Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.05.2019., 10:29   #11461
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Gasi internet

Staro 01.05.2019., 12:04   #11462
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011

-->
ova je bolja

adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2019., 12:38   #11463
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002

Epizoda je mogla biti snimljena da se vidi sve puno bolje, a opet da dobijemo dojam da likovi slabo vide ili ne vide ništa. Loše jako loše.

Epizoda ima super trenutke, ali kao cijela je samo dobra, što je žalosno za nešto što treba biti jedan od 2 vrhunaca serije.

Imo najgore je što smo imali 2 pune epizode UVODA u ovu, i onda epizod još ne počme 10min, grozno.

IMO tko god priča da je ovo bolje od LOTR-a, engame-a i slično je na težim drogama.

Pošto sam u drugoj temi komentirao ovu, samo da se kratko i jasno uključim:

Potpisujem ovo!

Grozna slika (gledana na HBO GO na OLED-u... ), užasno holivudske (namjerno konfuzne) scene borbe, previše Deus Ex momenata, nelogičnosti...

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova

Vidjelo se jako loše kod obične raje koja ima obične telke, vjerujem da ekipa s OLED ekranima nema takvih problema

Na OLED-u je izgledalo još gore, vjeruj mi. Nije bilo tamno, nego sam vidio stvari koje ne bi trebao vidjeti, i grozna kvaliteta slike, mogu poslati screenshot. Da se razumijemo, to su "kalibrirane" postavke telke, s kojima recimo SF gledam i izgleda savršeno. Tako da je trebalo i ovo. A najgluplja fora kod HBO GO applikacije, je što ne mogu otić u postavke telke bez da ugasim app (živio Android TV!). Na Netflixu naravno nije tako, i on ne preuzme TV u "exclusive" mod, kao HBO GO.

Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova

Ja mislim da će napraviti mindfuck od zadnje epizode i da će Jaime ubiti Cersei, a Gendry kao nasljednik kralja Roberta i Arya postati kralj i kraljica. Ako bude tako, citiram ovaj post za mjesec dana

S ovime se slažem i mislim da će tako biti.
-->
Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova

Epizoda je mogla biti snimljena da se vidi sve puno bolje, a opet da dobijemo dojam da likovi slabo vide ili ne vide ništa. Loše jako loše.

Epizoda ima super trenutke, ali kao cijela je samo dobra, što je žalosno za nešto što treba biti jedan od 2 vrhunaca serije.

Imo najgore je što smo imali 2 pune epizode UVODA u ovu, i onda epizod još ne počme 10min, grozno.

IMO tko god priča da je ovo bolje od LOTR-a, engame-a i slično je na težim drogama.

Pošto sam u drugoj temi komentirao ovu, samo da se kratko i jasno uključim:

Potpisujem ovo!

Grozna slika (gledana na HBO GO na OLED-u... ), užasno holivudske (namjerno konfuzne) scene borbe, previše Deus Ex momenata, nelogičnosti...

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova

Vidjelo se jako loše kod obične raje koja ima obične telke, vjerujem da ekipa s OLED ekranima nema takvih problema

Na OLED-u je izgledalo još gore, vjeruj mi. Nije bilo tamno, nego sam vidio stvari koje ne bi trebao vidjeti, i grozna kvaliteta slike, mogu poslati screenshot. Da se razumijemo, to su "kalibrirane" postavke telke, s kojima recimo SF gledam i izgleda savršeno. Tako da je trebalo i ovo. A najgluplja fora kod HBO GO applikacije, je što ne mogu otić u postavke telke bez da ugasim app (živio Android TV!). Na Netflixu naravno nije tako, i on ne preuzme TV u "exclusive" mod, kao HBO GO.

Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova

Ja mislim da će napraviti mindfuck od zadnje epizode i da će Jaime ubiti Cersei, a Gendry kao nasljednik kralja Roberta i Arya postati kralj i kraljica. Ako bude tako, citiram ovaj post za mjesec dana

Zadnje izmijenjeno od: Elven. 02.05.2019. u 12:44.
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2019., 13:00   #11464
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004

Da, to je trenutno main fan theory na redditu i sve smrdi na takav završetak.
I to je ok, u nedostatku boljih ideja. Svakako je bolje nego sweet ending gdje incestuozni J&D sjedaju na prijestolje.

