|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Koliko trebam W???
Zanima me koliko bi mi trebalo wati za ovaku konfu: mbo asrock 939dual-sata2 amd athlon64 3200+ thermaltake sonictower+coolermate 120mm 2x512mb, ddr, pqi, ddr 400 mhz 6600gt+Vf700alCu dvd±rw lg gsa-4167 hdd 80 gb maxtor CL Live! 24-bit
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Imaš na Linksovoj stranici.Wattage calculator.Sam si izračunaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Brand name 300W ti je i više nego dovoljno. Ja imam sličnu konfiguraciju - osim graficke (x800xl) i jos sam imao SS2 unutra i 1 dodatni vent i sve radi bez problema , cak overclockano ![]() Napajanje mi je AOpen 300W PFC koje je doslo s kucistem (H500C). Ako budes uzima napajanje, a kuciste ti je staro ili bi ga tija prominit uzmi ovo kuciste jer te dodje prakticki ka jedno napajanje tipa hiper, thermatake... a jednako je dobro. Cijena: oko 550-600kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
JA bi sa tom konfom ciljao na 400w sve ce ti pogoniti i 350w ali eto ja sam ziheras ![]() A i problem je u tome sto meni starci nekupuju nista tako da moram biti ili ziheras ili se mogu je... ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma sad imam umjesto ove maticne i proca Epox 8RDA3i i 1800+ ali razmisljam da uzmem novu maticnu i proc pa me zanimalo kolko ce mi wati trebat za sve to!!! BTW sad imam chiefteca od 300W
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja neznam zasto svi forsiraju nek uber watte, kad sve dobro i pouzdano radi ako imas kvalitetno napajanje manje snage. Prije sam imao konfiguraciju slicnu tvojoj i u njemu 230 ili 250W aopena. Sve je radilo bez ikakvog problema oko 3 godine (nakon toga sam zamjenio). S tim da bi komp nosio na vikendicu gdje bi napon ljeti navecer pada na 110V, i tamo sam ga koristio 3 godine od 6-10 mj. Puka sreća ili ne...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ok onda super uštedio sam 500kn!!! ![]()
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ciljaj na preko pola kilovata, ja bi za svaki slučaj uzimo +600w da se nađe za budučnost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|