|
![]() |
#5341 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
Redmi Note 7 Hands on... https://www.youtube.com/watch?v=IqmHUfao2cI |
![]() |
![]() |
![]() |
#5342 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Note šestica u odnosu na peticu nije bila neki upgrade, ali ovako nešto za ove novce....snapdragon 660, 4000 mah, 6,3", odlična kamera, android P micro SD, 3,5mm jack. Samsung za ovako nešto ne bi tražio ispod 500EUR, a za ovu cijenu nudi jedino otpad. Čovjek se stvarno zapita koliko dugo će još moći tražiti premium na cijenu koji sad traže. Da nisam nedavno uzeo novog Xiaomija, uopće se ne bi dvoumio oko ovog Note 7, predobra stvar za cijenu, nisu normalni kinezi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Al koje su to dimenzije mobaca...uh... Di to nositi? ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5345 |
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
Gledam malo, skoro identične dimenzije ko moj RN5, a izgleda puno bolji...morat ću ga uzet ![]()
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5346 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5347 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Ekipo koja imate Redmi Note 5, dajte mi recite koliko ste zadovoljni selfie kamerom? I kako ste podesili postavke za nju? Pitam zato jer se meni čini da mi nedostaje oštrine na slikama, nisam baš zadovoljan slikama slikanim njome (u više recenzija koje sam pročitao su pisali recenzori da je dobra prednja kamera). Jel možda kaljeno staklo na njemu može biti uzrok toga problema ili možda da je prilikom postavljanja kaljenog zapackana kamera? Pojma nemam stvarno ali kao da mi je stari Honor 7 lite radio bolje i oštrije fotke sa prednjom iako ima 8 megapiksela a RN 5 ima 13. Ima tko savjet kako da bolje fotke radi prednja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pocophone long term review EDIT: Redmi 7 postaje sve zanimljiviji. Iako nema službeni IP rating, izgleda da je ipak donekle vodootporan https://www.gsmarena.com/redmi_note_...news-35045.php
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 13.01.2019. u 07:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5351 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kopiraju Huawei s tom bezveznom twilight bojom. Tako su se auti bojali prije 20 godina da bi bili u modi, sad prešlo i na mobitele... ![]() ![]() Slikano kod doma zdravlja u Osijeku tamo negdje 2005. godine. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Podržava li pocophone F1 VOLTE? Planiram ga kupiti a s obzirom da na području gdje živim imam jači 4G od 3G to mi je vrlo važno. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() |
#5355 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Na T-mobile kartici mi ne radi VOLTE. Tako da hit and miss usluga. Osobno se nebi baš u to pouzdao.
![]() |
![]() |
![]() |
#5359 |
cyborg
Datum registracije: Dec 2016
|
Stigao jučer Mi Max 2 s Goldwaya DHL-om (12 dana), ukupno 1158,56 kn. Na prvu djeluje wow, ekran, zvuk, baterija, sve. Vjerujem da će biti i više nego dostojan nasljednik Lumie 640xl, sad samo treba nać vremena isprebacivati i postaviti sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5360 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Prije 6 mjeseci kupio staroj mobitel Xiaomi Redmi Note 5, sljedeci tjedan nosim ga na servis, baterija izgleda otisla kvragu, napuni ga, skine s punjaca umjesto 100% skoci na 60%, preko noci s 99% padne na 7%.. eh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5361 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koja bi bila dostojna zamjena za stari Redmi 3 Pro 3/32? Na ženinom se napuhnula baterija, ali svaka mu čast koliko je torture izdržao. Nisam odavno u toku, gledam sad ove nove i ima osjetno više modela, ili su 2/16 ili je mediatek chipset,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5362 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ubodi novu bateriju a zamjena recimo Mi A2 lite ako se traži kompaktniji mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5363 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Thx, idem pogledati taj model. Za zamjenu idem danas vidjeti u jedan servis, problem je što je baterija odvalila otraga aluminijsko kućište i plastiku iznad zvučnika. Ekran je lagano savinut isto pa je pitanje kako to poravnati i vratiti natrag. Mob bio u gumenom caseu i kasno smo skužili što se događa. Da je čitav, ne bi bilo dileme - nova baterija i teraj dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5364 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
možda nam stiže i Redmi na Snapdragonu 855.... ![]() https://www.smartphonehrvatska.com/2...pdragonom-855/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5367 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5368 |