-->
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova

Da, to je trenutno main fan theory na redditu i sve smrdi na takav završetak.
I to je ok, u nedostatku boljih ideja. Svakako je bolje nego sweet ending gdje incestuozni J&D sjedaju na prijestolje.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2019., 15:25   #11465
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010

Na tu temu:

"Gendry was the only man who saw Arya coming."

Moja teorija da Jon Snow izgiba se poklapa s time, jer očito nije mu svrha vraćanja bila ubiti NK. Možda Cersei...

-->
Ja ne očekujem ništa, jer radi svih očekivanja ekipa se samo razočara u GoT. To je postalo očito sa sezonom 1 kad je krenuo kolektivni odstrijel.

No, ima nešto u toj teoriji i možda ste u pravu:

Na tu temu:

"Gendry was the only man who saw Arya coming."

Moja teorija da Jon Snow izgiba se poklapa s time, jer očito nije mu svrha vraćanja bila ubiti NK. Možda Cersei...

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2019., 19:23   #11466
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ukenjat će seriju totalno ako naprave nekakav takav klasični happy end.
Staro 03.05.2019., 08:42   #11467
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pogledah sinoc ponovo epizodu na SAMOLEDU i razlika je je noc-dan
Staro 03.05.2019., 09:04   #11468
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Bosch s05 je vani, a GoT je postao koma
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2019., 09:14   #11469
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Bosch s05 je vani, a GoT je postao koma
Najs, čekao sam da izađe cijela.

Pogledao s02 Discoveryja. A ono, jedini iritantni likovi su mi Tyler, Michael i Tilly. Ostali izvlače seriju. Pike mi je odličan, baš pravi klasični kapetan Starfleeta. Putovanje kroz vrijeme je sranje u baš svakoj seriji/filmu.
d0X je online   Reply With Quote
Staro 03.05.2019., 17:06   #11470
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Pogledah sinoc ponovo epizodu na SAMOLEDU i razlika je je noc-dan
Na Samsungovom mobitelu si gledao?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 12:59   #11471
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Vidim da dosta vas ovdje kuka kako ste razočarani raspletom zadnje sezone GOT-a...ok,ok...ako ste zaista nezadovoljni preporučio bih vam da prijeđete na “Istanbulsku nevjestu” te proširite iskustvo gledanja filmske umjetnosti na višoj razini. Mislim ono...neki da iskopaju iz zemlje pola kile grumen zlata srali bi zašto je na njemu prašina. I baš me zanima dal će takvi koji su bacali drvlje i kamenje pogledat zadnje tri epizode? Budite face do kraja pa ne gledajte...

Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 04.05.2019. u 18:40.
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 13:28   #11472
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ne kužim te. Odričeš pravo nekom da izrekne mišljenje o tome dal mu je epizoda sjela, dal mu se sviđa, dali mu se scenarij, sam rasplet sviđa? Ja spadam u onu grupu koja je zadovoljna viđenim, no debilno je srat po nekom jer se njemu nešto ne sviđa. Ukusi se razlikuju. Ja konkretno nikad nisam pogledao Breaking Bad ni The Wire, serije koje imaju neki kultni status. Jednostavno mi nije sjelo. I kaj sad, da idem gledat tursku sapunicu zbog toga? Daj se saberi malo...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 13:57   #11473
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Naravno...ukusi su različiti. Ni meni nije sjeo rasplet pa ne pljujem po seriji jer je dobra i odgledat ću je do kraja. Odričem pravo nekom na mišljenje? Iz kojeg si to konteksta izvukao? Samo dajem preporuku nezadovoljnima da pogledaju kvalitetniju seriju. A s druge ne serem po nikom...već iznosim svoje mišljenje o širokoj publici istoimene serije i profi filmskim kritičarima. Želim vam svima ugodno gledanje zadnje tri epizode.
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 14:03   #11474
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Hvala na preporuci, ali preporučam ti da se ostaviš preporučivanja.

