|
![]() |
#11104 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda cijelu Billions nakon što mi je dugo stala na popisu i nakon što sam je dugo izbjegava jer mi nije izgledala toliko zanimljiva da krenem "gubit vrijeme". Ali "au contraire", kako bi rekao Delboy na iskrivljenom francuskom, odličan uradak, jedva čekam S04 (počinje 17.03.2019.) ![]()
![]() |
#11105 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pogledao i 8 sezonu iz 2011 god. curb your enthusiasm, sezona ima par legendarnih epizoda poput palestinian chicket, car periskope (one handed man) itd. ![]() 9 sezona je iz 2017. god., a 10. sezona izlazi ove godine tako da će se definitvno pogledati |
![]() |
![]() |
![]() |
#11106 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11107 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Money Heist - 9/10 https://www.imdb.com/title/tt6468322/ Pogledao u 3 dana, nemam šta dodati, može komotno završiti tu gdje su stali! Odlična serija, napeta, mislim da mi je jedino Breaking Bad zadnji put tako dizao puls i tražio "play next". Jedine stvari koje su me u drugoj sezoni smetale su romantične scene nekih likova i beskonačni meci u puškama. Romatnika još ajde de, treba malo i toga, al Duke Nukem puškaranje mi je baš smijeh. Nadam se da je neće zasrati u trećoj sezoni, toplo se nadam...
![]() |
![]() |
#11108 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema komentara na ST Discovery? Mozda i bolje, ugasio nakon sto je onaj alien kihnuo na lika u liftu. Nije mi jasno sto zele postici sa tom serijom?! Parodiju? Poceo sam nabrajati sto mi je lose pa je preduga lista. Onda sam mislio napisati sto mi je dobro, pa je prekratka lista (tezi nuli). Anyway, prvu sezonu sam nekako odgledao a na drugu mislim da necu trositi vrijeme. Samo se nadam da serija sa Patrick Stewart nece tako podbaciti. Bilo bi steta da ga pamtimo po losoj seriji.
![]() |
#11109 |
Torrent freek
|
Sačeka da Vikings S05 završi, pa je pogleda u komadu. Inače ta praksa razdvajanje jedne sezone u 2 dijela razmanuta po par mjeseci mi je.... bolje da ne komentiram. Serija po mom skromnom mišljenju nastavlja sa padom i lutanjem, bilo bi bolje da je imala 2-3 sezone manje nego ovako, al ok, gledam je ionako radi Lagerthe ![]() ![]()
![]() |
#11111 |
Torrent freek
|
A komentira san to već bija, ne volin se ponavljat ![]() ![]() ![]() Al dobro, nek je ona mlada ![]()
![]() |
#11113 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11114 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() https://en.wikipedia.org/wiki/It%27s_not_you,_it%27s_me
![]() |
![]() |
#11115 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Discovery meni odličan. Baš pratim ST TNG na rtl kockici svaku večer pa uspoređujem. TNG mi je bio odličan kad je izašao, al bio sam klinac u to vrijeme. Sad kad ga gledam, vidim koliko je naivan, dijalozi katastrofa itd. No bio je u skladu s vremenom. Tako mi je i Discovery u skladu s današnjim vremenom. Meni realniji u svakom slučaju. I sviđa mi se ideja jedne priče kroz sezonu za razliku od plitke pričice po epizodi u TNG. Da se razumijemo, ja ću i kroz 20 godina pogledat TNG bez razmišljanja (trekkie u srcu), no velim, Discovery mi je skroz dobar. A na koncu, o ukusima se ne raspravlja, jbg...
![]() |
#11117 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
Najsmiješnija epizoda mi je bia s planetom koji je, ali baš ono na petu potenciju, patio od pretjerane populacije. Toliko je "ljudi" bilo na planetu da su se stalno sudarali međusobno. Činjenica jeste da se naša koncepcija svemira mijenja s tehnologijom dostupnom u Holywoodu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11119 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo i ja krenio gledati, pogledao 5 epizoda zadnje sezone. Serija je ošla u kuratz (svi ti preokreti strana postaju umarajući) Što se tiče starenja - i ona treba što glumi mater ovoj dvojici u engleskoj, glumica je 89 godište (i cca nimalo postarena), a glumac arhtura (sin) je 99 godište, a ovaj drugi vjerojatno i stariji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11121 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
taman i ja to pomislio, prva epizoda... reko odlično će bit... na tragovima prve sezone.. pa onda 3. i 4. epizoda... tolko su to razvukli... jedva čekam da završi epizoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11122 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jelda? Baš supruga i ja danas odgledali E04 i još pred početak kažemo "samo da ne bude onako udavljiva i uspavljiva kao E03". Na kraju beše još gora. Ako E05 bude ista, ne gledam do kraja, nego budem pogledao zadnju da vidim ko koga. Prva sezona je bila legendarna, druga odron, treća ubija od dosade. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11123 | |
Torrent freek
|
Da se razumimo, nije serija uopće u kategoriji - nemojte gledat, dapače, ali postavili su visoke standarde, skupili kvalitetne glumce pa su i moja očekivanja visoka ![]() Citiraj:
Da se razumimo, nije serija uopće u kategoriji - nemojte gledat, dapače, ali postavili su visoke standarde, skupili kvalitetne glumce pa su i moja očekivanja visoka ![]()
![]() |
![]() |
#11124 |
Premium
|
Jasno - i dalje je dobra, iznadprosječna serija, visoka produkcija (kostimi, bitke, lokacije odlični), no nije na tragu početaka. IMO prve dvije-tri sezone su vrh, dok Ragnar nije ispizdio na psihu. Sviđalo mi se u početku kod serije što je drito u kost, nije bilo parelelnih radnji, lokacija, likova niti previše spletki, nego jedna odlična i atmosferična radnja, koja se kasnije razvodnika i razgranala |
![]() |
![]() |
![]() |
#11125 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Peta epizoda je najbolja od ove sezone pa vjerujem da ćeš nastavit :P
![]() |
![]() |
#11127 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Pogledao za vikend seriju Medici - ne loše, nekih 7/10 Počeo gledati Versailles ,lošija od Medici dao bi nekih 5-6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11128 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
"Otimačica" prebačena na engleski jezik i radnju u svemiru. Strašno nešto :/ A Orville i dalje s guštom gledam, opuštaju me i zabavljaju. Ne pravi se da je nešto više od onoga što je.
![]() |
![]() |
#11129 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11130 |
Pink Floyd fan
|
Nisam ni čuo za "Otimacicu" do sada al' Discovery ne valja. Da nema ST u imenu, upitno je dal bi ga itko i zamijetio. Nakon lošeg starta 2. sezone, Orville je baš dobar, zabavan, zadnja epizoda pogotovo. Epizode čak i imaju dublje značenje. Začuđujuće, mnogo dublje od površnog Discovery koji se sveo na... Well, na to sto se sveo. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
![]() |
|
|