|
![]() |
#451 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Za sada redbull slabiji nego s renolom lani. Neka neka. Meni su HAASovci fakat iznenadjenje, od kako malog tima oni rade fantasticne rezultate. Renault rasule brule ![]() ![]() Kimi izgleda isto izvlaci zadnju stotinku od te Alfe, svaka cast kako vozi u tim godinama Toto ucrvan - neprocjenjivo. |
|
![]() |
![]() |
#453 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
A Vidit cemo kolko ce ove godine ![]() Jos ce ih mclaren naprati ove sezone (daj boze da se ovo dogodi) A sa gaslyem realno imaju samo maxa da nesto napravi |
|
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Netko napravio na redditu prikaz kvala di se vidi koliko su blizu timovi u sredini. https://i.imgur.com/BO3B3eT.png Sa Williamsom ![]() https://i.imgur.com/DGLtkxE.png Zadnje izmijenjeno od: draksa. 30.03.2019. u 18:48. |
![]() |
![]() |
#455 |
Lika u mom srcu
|
Bojim se sutra nereda na startu, botara ce tu pokupit nekog garant. A hamilton mora bit nervozan, ima Maxa iza sebe ![]() Steta sto nije magnussen ostao ispred maxa ![]() Riciardo 11i.... Predvidjam da nece proc prva 3 zavoja. Taj decko nema srece. |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
kako Leclerk propusti Vetela na pred. Ako se tu s petljaju Ham će ih odmah kazniti. Ima dosta mogućnosti za preticanje na ovoj stazi, pa se nadam da neće biti potrebe za velikim rizikom kod starta. Sutra će se vidjeti koje ekipe imaju dobar trkaći tempo, pošto ih dosta ina sa sličnim rezultatom na kvalifikacijama. |
|
![]() |
![]() |
#457 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel se ovo samo meni cini ili su ovi postovi nekako cudno razbacani tj. redovi? Ili je to samo do Tapatalka... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
#459 |
Lika u mom srcu
|
Zasto bi netko mlad bio buducnost? ![]() To je normalni tijek stariji odlaze, mladi dolaze. Ali ja ne mogu te pristavce smisliti, jebate jos im ni stidne dlake nisu pocele rasti, i gura ih se u neke "zvijezde" Vremena su drugacija, prijr se u f1 dolazilo izvan f1 svijeta, danas se vozaci "odgajaju" i ne znaju nista drugo ni vozit nego open cockpit aute. Karting, f3, f2, pa f1. Meni osobno imaju veliki respect vozaci koji su osim F1 vozili i druge kategorije, od rallya, nascara, indya, motore, e to su pravi trkači. |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
E sad, krivac, nema pisanog pravila za ovo + mogli su javiti gro da ubrza A i nije da je ferkan sporiji od haasa pa da je haas ostao zakinut, ali svejedno bolje da stave to pravilo i cao, pa nece biti tuzakanja kao sad ili prosle god. Magnussen-Alonso
#462 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Počeo gledati ovu Netflixovu seriju Drive To Survive i odma prve 3 riješio u dahu. Ova sapunica oko Ricciarda je dobro prikazana. Iza tog njegovog smješka se također krije plači3.14čka, doduše ne Vettel-klasa plači3.14čke ali... "oni me neće, oni samo Maxa guraju, oni mene za sve krive, idem ja, ali bi u Ferrari ili Mečku, nebi ja u McLaren". I na kraju, odabereš najgoru moguću soluciju. Na kraju je zaključak da njega nitko nije tjerao iz Red Bulla niti mu sapunao dasku. Horner priča sa njegovim ocem u Monaku da nema pritiska da Max mora biti youngest ever WDC, da nije spotlight na Maxu, da mu nude dobar ugovor, da nije 2nd driver. Nakon utrke i pobjede im je sve ponovio, a ovi samo KMU. I eto sada Gaslyja koji nemre 2 utrke za redom 3.bolid po snazi ugurati u Q3. Sent from Usreo 2nd Mobara |
![]() |
![]() |
#463 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Bahrain, jos jedna u nizu utrki koje ne stizem pogledati. Masline ne mogu cekati lol ![]() Koliko dugo mogu pogledati reprizu utrke na f1tv nakon sto zavrsi?
![]() |
![]() |
#465 |
Antimićanin
|
Oko potencijalnog dolaska Riccija u McLaren sam bio totalno ravnodušan. McLaren je u takvom rasulu bio da im nebi pomogao ni Merc motor i da bilo tko sjedne u bolid. Ali neke znakove života pokazuju, pa ćemo vidjeti. Tako da butthurt možda samo ti imaš u ovoj priči ![]() ![]() Sent from Usreo 2nd Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 31.03.2019. u 12:57. |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dosta su dramatizirali tu seriju sa editima, prikazima jedne strane priče itd. Kasnije postane puno očitije kad bude npr. Oconova priča. |
![]() |
![]() |
#468 |
Antimićanin
|
@SRV Koliko sam shvatio lani tada je to da ga nije team okrivio, nego Helmut ![]() Molim druga begija da kaže nešto na ovu temu, ipak ih on dublje prati. @Draksa Da, malo su predramatizirali to sve skupa, ali recimo da je sve to tu negdje. Do Ocona još nisam stigao. U EP4 jer rastanak RBa i Renaulta. To me zanima i to ću prije današnje utrke odgledati. Sent from Usreo 2nd Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 31.03.2019. u 12:59. |
![]() |
![]() |
#470 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Inače, Ricciju sve najbolje u Renaultu. Ali bolid očito nije na razini kao best of the rest, još. Sent from Usreo 2nd Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 31.03.2019. u 13:13. |
|
![]() |
![]() |
#480 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
|
|