I dalje ću gledat seriju i iskazat nezadovoljstvo ako mi epizode ne budu odgovarale. Hvala lijepo.
Staro 04.05.2019., 17:19   #11475
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
ako ste zaista nezadovoljni preporučio bih vam da prijeđete na “Istanbulsku nevjestu”
https://en.wikipedia.org/wiki/Argume...nalogy#factors
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 17:33   #11476
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Hvala na preporuci, ali preporučam ti da se ostaviš preporučivanja.

I dalje ću gledat seriju i iskazat nezadovoljstvo ako mi epizode ne budu odgovarale. Hvala lijepo.
Same here. Utrosim sat i pol najvrijednijeg resursa, i imam pravo reci dal mi se to svidja ili ne.
Blago onima kojima se sve svidja u zivotu i nikada nisu bili nezadovoljni nekim filmom / serijom / sexom / utakmicom..
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 18:28   #11477
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010

Sam je ubio White Walkera s dragonglass-om tako da sam poprilično siguran da bi i NK umro od toga.

A zasto bi ? Kojom logikom ako NK ima u sebi dragonglass tj. sumski ljudi su pomocu magije i dragonglass-a stvorili NK sto je i prikazano u seriji. I kojom logikom bi onda on trebao umrijeti od zmajske vatre ili dragonglass-a ?

Nadalje, KOGA je to ubio Sam ?
Pa jos nadalje, koliko vrsta ima White Walkera !??
I jos dalje... na koji nacin su umrli pojedini White Walkeri ?

Zasto su se jedni White Walkeri raspali u sitne komadice a drugi samo popadali ? Zasto se "Plavi Zmaj" nije raspao u komadice ? A jel znas kako su uopce nastali "zamjenici" od NK ? ( Takodjer BILO prikazano u seriji )

I nisi na zalost jedini koji ne zna sta je gledao...

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova

Doslovno je moga bilo tko ubiti NK-a jer su svi imali dragonglass i dosta ih je imalo Valyrian steel oružja.

Dakle ako smo apsolvirali zasto NK ne gine od dragonglass-a mozemo na steel. Velis dosta njih je imalo Valyrian steel ? Mos nabrojat koliko i tko je sve imao Valyrian mac u tom fajtu ?

U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad
ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika !
Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti

@T}{OR
je jedan od rijetkih koji bar prema onome sto pise, se vidi da pomnije "prati" seriju pa shodno tome daje i logicna objasnjenja onom djelu pucanstva ovdje kojem bi zbilja bolje legla Istanbulska nevjesta ako nista drugo radi manje zapleta i razmisljanja
-->
Citiraj:
I dalje ću gledat seriju i iskazat nezadovoljstvo ako mi epizode ne budu odgovarale.
Hoces reci ako ne shvacas sta si pogledao ili se ne sjecas sta si gledao ili zaboravio neke detalje iz serije sto su prije bili objasnjeni ?
Ne kuzim vas par sto iskazujete nezadovoljstvo jer vam nije nesto jasno tj. sto vam je serije "preteska" za skuzit jel...

Citiraj:

Sam je ubio White Walkera s dragonglass-om tako da sam poprilično siguran da bi i NK umro od toga.

A zasto bi ? Kojom logikom ako NK ima u sebi dragonglass tj. sumski ljudi su pomocu magije i dragonglass-a stvorili NK sto je i prikazano u seriji. I kojom logikom bi onda on trebao umrijeti od zmajske vatre ili dragonglass-a ?

Zasto su se jedni White Walkeri raspali u sitne komadice a drugi samo popadali ? Zasto se "Plavi Zmaj" nije raspao u komadice ? A jel znas kako su uopce nastali "zamjenici" od NK ? ( Takodjer BILO prikazano u seriji )

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova

Doslovno je moga bilo tko ubiti NK-a jer su svi imali dragonglass i dosta ih je imalo Valyrian steel oružja.

Dakle ako smo apsolvirali zasto NK ne gine od dragonglass-a mozemo na steel. Velis dosta njih je imalo Valyrian steel ? Mos nabrojat koliko i tko je sve imao Valyrian mac u tom fajtu ?

