|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Ako mi možete preporuciti odlican headset ...treba mi iskljucivo za online igranje (narocito da se cuju zvuci u 5.1 modu)... cjena do oko 300kn.. ali samo provjerene kvalitete mi savjetujte jer inace si i sam mogu pretražiti za te pare što uzeti..pa nebi ni pitao ovdije... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ne vidi ti se slika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Makni točku iza //
![]() |
#5 |
Registered User
|
aha ok... ma procitao sam taj tekst..ali mi te ne izgledaju nešto..i niti mislim da reprodukciraju dobar zvuk kao u 5.1 modu.. pa zato me zanima iskljucivo misljenje osobe koja koristi to u igrama..jer bi želio cuti i dobre baseve i od kud mi dolazi neprijatelj... to mi je važno u jer za sad sam pre zadovoljan mojim soraundom u sobi ali želio bi glasnije staviti i ne mogu kasno u noci smetati u kuci dok spavaju.. a trebam koristiti i TS.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Gle ja sam takoder gamer i kupio sam u merkuru neke slusalice za 170kn. Dobar zvuk, i cujes od kuda ti dolazi neprijatelj, ali ti je najbolje da si kupis 5.1 sistem pa da vidis kako ce ti se prisuljavat. Ako bas hoces dobre slusalise pogledaj u linksu sennheiser. Oni su ti najbolji ali i najskuplji. I neces imat mikrofona. Za mikrofon kupis jedne bezvezne slusalice i stavis ih oko vrata, a ove udobne i dobre slozis si na glavu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|