|
![]() |
#363 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Cesto idem na edit pa popravljam ali eto ne uvijek, jebga. |
|
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Nadam se da ce bit havarija u prvim redovima, ali da ce to Norris izbjeci i bit cetvrti vec u drugom krugu. Te da ce Sainz odlicno startat i probit se bar pet mjesta u prvih nekoliko krugova. Pusti snovi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Da ne pričam samo o Red Bulu, ovo moje pozitivno i negativno zapažanje. Pozitvno Noris, sumnjam da Reno ima snagu kao ostali, ali je dečko odmah pokazao zube. Drago mi je i radi druga brke da ima šta gledati. Inače se uglavnom prenose vodeći, eventualno oni pozada, ako je interesantna borba u toku. Negativno, Rikardo. Još je rano govoriti, ali kad je birao momčad, nije morao razmišljati kao Gluponso. Nisam zlonamjeran, ali će se puno manje spominjati u pozitivi. |
![]() |
![]() |
#370 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
A sta je imao kao opciju, Renault ili McLaren, covjek je vjerojatno igroa na kartu Renault je tvornicka a McL je samo klijent pa tom logikom izabrao Renault. Cisto sumnjam da su pare/cijena bile glavni faktor odabira, nije Reno neki veliki rastrosni platisa ![]()
#371 |
Lika u mom srcu
|
Dobiva vise nego max u redbullu kolko se pise Slazem se, nije imao izbora, zato je alonso spakirao kofere. Ja sam uvjeren da ce mclaren bit bolji ove godine, samo koliko. Jedva cekam trku ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
U onom netflix serijalu Horner pita Abiteboula hoće im ostat para za motor nakon što plate Ricciarda tako da mislim da nije dobio sitne pare ![]() Isto tako navodno je Renaultu cilj 2020-2021 koliko sam skužio po pričama ove i prošle sezone od njih. |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ode honda ispred ferkana. Ali kako merc odnosno bottara ubija, tinja nada da ce mu toto mozda i dati priliku ako dobro odvozi prvih 5/6 utrka...kolko god ludo zvucalo. Haas stvarno nema srece u australiji ![]()
|
|