U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad
ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika !
Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti

@T}{OR
je jedan od rijetkih koji bar prema onome sto pise, se vidi da pomnije "prati" seriju pa shodno tome daje i logicna objasnjenja onom djelu pucanstva ovdje kojem bi zbilja bolje legla Istanbulska nevjesta ako nista drugo radi manje zapleta i razmisljanja
Staro 04.05.2019., 19:33   #11478
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Doslo na vidjelo koliko su smece jos uvijek danasnji tvi i koliko ekipa ne zna nista o njima niti se poigrati sa postavkama

Neka neka, ovrje plac na sve strane kako nitko ne vidi. Onda skednem pred tv i gledam, dynamic contrast - high
Brightness auto
Color dynamic ili slicno
True/fake Motion - high
Itd itd

Nike ni cudo da niko ne vidi
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 22:09   #11479
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Zašto ne bi umro od dragonglassa ili dragonfirea? Ti si George Martin, ti si pisao knjige pa znaš? Ne piši gluposti. Nemaš pojma kao niti mi ostali koji samo nagađamo pa se nemoj pravit pametan.

Sam je ubio white walkera. Preporučam ti da kreneš gledati ispočetka, uzmeš papir i olovku i pišeš si šalabahter.

White walkeri se raspadaju u komadiće leda kad umru, a wights su obični zombiji koji su podignuti nakon što su umrli kao ljudi. Zmaj nije white walker, nego obični wight iliti zombi. Na ova glupa pitanja “znaš li..” neću ni odgovarat.

Srećom, jedan si od rijetkih koji se prave pametni, a pojma nemaju.

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova

Nismo apsolvirali ništa jer nagađaš bzvz, nigdje nije potvrđeno išta od ovoga što pišeš.

Citiraj:
Lol, pitaš gluposti koje znaju ljudi i koji su jednom sve gledali, a ideš pametovat meni koji sam gledao sve sezone 5-6 puta. Molim te ne sramoti se.
-->
Citiraj:
Hoces reci ako ne shvacas sta si pogledao ili se ne sjecas sta si gledao ili zaboravio neke detalje iz serije sto su prije bili objasnjeni ?
Ne kuzim vas par sto iskazujete nezadovoljstvo jer vam nije nesto jasno tj. sto vam je serije "preteska" za skuzit jel...
Uz sav trud koji sam uložio nisam uspio skužit kako si ti iz onog mog teksta koji si citirao došao do ovakvih glupih pitanja. Savjetujem da guglaš “čitanje s razumijevanjem”.

Citiraj:

Zašto ne bi umro od dragonglassa ili dragonfirea? Ti si George Martin, ti si pisao knjige pa znaš? Ne piši gluposti. Nemaš pojma kao niti mi ostali koji samo nagađamo pa se nemoj pravit pametan.

Sam je ubio white walkera. Preporučam ti da kreneš gledati ispočetka, uzmeš papir i olovku i pišeš si šalabahter.

White walkeri se raspadaju u komadiće leda kad umru, a wights su obični zombiji koji su podignuti nakon što su umrli kao ljudi. Zmaj nije white walker, nego obični wight iliti zombi. Na ova glupa pitanja “znaš li..” neću ni odgovarat.

Srećom, jedan si od rijetkih koji se prave pametni, a pojma nemaju.

Citiraj:

Nismo apsolvirali ništa jer nagađaš bzvz, nigdje nije potvrđeno išta od ovoga što pišeš.

Citiraj:
Lol, pitaš gluposti koje znaju ljudi i koji su jednom sve gledali, a ideš pametovat meni koji sam gledao sve sezone 5-6 puta. Molim te ne sramoti se.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 04.05.2019. u 22:29.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 22:45   #11480
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Jesam ja napisao da nije ? Pa ti elementarno pitanje ne kuzis uopce ?!? Napisao sam KOGA a pri tome se tocno misli na "kakvog walkera" je ubio Sam ! Jel taj wallker nastao kao NK ? Naravno da nije ali znao bi da si gledao kako nastaju svi ostali White walkeri !!

