|
![]() |
#11463 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
#11465 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ja ne očekujem ništa, jer radi svih očekivanja ekipa se samo razočara u GoT. To je postalo očito sa sezonom 1 kad je krenuo kolektivni odstrijel.
No, ima nešto u toj teoriji i možda ste u pravu: |
![]() |
![]() |
![]() |
#11469 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Najs, čekao sam da izađe cijela. Pogledao s02 Discoveryja. A ono, jedini iritantni likovi su mi Tyler, Michael i Tilly. Ostali izvlače seriju. Pike mi je odličan, baš pravi klasični kapetan Starfleeta. Putovanje kroz vrijeme je sranje u baš svakoj seriji/filmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11471 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Vidim da dosta vas ovdje kuka kako ste razočarani raspletom zadnje sezone GOT-a...ok,ok...ako ste zaista nezadovoljni preporučio bih vam da prijeđete na “Istanbulsku nevjestu” te proširite iskustvo gledanja filmske umjetnosti na višoj razini. Mislim ono...neki da iskopaju iz zemlje pola kile grumen zlata srali bi zašto je na njemu prašina. I baš me zanima dal će takvi koji su bacali drvlje i kamenje pogledat zadnje tri epizode? Budite face do kraja pa ne gledajte... Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 04.05.2019. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11472 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne kužim te. Odričeš pravo nekom da izrekne mišljenje o tome dal mu je epizoda sjela, dal mu se sviđa, dali mu se scenarij, sam rasplet sviđa? Ja spadam u onu grupu koja je zadovoljna viđenim, no debilno je srat po nekom jer se njemu nešto ne sviđa. Ukusi se razlikuju. Ja konkretno nikad nisam pogledao Breaking Bad ni The Wire, serije koje imaju neki kultni status. Jednostavno mi nije sjelo. I kaj sad, da idem gledat tursku sapunicu zbog toga? Daj se saberi malo...
![]() |
#11473 |
Premium
|
Naravno...ukusi su različiti. Ni meni nije sjeo rasplet pa ne pljujem po seriji jer je dobra i odgledat ću je do kraja. Odričem pravo nekom na mišljenje? Iz kojeg si to konteksta izvukao? Samo dajem preporuku nezadovoljnima da pogledaju kvalitetniju seriju. A s druge ne serem po nikom...već iznosim svoje mišljenje o širokoj publici istoimene serije i profi filmskim kritičarima. Želim vam svima ugodno gledanje zadnje tri epizode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11474 |
Mirko, a ne Harry
|
Hvala na preporuci, ali preporučam ti da se ostaviš preporučivanja. I dalje ću gledat seriju i iskazat nezadovoljstvo ako mi epizode ne budu odgovarale. Hvala lijepo.
![]() |
#11475 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11476 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Blago onima kojima se sve svidja u zivotu i nikada nisu bili nezadovoljni nekim filmom / serijom / sexom / utakmicom.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11477 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
I dalje ću gledat seriju i iskazat nezadovoljstvo ako mi epizode ne budu odgovarale.
|
![]() |
#11478 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Doslo na vidjelo koliko su smece jos uvijek danasnji tvi i koliko ekipa ne zna nista o njima niti se poigrati sa postavkama Neka neka, ovrje plac na sve strane kako nitko ne vidi. Onda skednem pred tv i gledam, dynamic contrast - high Brightness auto Color dynamic ili slicno True/fake Motion - high Itd itd Nike ni cudo da niko ne vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#11479 |
Mirko, a ne Harry
|
I nisi na zalost jedini koji ne zna sta je gledao... |
U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad
ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika ! Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti ![]() |
Hoces reci ako ne shvacas sta si pogledao ili se ne sjecas sta si gledao ili zaboravio neke detalje iz serije sto su prije bili objasnjeni ?
Ne kuzim vas par sto iskazujete nezadovoljstvo jer vam nije nesto jasno tj. sto vam je serije "preteska" za skuzit jel... |
U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad
ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika ! Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti ![]() |
![]() |
#11480 |
Premium
|
|
![]() |
#11482 |
Premium
|
![]() |
#11484 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#11486 |
Mirko, a ne Harry
|
Možda je netko gledao "nekako" pa podijelio što je bilo, ali epizode nigdje u videotekama nema. No također vidim da ljudi užasno ocjenjuju epizodu 4.. ne znam jesu trolovi ili neki stvarno negdje gledaju, ali ocjene su najgore ikad.
![]() |
#11487 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Nema epizode ali ima klipova na youtubu. Neki biserčić je objavio događaje na forum.hr bez da je zabijelio slova, nisam nikako mogao izbjeći da ne vidim. Sumnjam da može gore od treće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11488 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
https://www.youtube.com/watch?v=GI7zy1PTMp0 spolier, review iskreni. bolje od cijele treće epizode koja je uvreda za nekog tko je to odlučio gledati cijeli 90min. got je dead ovom epizodom, gg
![]() |
|
|