|
![]() |
#6421 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam bug na Pie. Znači, dobijem notifikaciju za recimo messenger lite ili viber, slideam dolje i pročitam notifikaciju preko bara (znači ne ulazim u app), nakon toga swypeam ća tu notifikaciju i opet je ikonica prisutna gore dok opet ne otvorim notification bar, te onda nestane.
![]() |
#6423 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Danas pogledao S10+ i E. 10-ku nisu imali izlozenu. S10E za kojega sam mislio da ce biti ok bas i nije ok....power gumb je previsoko postavljen i nema opcije otkljucavanja ili gledanja lock screena ( ili mozda ima ako su konacno omogucili double tap) bez pritiska gumba sto je meni jako neprakticno. Djeluje prilicno malen mada ima iste dimenzije kao s7 ![]() Sve mi se cini da je najbolji izbor bas + verzija zbog baterije, velicine a i tezine koja je manja od s9 i pristojna je za mob te klase...175g. Zbog one sigurnosne vezice u trgivini tesko je dozivjeti osjecaj upotrebe jednom rukom...malo je nezgodan i obicni s10 bi bolje legao. Edge je minimalan i mozda se nebi bilo tesko naviknuti na njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6424 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve 5 ali ovaj punjač od 15w max je debelo outdated, ali nakon cirkusa sa Noteom i baterijom, oprezni su sa baterijama/punjačima. Huawei je tu otisao dosta napred, ali bude valjda i samsung kroz par godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6425 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čitam review na GSMA i odmah mi je u oko pao njihov zaključak: The Galaxy S9+ was an S8+ with an extra camera. The Galaxy S10+ is an S9+ with an extra camera.
![]() |
#6426 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
znači ovi s s7 mogu lagano promislit o zamjeni? ![]() ![]() OT: kakve su vam baterije s PIE? meni na note9 je ostala ista, ne vidim nikakve promjene. kolegi s posla koji koristi s9+ baterija je u prosjeku lošija za sat vremena SOT. Zadnje izmijenjeno od: sharyn. 28.02.2019. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6427 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I je ...with an extra camera i jos ponekom sitnicom. Svaki novi je takav, nema vise velikih skokova i inovativnosti. Ako netko kupuje novi mob (ne mislim na skok sa 1 ili 2 generacije od ranije) S10(+) je dobra kupovina za duzi period. @sharyn: ma noooo, dok radi radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6428 | |
Premium
|
Nedavno sam nasao jedan video gdje su spojeni short previewi od svih S modela (1-9) osim 10 jer ga u tom trenutku nije bilo. Tu se jako dobro vidi kako jedan flagship model sporo napreduje u 10 godina. Citiraj:
OK, meni je recimo ovaj ultrasonic FPS (koji btw radi odlično) bas ono sto je recimo bilo sjebano na S8/9. Baterija povecana za 400 mAh, mogli su jos malo protegnut, ali ajde i +12% je ok. Ostalo je u rangu top flagshipa za 2019, osim tog polu brzog punjenja koje relano nije lose(1:33h za full, i nakon 30 min je na 41%) ali Huawei je tu ostisao daleko naprijed (60 min za full i 71% nakon 30 min). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6429 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6430 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni se čini da je danas bitno imati nešto drugo i novo makar i nema smisla ili je štetno, glavno da je novo. Primjer: notch i rupe po ekranu, izbacivanje 3.5mm konektora, nanoSD, ultra brzo punjenje (vrlo zdravo za baterije), ekrani veće rezolucije od 1080p, prvo stražnji fp reader, a sad očajni ud, bixby botun itd. Što se maklo: kvalitetnija stakla (s9 se izgrebe 10x lakše od s6/7), pressure sensor umjesto home tipke (genijalna stvar na s8/9 usljed nepostojanja fizičke tipe a izbačen na s10), mogućnost izmjenjivog stražnjeg poklopca i posljedično tome baterije...