Citiraj:
Lol, nemaš pojma o pola toga što pišeš, a našao drugima solit pamet.
Pola serije nisi pogledao, pojma nemas sta te se pita ili ne razumijes pitanje i onda ja pametujem ?

Jel znas kako su nastali svi ostali White walkeri ?

Ajde googlaj ako ti ne neda gledat sta se dogadajalo sa odredjenim bebama iza Zida jer bar neces gluposti pisati. Kada shvatis kako su nastali ti White walkeri vjerujem ( ako shvatis ) da ces sasvim logicno zakljuciti zasto se oni raspadaju i ne mogu ponovo ozivjeti za razliku od "zombija" koje NK moze ozivljavati dokle god "dijelova" ima Meni jos uvjek nije jasno da ne kuzis zasto dragonglass moze ubit sve walkere osim NK Pa da ti crtamo sta NK ima u sebi ?

Sad ponovo idi citaj sta sam te pitao i kako si iz toga ti zakljucio da sam ja rekao da Sam nije napravio to sto je napravio... Kolega sramota je samo tvoja ( bar dok ju mozes trpiti ili ne editiras to sto si napisao )
-->
Citiraj:
Uz sav trud koji sam uložio nisam uspio skužit/..
Znamo da ne kuzis bas najbolje...
Citiraj:

Jesam ja napisao da nije ? Pa ti elementarno pitanje ne kuzis uopce ?!? Napisao sam KOGA a pri tome se tocno misli na "kakvog walkera" je ubio Sam ! Jel taj wallker nastao kao NK ? Naravno da nije ali znao bi da si gledao kako nastaju svi ostali White walkeri !!

Citiraj:
Lol, nemaš pojma o pola toga što pišeš, a našao drugima solit pamet.
Pola serije nisi pogledao, pojma nemas sta te se pita ili ne razumijes pitanje i onda ja pametujem ?

Jel znas kako su nastali svi ostali White walkeri ?

Ajde googlaj ako ti ne neda gledat sta se dogadajalo sa odredjenim bebama iza Zida jer bar neces gluposti pisati. Kada shvatis kako su nastali ti White walkeri vjerujem ( ako shvatis ) da ces sasvim logicno zakljuciti zasto se oni raspadaju i ne mogu ponovo ozivjeti za razliku od "zombija" koje NK moze ozivljavati dokle god "dijelova" ima Meni jos uvjek nije jasno da ne kuzis zasto dragonglass moze ubit sve walkere osim NK Pa da ti crtamo sta NK ima u sebi ?

Sad ponovo idi citaj sta sam te pitao i kako si iz toga ti zakljucio da sam ja rekao da Sam nije napravio to sto je napravio... Kolega sramota je samo tvoja ( bar dok ju mozes trpiti ili ne editiras to sto si napisao )

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 04.05.2019. u 22:50.
silver_tip je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 22:54   #11481
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016

Pa jedini razlog zašto NK nije uništen je od zmajeve vatre je što su tako odlučili pisci epizode:

"Učinilo nam se da je važno da plan, kakav god bio, ne uspije odmah jer bi to jednostavno bilo dosadno", otkrio je on u HBO-ovom kratkom dokumentarnom serijalu objavljenom na YouTubeu. "Ne postoji razlog da vjerujemo da vatra ne bi uništila Noćnog kralja, no isto tako ne postoji ni razlog da vjerujemo da bi", kaže on.

Ako je već većina likova u epizodi koristila plot armor, zašto ne bi i NK

-->

Pa jedini razlog zašto NK nije uništen je od zmajeve vatre je što su tako odlučili pisci epizode:

"Učinilo nam se da je važno da plan, kakav god bio, ne uspije odmah jer bi to jednostavno bilo dosadno", otkrio je on u HBO-ovom kratkom dokumentarnom serijalu objavljenom na YouTubeu. "Ne postoji razlog da vjerujemo da vatra ne bi uništila Noćnog kralja, no isto tako ne postoji ni razlog da vjerujemo da bi", kaže on.

