|
![]() |
#11762 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
|
![]() |
#11764 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
GoT kraj, moj osvrt:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11766 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Koja parodija ova zadnja epizoda. Šta sam ja gledao ovoliko godina. Od svih najglupljih krajeva koje sam vrtio u glavi, ovako glup nisam smislio. Katastrofa.
![]() |
#11771 |
Premium
|
Odgledan GOT...svukupno gledajući trenutno jedna od najjačih serija ikad. Kao tematska cjelina nema konkurenciju jer do sada nešto slično nije prikazno na filmskim platnima. Bez obzira što je završila slijedi nastavak spoilanja i nesvrsihodnog postanja nezadovoljnih dežurnih kmečavaca i profi filmskih kritičara na ovom forumu koji ću s užitkom popratiti. :-) Ocjena 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11772 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kraj je pristojan, po mom ukusu bilo bi najbolje da je zmaj glavni jer je najviše zaslužan za pobjedu i da bude Smaug spika no, ako već mora biti human klasa onda je "slomljeni" najbolji izbor jer je, ako ništa, najpametniji. ![]() P.S. volio bih vidjeti seriju od Salvatoreovih knjiga (dark elf ponajviše), eh to bi bila saga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao i ja to smeće od GOT-a... Cijela sezona je užasna, ali ova zadnja... Mislim da su željeli odabrati najgori mogući rasplet i kraj, pogodili su ga 100%. Fakat sam razočaran do te granice da jednostavno sam sebi govorim da će biti jednog dana neki nastavak ili nešto slično, jer ovo je ispod svih granica nekih standarda "kvalitetne i dobre serije". |
![]() |
![]() |
![]() |
#11774 | |
DBS
|
Citiraj:
Serija je kroz godine postala kult, i to je malo tko postigao na malim ekranima. To i je djelom i razlog lavine negativnih kritika jer je završila i nema dalje. No, dojam bi bio kudikamo bolji da ova dva jazavca nisu prek neke stvari snimili cijelu zadnju sezonu... S08 ozbiljno podbacila u odnosu na ranije sezone, ali kraj i gdje je priča otišla mi nije problem. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 21.05.2019. u 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11775 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#11776 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11780 | |
DBS
|
LOL stoji itekako, no netko je dignuo brightness na S03 i vidi se da ih se dosta ipak vratilo iz mraka. Svejedno, ima ih ko Rusa. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11781 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja znam da se vi svi ljutite na David Benioff i D. B. Weiss ali oni jedino mogu biti krivi za pacing zadnje dvije sezone ali za pricu oni nisu nista krivi. Pa za to je zaduzen GRRM i on mi je rekao kraj price oni samo to slijede. Tako da mi je smijesno sto svi pljuju po njima a oni s pricom veze nemaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11783 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
#11784 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
#11785 | |
Premium
|
Citiraj:
Mogu razumjeti da su ljudi nezadovoljni raspletom zadnje sezone među kojima sam i ja. Ali ovakve izjave za kompletnu seriju mi nisu jasne od pojedinih ljudi. Gledaju od početka do kraja i ne valja,ne valja,ne valja...al se gleda,gleda i gleda. Najgledanija serija,najkomentiranija i ne valja,ne valja,ne valja. Kritike poprimaju megalomanske razmjere...dajte ljudi malo objektivnosti...pa ne možeš reći da je GOT smeće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uvaženi kolega..., nekako sam pretpostavio da će biti lako zaključiti da pričam o zadnjoj sezoni, pošto se samo o njoj i priča zadnjih par dana. Seriju gledam od prvog dana, nikada nisam ništa loše rekao o istoj, osim zadnji 6 tjedana... Da, ocjena nedovoljan. Da, zadnja sezona je smeće. Da, očekivao sam više. Da, zadnja epizoda je još veće smeće nego ostalih 5 u toj sezoni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11788 |
Premium
|
Smeće? Za nepovjerovat...mora da sam ja lud i pod hitno idem psihijatru! :-) Uvaženi kolega...cijenim tvoje mišljenje...ali smanjujem za ubuduće rating tvojih komentara za 50%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11790 |
Mirko, a ne Harry
|
![]() |
|
|