![]() |
#6431 | ||
Premium
|
Citiraj:
Hm, ja osobno ne spajam mobitel na ne-QC punjač jer zivimo u 2019 i hocu sto prije napunit uređaj. Forsiranje baterije koja svejedno traje max 2god kao i cijeli uređaj, a vidimo koliko kosta izmjena baterije nakon 2 god, ekipa to radi na sada vec legendarnom S7, 200 kn original baterija. Za 200 kn da se natezem 2 godine sa punjačima kojima treba 2-3 sata da napune telefon? how yes no ![]() Citiraj:
Mar pa jel ne kuzis da se neke stvari trebaju mjenjat i da one povlače za sobom neke stvari. Prva i osnovni parametar je veličina uređaja i tu smo dosli do makismuma nakon dosta godina gdje su uređaji stalno rasli. Nakon toga dolazi zadatak ugurat sto veci ekran u vanjske zadane dimenzije uređaja. Zbog toga su se pojavili notch i rupe po ekranu, izbacivanje 3.5mm konektora, nanoSD, stražnji fp reader, koju je napretkom tehnologije uspjesno vracen sa prednje strane. Ali sve ove minuse koje si nabrojio, realno S10 ih nema, a ovo sa izmjenjivim poklopcem je prevaziđeno prije jedno 5 godina i to svi proizvođači. Kad usporedis smasungove rupe po ekraju sa ostalim notchevima i njihovom veličinom, rupe su mila majka ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 28.02.2019. u 13:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6432 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Nije me kupio s10. 2 najveća nedostatka koja će biti uklonjena na s11 su ugradnja nove 2x brže eufs 3.0 memorije i brzo punjenje jer ovo nema smisla, istu tehnologiju punjenja vuku od s5. I nek ubace US fp reader u s11e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6433 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
Znam ga punit i 2 puta dnevno, jbg, previse sam na mobu, ovisnost.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6436 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
![]() Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6438 |
49%winner
|
Mene jebe tezina, 200g se fino osjeti nakon nekog vremena. A velicina mi je zacudo drugi problem otkad sam uzeo phoneloops trakicu. Ne bi to nikad uzeo da nisam vidio i probao uzivo (nevjerni toma). Ful zgodna pizdarija, bez beda vrtim N9... Jedino me strah ljeta i uskih/malih dzepova, opet ce biti prevelik.. kao i nexus 6P ![]()
![]() |
![]() |
#6439 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#6440 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Realno, ne vidim razlog zasto bih ostao na S7 ako vec ionako placam pretplatu i svake dvije godine imam pravo na novi uredjaj za smijesne novce. Pa evo, uzeo sam prije 7 mjeseci 2x S9 na jednu pretplatu za neku mizeriju jednokratno. Pretplata mi ostala ista. Isto tako cu S10 za godinu i kusur jer bi bilo stvarno glupo da ostanem na S9 pod tim uvjetima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6441 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#6442 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#6443 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
da, tezina zapravo je vjerojatno i najveci faktor. Nisam ni cuo bio za taj phoneloops, izgleda zanimljivo a ne utjece na debljinu moba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6444 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6445 | |||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Točno to. Pol sata na punjač i vozi dalje. ![]()
![]() |
![]() |
#6446 |
Bazinga
|
![]() |
#6447 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Itekako izvlači 1,3 - 1,8. Što je veći postotak baterije i to smanji jakost 700mA - 970mA. Od 95% počinje smanjiti jakost na 540mA , nekada 350mA. PD izvlači max 2640mA. Pixel punjač. Ne koristim Samsung kablove da ne potrgam slučajno. Jedva sudržavam da stoji neiskorišteno. Oneplus Dash punjač i također kabel od OP je tromo puni na bilo koji mobitel. Ne ide iznad 770-860mA. A kad puniš QC onda veselo ide 1,6A Отправлено через SM-N950FD
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6449 |
Premium
|
Sad ste me malo zainteresiral za wireless punjenje. S obzirom da nisam nikad dosad to prakticirao, moze neka preporuka, gledao sam na amazonu baš ofišl wireless od zmazunga: https://www.amazon.de/Samsung-Indukt...rger++EP-N5100 Jel ima problema ako je Spigen na mobu? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|