se protiv omanjeg meksičkog Terminatora (Cactusdyne system model 101) 1.81 cm koji u traileru izgleda manji od nje za barem 10 cm. Ovaj film ako bude imao 5.6 ocjenu na IMDBu nakon godinu dana, bude dobro. Čini mi se da će proći kao i Predator iako je meni simpatičan, flop je samo takav.A ovaj terminator je svakako napravljen po špranci da zadovolji sve purple helmet warriorse ili kak ih već zovete. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#23831 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#23832 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nisam nikada čuo za taj izraz, pa ajde, mommy, budi pametan pa guglaj. Kad ono: Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#23834 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Us - Film mi je lošiji od Get out (isti redatelj), ima napetih jezivih trenutaka ali rasplet (previše nelogičnosti o labaratoriji) mu ruši ocjenu. Daleko je to od lošega filma ali redatelj se previše fokusirao kakvu će poruku film poslati nego dati logičko objašnjenje. 6/10 |
|
|
|
|
|
#23835 |
|
Premium
|
Nabavio novi TV, pa sam htio nešto s puno CGI i boja. Nabavio Mortal Engines, meni je sasvim ok sjeo. Ako je nekome Alita ok, ovaj je sličan. Ništa posebno, mozak na pašu, ali ok za pogledati u nedjeljno popodne. Da se razumijemo, ovo je klasičan teen film s happy endom i dvoje zaljubljenih, ali meni je pasao. Zbog odličnog CGI-a, boje i zvuka ocjena više. 6.5/10 Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.05.2019. u 10:05. |
|
|
|
|
|
#23837 |
|
Premium
|
5/10 max Došla Marvelica u HD-u.
EDIT: Pogledao i ja Captain Marvel. Daleko najgori Marvelov film, meni na razini Green Lantherna i ovog zadnjeg Fantastic 4. CGI užasan, priča kao i svaka druga, nepostojeća, humor na razini srednje škole. Ne znam, možda mi je takav dan bio, ali jednostavno sam jedva čekao da završi, a htio sam pogledati zbog Avengersa. 5/10 max Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.05.2019. u 14:38. |
|
|
|
|
|
#23844 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Get Out je dosta bolji od ovoga iako nije sad nešto posebno, al dobar film... Citiraj:
Get Out je dosta bolji od ovoga iako nije sad nešto posebno, al dobar film... |
|
|
|
|
|
|
#23847 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#23848 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Vratio se upravo s John Wicka 3, nakon što sam pročitao kritike ovdje. Tko je god očekivao nešto više od brainless akcije s vrhunskim kaskaderima, što je već ionako viđeno u prvom i drugom dijelu...možda da promijeni žanr ![]() Očekivano puno akcije, ali neočekivano puno humora
|
![]() |
|
|