|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nVidia grafa za snijeg...
... pogon na sva cetiri! ![]() www.fireplay.hr/www/info1.asp?cid=7 Sad radi; zeznuo me je unutar linka www pa zato nije radilo... Zadnje izmijenjeno od: kian. 29.12.2005. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
To meni ne shljaka..
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U zadnje vrijeme sve neki losi linkovi...em ekipa nemre maknuti tockicu da im bude pravi link em ovo... Pa dajte provjerite dal link radi nakon sto postate... ![]() P.S. Kian, ne mislim samo za tebe...ima hrpa njih koji to ne provjere, tvoj thread mi je jednostavno dosao da se ispusem ![]() sorry ![]() EDIT: Sad radi od kiana ![]() EDIT2: Kaj trebam sad gledat na linku!? ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.12.2005. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() ko to ne radi a radi i ak bez ikakvih tagova napishete recimo http://forum.pcekspert.com/showthre...&threadid=30548 primjetite prvu po redu kućicu s kvačicom ispod polja za unos sadržaja
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Horza drugi link ne radi. Fora je u tome cim napises www on nestane, zato se mora pobojati. primjer u attac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
nVidia Quattro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|