Ako je već većina likova u epizodi koristila plot armor, zašto ne bi i NK

Old.machine je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2019., 23:37   #11482
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Ma ok... sve to stima, PR serije mora nesto reci, interakcija sa fanovima itd.., no bilo bi malo blesavo da NK strada od Opsidijana kojeg ima u sebi tj. koji prirodno nastane od vulkanske magme + magija sumskih ljudi. Pa ne pirucka zmaj jacu vatru nego vulkan

Osim toga NK je stvoren da se bori protiv "Prvih Ljudi" i bas bi ga ovi stvorili sa takvom drljavom magijom da ga neka vatra sprca. Mislim, ja dok sam gledao onaj prvi kadar kako zmaj riga vatru na NK sam u startu pomislio ama nema sanse... cim se kadar "oduzio" reko eto... jer stvarno bi bilo debilno.

-->

Ma ok... sve to stima, PR serije mora nesto reci, interakcija sa fanovima itd.., no bilo bi malo blesavo da NK strada od Opsidijana kojeg ima u sebi tj. koji prirodno nastane od vulkanske magme + magija sumskih ljudi. Pa ne pirucka zmaj jacu vatru nego vulkan

Osim toga NK je stvoren da se bori protiv "Prvih Ljudi" i bas bi ga ovi stvorili sa takvom drljavom magijom da ga neka vatra sprca. Mislim, ja dok sam gledao onaj prvi kadar kako zmaj riga vatru na NK sam u startu pomislio ama nema sanse... cim se kadar "oduzio" reko eto... jer stvarno bi bilo debilno.

Staro 05.05.2019., 01:03   #11483
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Utuvi si u glavu da nisi niti pisac knjiga niti scenarist ove serije i da nagađaš bzvz.
Staro 05.05.2019., 01:24   #11484
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Na Samsungovom mobitelu si gledao?

Nisam imao snage ni sjedit, pa kak sam vidio par isjecaka na YT da prilicno dobro izgledaju na S8+, rekoh idem pogledat...i tako mi je 2. gledanje..
Staro 05.05.2019., 19:49   #11485
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004

Dany napada KL, njenu flotu presreće Euron, ubija Rhaegala, otima Missandei i predaje ju Cersei gdje ju Mountain obezglavljuje.
Well, shit. Ovo je jedan jako dobar zaplet.

-->
Leakala četvrta epizoda...

Dany napada KL, njenu flotu presreće Euron, ubija Rhaegala, otima Missandei i predaje ju Cersei gdje ju Mountain obezglavljuje.
Well, shit. Ovo je jedan jako dobar zaplet.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2019., 20:28   #11486
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Možda je netko gledao "nekako" pa podijelio što je bilo, ali epizode nigdje u videotekama nema.

No također vidim da ljudi užasno ocjenjuju epizodu 4.. ne znam jesu trolovi ili neki stvarno negdje gledaju, ali ocjene su najgore ikad.
Staro 05.05.2019., 20:50   #11487
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Možda je netko gledao "nekako" pa podijelio što je bilo, ali epizode nigdje u videotekama nema.

No također vidim da ljudi užasno ocjenjuju epizodu 4.. ne znam jesu trolovi ili neki stvarno negdje gledaju, ali ocjene su najgore ikad.
Nema epizode ali ima klipova na youtubu. Neki biserčić je objavio događaje na forum.hr bez da je zabijelio slova, nisam nikako mogao izbjeći da ne vidim. Sumnjam da može gore od treće.
Old.machine je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2019., 21:00   #11488
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
https://www.youtube.com/watch?v=GI7zy1PTMp0

spolier, review iskreni.
bolje od cijele treće epizode koja je uvreda za nekog tko je to odlučio gledati cijeli 90min.

got je dead ovom epizodom, gg
Staro 05.05.2019., 21:09   #11489
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne kužim zakaj onda gledate dalje, lol.

ja jedva čekam da sutra legne negdje iza 10:00 na HBO
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2019., 21:11   #11490
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ne kužim zašto ne bi gledali? I ja jedva čekam pogledat i bojim se da će me još više razočarat nego treća epizoda. Jel to znači da ne trebam gledat? Ne.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na